reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 wiem że kiedyś było tak, że do pracodawcy trzeba było dostarczyć l4 w ciągu 3 dni, bo ZUS musiał mieć do 7. Tylko nie wiem czy normalnie 3 dni, czy robocze. A teraz jak zanosiłam l4 to mi powiedzieli ze mam 7 dni.... Także totalnie odwrotnie :p
@roxie123 ja nie wiem czemu, ale jakoś czuje u Ciebie fasolke :D może dlatego że bardzo Ci jej życzę :)
@Marti2206 witaj :) przyjmiemy Cię, oczywiście :) ja sama dopiero teraz dostałam pierwsza normalna @ po zabiegu,który był w kwietniu, a że u mnie dziś 9 dc, więc zaczynam staranka :) i też nie wiem jak to będzie
Powiem Wam że z tym zaglądaniem w majty coś jest... Ja sama patrzę od 2 dni przy przypadkiem jeszcze czegoś tam nie ma, a jak tylko poczuje trochę mokrego, to ze strachem lecę do łazienki... Dlatego jeśli uda mi się znowu być w ciąży, to będę mega panikara, chociaż wiem że nie trzeba krwawic żeby było nie tak

reklama
Przeszła u nas nawałnica. Zniszczyło mi wszystkie kwiatki na balkonie, mamie krzaczki polamalo. Okna nie wytrzymały natężenia deszczu i zalało mi salon i sypialnie. Nie wyrabialam z mopem... Julka przerażona w ryk. Zrobiło się tak ciemno ze mi się światełka na balkonie zapalily...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 jestem z okolic Brzeska. Kochane nawałnica idzie na Rzeszów. Jeśli ktoś jest z tych rejonów to uważajcie dziewczyny. Chować z podwórka i balkonów co się da. Wrzucam Wam zdjęcie frontu burzowego.
Screenshot_2017-07-21-14-42-34.png
1500641119-aaaaaa.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2017-07-21-14-42-34.png
    Screenshot_2017-07-21-14-42-34.png
    391,6 KB · Wyświetleń: 251
Julki mi żal strasznie... jak zobaczyła połamane kwiatki (dwie skrzynki spadły z balkonu) to w ryk. Ona strasznie lubi kwiatki, ma to po babci. Może coś się uda z tego uratować.

Tak sobie pomyślałam że jakby w domu nikogo nie było i ta woda by stała w pokojach... no po panelach by było...

@Marti2206 mieszkam w Katowicach a Ty?
Skoro mialas jedna bezproblemowa ciaza to duza szansa ,ze u Ciebie to zwykly przypadek[emoji4]glowa do gory
@...Margotka9022... u mnie taka nawlnica byla w nocy,latalam i zamykalam okna bo tez mi sie prawie wlewalo do srodka[emoji15]
Nie cierpie takiej pogody,przerazaja mnie te drzewa jak sie tak uginaja:/
Tym bardziej,ze 3 lata temu nam drZewo spadlo na auto pod domem podczas burZy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Siemka co tam slychac kobietki Nie dawno z praktyk wrocilam a tu jeszcze wyjazd na wioske sie szykuje dzisiaj dzisiaj pogoda kiepska musi byc cos nie tak z cisnieniem bo strasznie glowa mnie boli w ogole to sie z siebie usmialam bo polozylam w polce telefon a potem 30 min go szukalam taka luke w glowie mialam chyba ze zmeczenia i ciepla.

Do góry