reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Olasec, mam nadzieję że będzie dobrze
@mamcia2014 jak zakopane, to Tatry :) bardzo fajnie tam jest :) byliśmy z moim jeszcze wtedy narzeczonym kilka razy.
W ogóle bardzo lubię góry. A że mieszkam między Bielskiem a Żywcem, to mam je na codzień za oknem :)

reklama
Mamcia to już troszeczkę Wam zazdroszczę, bo to taka moja tatrzańska wisienka na torcie, do której się jeszcze nie dobrałam...ale dobiorę jak tylko resztę Karpat ogarniemy. A co do wiedzy o górach to z podstawówki pamiętam tylko 1.5 zdania ,,Pogoda w górach jest bardzo zmienna. Często wieją tu wiatry...,, no i koniec pamiętania :)Jak sie te ,,wiatry,, odpowiednio zinterpretuje to uroczo brzmi.:D
Roki, szczęściaro. Złaziłabym te szlaki wszerz i wzdłuż przy takiej bliskości. Ale mam z tego mazowieckiego za daleko.

Miłego dnia dziewczynki. Ja dziś robie placki i sałatki na imieniny tesciowej. Trzymajcie kciuki żebym nie przesolila
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif
    94,7 KB · Wyświetleń: 358
Jadę na bete potem. Zobaczę co wyjdzie i jak właśnie po wyżej 20 to w poniedziałek powtórzę.
@Funia90 dupka będę mieć po południu dopiero. Wyniki też po południu będą. Szczerze to piersi już nie bolą i przeszły mi mdłości więc jestem prawie pewna, że nic z tego. Skrzepów nie mam właśnie. Raz wczoraj poleciało takie coś większe a teraz leci krew, bardzo rzadka. Moje okresy zawsze były skrzepowe a tu raczej krew ale póki co nie jakieś ogromne ilości. Wszystko się wyjaśni po południu.

Olasec jestem z tobą myślami trzymam kciuki mimo wszystko.

No to już wiem w jakie góry jadę; )

Tak wogole to dzień dobry ja kładę dziś ogórki wczoraj mąż przywiozl od teściów.
Miłego dnia życzę wszystkim :)

Olasec 3mam kciuki !!!
Mnie @ daje w kość, ale myślę pozytywnie o kolejnym cyklu :) dzisiaj zbytnio nie będę mieć czasu pisać bo jadę na ten chrzest to pewnie między czasie Was poczytam . Buziaki ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Olasec jak nie ma skrzepow to bardzo dobrze.
Taka rzadka krew byla u mnie tez wlasnie.
Byc moze zrobil Ci sie tez jakis krwiak,one potrafia zrobic sie ze"zbyt dobrze" przygotowanego endometrium.
Moje piersi gdzies do 7 tyg byly miekkie i zupelnie jak wczesniej ,pamietasz ,nawet pisalam jak ten gbur mnie straszyl ,ze to zle?
A teraz tez mam tak ,ze raz sa wieksze raz mniejsze.
Trzymam kciuki za Ciebie[emoji5]za Was[emoji5]

@nafoczka jak lubisz tesciowa to nie sol za mocno[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Olasec 3mam kciuki !!!
Mnie @ daje w kość, ale myślę pozytywnie o kolejnym cyklu :) dzisiaj zbytnio nie będę mieć czasu pisać bo jadę na ten chrzest to pewnie między czasie Was poczytam . Buziaki ;*

Przyszedl @ siedze u fryzjera bo dzis wesele mam szwagra eh boli brzuch ja ten cykl odpuszczam w pon mam usg piersi zobaczymy co dalej .. Milego dnia dziewczynki roxie wrzesien nasz mam nadzieje twoj moze sierpien?;);)

Przyszedl @ siedze u fryzjera bo dzis wesele mam szwagra eh boli brzuch ja ten cykl odpuszczam w pon mam usg piersi zobaczymy co dalej .. Milego dnia dziewczynki roxie wrzesien nasz mam nadzieje twoj moze sierpien?;);)
Zobaczymy ja juz nie planuje... chciałabym, ale będzie wtedy kiedy przyjdzie na to pora .
Kurde szkoda ze dziś ta @ na wesele a jeszcze upał . Ja sama myślę jak się ubrać na ten chrzest żeby wytrwać xD

reklama
@Nusia123 noz kurde co za wredota ,akurat na wesele ....to juz ewidentnie zlosliwosc[emoji19]wspolczuje,ale mimo wszystko baw sie dobrze[emoji4]ja tylko zawsze (bo tez czesto dostawalam na tego typu imprezy) przy @ jak pije to mam megga kaca morderce wrecz[emoji53]
Udanej zabwy.
Moze masz ochote pokazac jakas foteczke [emoji4]np na naszym zamknietym watku ze zdjeciami

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry