reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja robię porządek w pokoju , wyprałam firanke poprasowałam i zmieniłam :D lol :D w takim pokoiku to za ciasno dla nas :p więc i ciągle sprzątać trzeba :) później chyba jedziemy po sofy ...fajne znalazłam w BRW kolekcja cupido bez funkcji spania ma któraś ? :) ja biorę zestaw tapczan sofa i fotel :D podekscytowana jestem , super etap teraz urządzanie :D tylko wór pieniędzy trzeba ... także no xD

Jutro jadę na chrzest do kuzyna ... miałyśmy razem z kuzynką rodzić no ale mi nie wyszło ;/ robię za fotografa oczywiście reportażyk mały :D troche mi szkoda wiadomo , bo mój Aniołek tam na górze urzęduje i jak trzymam małego na rękach to ciągle myślę o moim dzieciątku i łezka się zakręci , ale dziękuję Bogu ,że jej udało się szczęśliwie donosić , bo też miała nieciekawie .
Także jutro u rodzinki zostajemy na noc to pogrilujemy , a w niedziele mój M na jakiś pokaz "driftów" < nie wiem jak to napisać :D > jedzie z wujkiem moim , niech się chłop rozerwie troche :p bo za chwile znowu będę go ściskać nogami :p :D ogólnie Wam powiem ,że mimo tej całej głupiej sytuacji mam dobry nastrój ... i jakoś ciągle mi się wydaje ,że dopiero zaciążę we wrześniu ... no niech przylezie ta @ w końcu to uznam to za sukces i zaczne nowy cykl

Buziaczki wszystkim brzusiom :*
Przytulam wszystkie staraczki :*
Ja tez mam przeczucie ze we wrzesniu zajde ;)

reklama
U mnie tylko parno i trochę pokropiło. Co do burz to spędzam je w fotelu lub w łóżku pod kołdrą. Zawsze bałam się burz.
Pamiętam jak kiedyś rodzice wyjechali na dwa dni i zostałam w piętrowym domu z dwiema siostrami (dwie z nas były już dorosłe - wow, super, wolna chata). Jak znajomi się rozeszli to poszłyśmy spać. W nocy obudziła mnie straszna burza. W pokoju wielkie okno, na dachu aż dudni, pioruny, deszcz, wiatr... Zerwałam się z łóżka, kołdrę w garść i na klatkę schodową, bo tam okienko jedno małe, nieszkodliwe. Patrzę, a tam na stopniu siedzi moja starsza siostra też w kołdrę zawinięta z latarką. Usiadłam obok. Za chwilę otwierają się drzwi od pokoju młodszej siostrzyczki: "O wy też nie możecie spać?". I tak siedziałyśmy we trzy na tych schodach w tej wolnej chacie i ku pokrzepieniu dusz opowiadałyśmy sobie hmm... babcine historie o tym, kogo u niej kiedyś we wsi piorun zabił jak po krowy w burzę poszedł.

Hej Margotka współczuję ja nie lubię nawałnic odkąd u mojej babci topole wyrwał wiatr. No boje się zamykam okna wyłączam wszystko z prądu u nas dziś tylko pada .
Raz była porządna burza ja spalam budzi mnie grzmot a mój mąż oglądał tv i okno było otwarte poderwalam się i mówię do niego zamknij to okno bo mały się obudzi bo to noc była i wyłącz ten telewizor normalnie bez pojęcia dla mnie cykora takie coś jest nie do pomyślenia a on na lajcie sobie leżał beztrosko ;)

Robię pizzę idę farsz nakładać

@roxie123 [emoji22][emoji22][emoji22]przykro mi ,ale Ty wiedzialas[emoji53]
Nastepnym razem masz wiedziec w druga strone:/
Skoro juz miala przyjsc to lepiej dzis niz jakby trzymala Cie w niepewnosci do poniedzialku.
Mam nadzieje,ze nastepny cykl bedzie bardziej owocny[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 @mamcia2014 ja też się panicznie boję burzy :errr:
W domu jak jestem a jest burza to panikuje a co dopiero jak jestem na zewnątrz :D

Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego jak niebezpiecznym zjawiskiem jest burza. :szok:

Ostatnio mój K wracał z pracy i już pod blokiem jak wysiadał z auta a grzmiało i błyskało jak nie wiem to mi mówił, że szedł jakiś koleś i jakby nigdy nic beztrosko rozmawiał sobie przez telefon :szok:

Ludzie są bezmyślni w niektórych przypadkach. :sad:

@Funia90 @mamcia2014 ja też się panicznie boję burzy :errr:
W domu jak jestem a jest burza to panikuje a co dopiero jak jestem na zewnątrz :D

Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego jak niebezpiecznym zjawiskiem jest burza. :szok:

Ostatnio mój K wracał z pracy i już pod blokiem jak wysiadał z auta a grzmiało i błyskało jak nie wiem to mi mówił, że szedł jakiś koleś i jakby nigdy nic beztrosko rozmawiał sobie przez telefon :szok:

Ludzie są bezmyślni w niektórych przypadkach. :sad:
Mój Brat stracił przyjaciela z dzieciństwa dwa lata temu. Burza zaskoczyła go i zabiła na Babiej Górze.
To jest żywioł. Z nim nie wygrasz..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Calineczka ja byłam kiedyś w środku lasu w czasie burzy masakra była raz tylko trzaslo ale w oczach miałam biało. Jak idzie burza to uciekam w poplochu do domu bo czuje repsekt przed natura.

Do góry