reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roxie, straszne. Na szczęście bardzo rzadko się zdarza. Ja też bym chyba wolała naturalnie. No, ale to jeszcze mam duuuużo czasu nieokreślonego na myślenie;)

Roki, a to już wyższy stopień wtajemniczenia. Coś jak medytacja: odpoczywam, skupiam się na swoim śpiącym ja i nic mnie nie rusza. ;)

reklama
No hej ;)
Ogórki włożone. Trening zrobiony kąpiel zaliczona mam powera dziś. Jeszcze spacer zaliczymy dzień upalny zapomnialabym pół godzinki na słońcu zaliczylam też na lezaczku. A teraz wysusze włoski i na dworek.
Olasec jak tam ?

Nafoczka, rozumiem. W takiej sytuacji powroty rzeczywiście mają niewiele wspólnego z radosnymi. Życzę Ci dużo siły i stalowych nerwów. I wiesz co?Nie daj się, jesteś na stanowisku kierowniczym, bo jesteś silną, mądrą dziewczyną z głową na karku i zobaczysz, z nieciekawych sytuacji też znajdziesz wyjście, za co trzymam kciuki.

Roki, o kurczę. O tej godzinie moje uszy jeszcze nie reagują na cokolwiek. A jakbym wróciła do domu to bym pewnie spała.
@ivvonka pisz nasze niki z @ to będziemy mieć powiadomienia ze nas wywołujesz :D

Czesc dziewczyny. Juz wrocilam. Czytalam wszystko, wiec jestem na bieżąco, jednak nie dam rady sie do wszystkiego odniesc.od teraz jestem juz na 100 %.
Zamowilam dzisiaj testy owulacyjne i ciążowe. Owulacyjne bede robic pierwszy raz w życiu.ciekawe co mi wyjdzie. Dzisiaj mam 7 dc.walczymy dalej.

Jednak poronienie znowu. Beta wyszła 9 jednostek. Trochę mała. Krwawienie ze skrzepami więc niestety nie udało się. Myślicie, że muszę powtórzyć bete czy nie ma sensu? Na pewno po ustaniu krwawienia muszę iść do gina sprawdzić czy wszystko w porządku. Eh to moje 3 poronienie. Dobrze, że mam Michałka. Zanim go urodziłam to bardzo poronienia przeżywałam a teraz mimo, że mi bardzo smutno i przykro to lepiej znoszę całą sytuację.

:(Olasec bardzo mi przykro. Mysle ze bety nie musisz powtarzac i w tym cyklu mozesz sie starać. Wierze ze Ci sie uda.przytulam

Jednak poronienie znowu. Beta wyszła 9 jednostek. Trochę mała. Krwawienie ze skrzepami więc niestety nie udało się. Myślicie, że muszę powtórzyć bete czy nie ma sensu? Na pewno po ustaniu krwawienia muszę iść do gina sprawdzić czy wszystko w porządku. Eh to moje 3 poronienie. Dobrze, że mam Michałka. Zanim go urodziłam to bardzo poronienia przeżywałam a teraz mimo, że mi bardzo smutno i przykro to lepiej znoszę całą sytuację.
Bardzo mi przykro.
Skoro 3 poronienie to należą się Tobie badania.
Nie musisz powtarzać bety.
Trzymaj się :*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi :( ale walcz dalej w nowym cyklu ... zrób badania , do kontroli usg też możesz iść dla pewności przed staraniami .

Ja dzisiaj też jakoś przeżyłam ten chrzest.
Jakoś tak spokojnie bez presji i żalu...
Nie przeżywałam... czasami wydaje mi się że łapie znieczulice :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Olasec mała ta beta jak na okolice @lub po :( jednak jedna bete może bym jeszcze zrobiła chociaż po to żeby uznali ze była ciąża i poronienie. Przykro mi ale pamiętaj, lepiej na tym etapie niż później. Buziaki :*
@roxie123 to nie znieczulica, lepiej tak niż cierpieć katusze :*

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry