reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej. Imprezowy weekend sie zaczyna: imieniny, chrzest, wesele, ja na imieninowy obiad do szwagra. Wczoraj się dowiedziałam, więc nawet prezentu jeszcze nie mam. A to taki specyficzny men, że naprawdę nie mam pomysłu.

reklama
@ivvonka wiesz jak to jest. To co się ma pod nosem jest zawsze najmniej doceniane :p ale i tak mam większość z tych szlaków zrobione :)
@Nusia123 szkoda ze @ w ogóle przyszła, ale jak już miała być to mogła poczekać jeszcze dwa dni.. Mimo wszystko baw się dobrze :)
@roxie123 przy takim upale i w dodatku @ faktycznie ciężko wybrać coś odpowiedniego do ubrania, ale wierzę w ciebie ;)
Ja dzisiaj wyspalam się za cały poprzedni tydzień :) wstawanie do pracy na 1 zmianę nie jest takie łatwe, a w przyszłym tyg znowu 1 zmiany więc muszę jutro wyspać się na zapas jeszcze :p jutro chyba pojadę na giełdę kupić sobie jakieś ciuszki i może uda mi się wypatrzeć jakąś fajną szafkę na buty, bo tego się jeszcze nie dorobilismy od października, a butów coraz więcej się wala pod drzwiami :p
Miłego dnia dziewczynki :)

Oj @Funia90 to ty jeszcze moich opowieści o tesciowej nie znasz :D

@Olasec trzymam kciuki &&&

@roxie123 @Nusia123 bawcie się dobrze i zrestartujcie :*

Wiecie że zaczynam ostatni tydzień w domu? Trudno nawet sobie wyobrazić co dzieje się w miom ♡ I głowie :( jeszcze wracam tam jak na stracenie, chyba zwariuje i jednak coś przesole i obym nie przypiepszyla :D

Nafoczka, ja z tych nie-w-temacie, przeprowadzka?

Roki, no coś w tym jest, może jakbym mieszkała bliżej to by nie było takiego Wow! To o której się musisz z łóżkiem rozstawać, bo ja jęczę jak potępieniec jak mi budzik o piątej piszczeć zaczyna.

Nafoczka, ja z tych nie-w-temacie, przeprowadzka?

Roki, no coś w tym jest, może jakbym mieszkała bliżej to by nie było takiego Wow! To o której się musisz z łóżkiem rozstawać, bo ja jęczę jak potępieniec jak mi budzik o piątej piszczeć zaczyna.
Powrót do pracy ale dość smutny :( w innych okolicznościach może i bym się cieszyła. Jestem na stanowisku kierowniczym i to co moi podwładni zrobili przez te półtora roku, jak bardzo wykorzystali moja nieobecność pod siebie a przeciwko mnie.. cóż takie jest dziś życie ale nie to mnie boli najbardziej tylko to ze wszystkie te osoby znam osobiście i to ja ich protegowalam do pracy i ten brak lojalności dobija moja wiarę w ludzi

@ivvonka ja wstaje o 4.30, bo o 5.30 już muszę być w pracy... Także pod koniec tygodnia też wyje jak dzwoni budzik. Ale za to kończę wtedy pracę o 13.30 i mam jeszcze coś z tego dnia :) tak więc są jakieś plusy.
@nafoczka nie fajne jest to co mówisz... Ale sama przekonałam się jakie to prawdziwe. Mnie nie było w pracy raptem 3 miesiące, a też wiele rzeczy się zmieniło i wyszło na jaw. Tak więc trzymam za Ciebie kciuki żeby jakoś się to tam ułożyło :)

Przypadkiem wbił mi się w oczy na fb artykuł... lekarz skaleczyl dziecko przy cesarskim , zdj nieprzyjemne :/ przypadek jeden na nie wiem ile , ale współczuję dziecku i mamie .
Ja od zawsze byłam zdania ze cesarska tylko w ramach bezpieczeństwa jak już trzeba koniecznie bo natura lub inne okoliczności nie pozwalają , marzy mi się kiedyś urodzić naturalnie .

Nafoczka, rozumiem. W takiej sytuacji powroty rzeczywiście mają niewiele wspólnego z radosnymi. Życzę Ci dużo siły i stalowych nerwów. I wiesz co?Nie daj się, jesteś na stanowisku kierowniczym, bo jesteś silną, mądrą dziewczyną z głową na karku i zobaczysz, z nieciekawych sytuacji też znajdziesz wyjście, za co trzymam kciuki.

Roki, o kurczę. O tej godzinie moje uszy jeszcze nie reagują na cokolwiek. A jakbym wróciła do domu to bym pewnie spała.

reklama
@ivvonka szczerze ci powiem ze moje uszy reagują tylko na mój budzik. Bo jak mam drugie zmiany i mąż wstaje o 5.30 to jego wyjca totalnie nie słyszę. A kiedyś wyrywal mnie na równe nogi :p
@Olasec czekamy na wieści &&

Do góry