reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aaaaa dziewczyny przedwczoraj miałam plamienie i myślałam, że to okres ale ucichło i wczoraj tylko śluz lekko brązowy miałam i zrobiłam teraz test i są dwie kreski, co prawda druga blada ale jest:) powtórzę test w sobotę. I kupuje clexane bo mam receptę od męża siostry bo jest lekarzem i tylko duphaston muszę skombinować. Ale mam stresa. Boję się...
Kochana tak bardzo Ci Gratuluję ! :) Nic się nie stresuj, nastaw swoje myślenie na pozytywne tory i uszy do góry :)

Dziewczyny właśnie otworzyłam oczy i moja myśl była " Ciekawe co tam na forum " więc musiałam zajrzeć :D
Ja piję kawkę, dziś wizyta u ginekologa na 17 odezwę się na pewno po wizycie i dam znać co i jak :)

U Nas dzisiaj słonecznie, zobaczymy jak później będzie bo wiadomo pogoda lubi płatać figla :D
Zaraz się wybiorę po drożdżówkę a nawet dwie. Co mi tam :p
Wczoraj się zapchałam słodyczami jak szalona. Najpierw rano dwie drożdżówki a popołudniu snickers a po snickersie zaraz orzeszki w czekoladzie :D
Dobrze, że mi wcześniej waga spadła to jest co nadrabiać :D

@Funia90 a gdzie Ty pracujesz? Coś mi uciekła ta informacja :(
Mam nadzieję, że praca jest lekka i przyjemna ;)

Każdej z osobna życzę milusińskiego dnia :*

reklama
@Olasec super, gratuluję :) fajnie ze się udało! :) też mam nadzieję że będziesz początkiem nowego wysypu fasolek tutaj :) bo jest nas trochę co znów zaczynają starania ;)
U mnie dzis 8 dc @ mam nadzieję że już sobie poszła, a jak dziś już nie będę plamic, to od jutra staranka :D

Kochana tak bardzo Ci Gratuluję ! :) Nic się nie stresuj, nastaw swoje myślenie na pozytywne tory i uszy do góry :)

Dziewczyny właśnie otworzyłam oczy i moja myśl była " Ciekawe co tam na forum " więc musiałam zajrzeć :D
Ja piję kawkę, dziś wizyta u ginekologa na 17 odezwę się na pewno po wizycie i dam znać co i jak :)

U Nas dzisiaj słonecznie, zobaczymy jak później będzie bo wiadomo pogoda lubi płatać figla :D
Zaraz się wybiorę po drożdżówkę a nawet dwie. Co mi tam :p
Wczoraj się zapchałam słodyczami jak szalona. Najpierw rano dwie drożdżówki a popołudniu snickers a po snickersie zaraz orzeszki w czekoladzie :D
Dobrze, że mi wcześniej waga spadła to jest co nadrabiać :D

@Funia90 a gdzie Ty pracujesz? Coś mi uciekła ta informacja :(
Mam nadzieję, że praca jest lekka i przyjemna ;)

Każdej z osobna życzę milusińskiego dnia :*
Ja tez czekam na @ a o 12.30 mam gin zapytam co z tym zgrubieniem w piersi mam nadzieje ze bede mogla sie starac z tym np wlokniakiem :(
Olasec cudownie !!! Gratulacje i dbaj o Was :)

@Olasec no pieknie[emoji7]gratulacje[emoji4]
Widzisz @roxie123 mowilam ,zeby wierzyc do konca???popatrz na przyklad[emoji5]

@mamcia2014 fajnie ,ze szykuje sie imprezka[emoji4]

@Calineczka24 prowadzimy z M wlasna dzialanosc,taaak praca lekka takze na spokojnie ale w sumie przyda mi sie bo obzeram sie jak dziki osiol,a mi niestety waga nie spadla na poczatku:/

@Nusia123 powodzenia u gina,mam nadzieje,ze to zgrubienie to nic powaznego[emoji5]

@roxie123 oczywiscie dla Ciebie tez powodzenia[emoji4]

@...Margotka9022... i @Calineczka24 za was tez kciuki i prosimy o relacje po wizycie[emoji5]moze jakies foto?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Olasec no pieknie[emoji7]gratulacje[emoji4]
Widzisz @roxie123 mowilam ,zeby wierzyc do konca???popatrz na przyklad[emoji5]

@mamcia2014 fajnie ,ze szykuje sie imprezka[emoji4]

@Calineczka24 prowadzimy z M wlasna dzialanosc,taaak praca lekka takze na spokojnie ale w sumie przyda mi sie bo obzeram sie jak dziki osiol,a mi niestety waga nie spadla na poczatku:/

@Nusia123 powodzenia u gina,mam nadzieje,ze to zgrubienie to nic powaznego[emoji5]

@roxie123 oczywiscie dla Ciebie tez powodzenia[emoji4]

@...Margotka9022... i @Calineczka24 za was tez kciuki i prosimy o relacje po wizycie[emoji5]moze jakies foto?

Myślę, że pomysł ze zdjęciem to jest dobry pomysł ;)
Można więcej informacji czym się zajmujesz? :p
Muszę przeprowadzić dochodzenie czy oby na pewno się nie przemęczasz :p
Kiedy Ty wizytujesz?

@roxie123 jeszcze będzie tak, że i Ty będziesz zafasolkowana bo Nasza wiara czyni cuda <3
@Nusia123 daj znać co tam Ci lekarz powie :)

@Calineczka24 nie martw sie nie przemeczam sie ,pracuje przy komputerze i obsluguje kientow[emoji4]takze luzik[emoji4]hehe
Ja mam wizyte za rowne dwa tygodnie [emoji4]

reklama
Zjadłam śniadanie i poszłam z powrotem się położyć [emoji23] także dzień lenia [emoji28] Julka ogląda Barbie agentki wiec mam półtorej godziny luzu [emoji2]
Dam znać po wizycie ale nie wiem czy będę mieć usg.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry