reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja robię porządek w pokoju , wyprałam firanke poprasowałam i zmieniłam :D lol :D w takim pokoiku to za ciasno dla nas :p więc i ciągle sprzątać trzeba :) później chyba jedziemy po sofy ...fajne znalazłam w BRW kolekcja cupido bez funkcji spania ma któraś ? :) ja biorę zestaw tapczan sofa i fotel :D podekscytowana jestem , super etap teraz urządzanie :D tylko wór pieniędzy trzeba ... także no xD

Jutro jadę na chrzest do kuzyna ... miałyśmy razem z kuzynką rodzić no ale mi nie wyszło ;/ robię za fotografa oczywiście reportażyk mały :D troche mi szkoda wiadomo , bo mój Aniołek tam na górze urzęduje i jak trzymam małego na rękach to ciągle myślę o moim dzieciątku i łezka się zakręci , ale dziękuję Bogu ,że jej udało się szczęśliwie donosić , bo też miała nieciekawie .
Także jutro u rodzinki zostajemy na noc to pogrilujemy , a w niedziele mój M na jakiś pokaz "driftów" < nie wiem jak to napisać :D > jedzie z wujkiem moim , niech się chłop rozerwie troche :p bo za chwile znowu będę go ściskać nogami :p :D ogólnie Wam powiem ,że mimo tej całej głupiej sytuacji mam dobry nastrój ... i jakoś ciągle mi się wydaje ,że dopiero zaciążę we wrześniu ... no niech przylezie ta @ w końcu to uznam to za sukces i zaczne nowy cykl

Buziaczki wszystkim brzusiom :*
Przytulam wszystkie staraczki :*
Ja tez mam przeczucie ze we wrzesniu zajde ;)

reklama
U mnie tylko parno i trochę pokropiło. Co do burz to spędzam je w fotelu lub w łóżku pod kołdrą. Zawsze bałam się burz.
Pamiętam jak kiedyś rodzice wyjechali na dwa dni i zostałam w piętrowym domu z dwiema siostrami (dwie z nas były już dorosłe - wow, super, wolna chata). Jak znajomi się rozeszli to poszłyśmy spać. W nocy obudziła mnie straszna burza. W pokoju wielkie okno, na dachu aż dudni, pioruny, deszcz, wiatr... Zerwałam się z łóżka, kołdrę w garść i na klatkę schodową, bo tam okienko jedno małe, nieszkodliwe. Patrzę, a tam na stopniu siedzi moja starsza siostra też w kołdrę zawinięta z latarką. Usiadłam obok. Za chwilę otwierają się drzwi od pokoju młodszej siostrzyczki: "O wy też nie możecie spać?". I tak siedziałyśmy we trzy na tych schodach w tej wolnej chacie i ku pokrzepieniu dusz opowiadałyśmy sobie hmm... babcine historie o tym, kogo u niej kiedyś we wsi piorun zabił jak po krowy w burzę poszedł.

Hej Margotka współczuję ja nie lubię nawałnic odkąd u mojej babci topole wyrwał wiatr. No boje się zamykam okna wyłączam wszystko z prądu u nas dziś tylko pada .
Raz była porządna burza ja spalam budzi mnie grzmot a mój mąż oglądał tv i okno było otwarte poderwalam się i mówię do niego zamknij to okno bo mały się obudzi bo to noc była i wyłącz ten telewizor normalnie bez pojęcia dla mnie cykora takie coś jest nie do pomyślenia a on na lajcie sobie leżał beztrosko ;)

Robię pizzę idę farsz nakładać

@roxie123 [emoji22][emoji22][emoji22]przykro mi ,ale Ty wiedzialas[emoji53]
Nastepnym razem masz wiedziec w druga strone:/
Skoro juz miala przyjsc to lepiej dzis niz jakby trzymala Cie w niepewnosci do poniedzialku.
Mam nadzieje,ze nastepny cykl bedzie bardziej owocny[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 @mamcia2014 ja też się panicznie boję burzy :errr:
W domu jak jestem a jest burza to panikuje a co dopiero jak jestem na zewnątrz :D

Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego jak niebezpiecznym zjawiskiem jest burza. :szok:

Ostatnio mój K wracał z pracy i już pod blokiem jak wysiadał z auta a grzmiało i błyskało jak nie wiem to mi mówił, że szedł jakiś koleś i jakby nigdy nic beztrosko rozmawiał sobie przez telefon :szok:

Ludzie są bezmyślni w niektórych przypadkach. :sad:

@Funia90 @mamcia2014 ja też się panicznie boję burzy :errr:
W domu jak jestem a jest burza to panikuje a co dopiero jak jestem na zewnątrz :D

Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego jak niebezpiecznym zjawiskiem jest burza. :szok:

Ostatnio mój K wracał z pracy i już pod blokiem jak wysiadał z auta a grzmiało i błyskało jak nie wiem to mi mówił, że szedł jakiś koleś i jakby nigdy nic beztrosko rozmawiał sobie przez telefon :szok:

Ludzie są bezmyślni w niektórych przypadkach. :sad:
Mój Brat stracił przyjaciela z dzieciństwa dwa lata temu. Burza zaskoczyła go i zabiła na Babiej Górze.
To jest żywioł. Z nim nie wygrasz..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Calineczka ja byłam kiedyś w środku lasu w czasie burzy masakra była raz tylko trzaslo ale w oczach miałam biało. Jak idzie burza to uciekam w poplochu do domu bo czuje repsekt przed natura.

Do góry