reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzieki za pocieszenie ;*

E tam przyjdzie i @ testy by pokazały kreskę. Spóźnia się tylko bo chce ja dostać. Zobaczę co tam mi lekarz powie wizyta o 20. Chyba że mnie zaleje i mnie nie zbada.
Nusia mi też się pokomplikowalo mam nadzieje ze czysto mam tam w środku : ( nie martw się to pewnie tylko torbielka ... Ja ja tez mam raz nie mam one sa znikają ale trzeba sprawdzic oczywiście .
Margotka czekam na wieści z wizyty .
Olasec czekam na Twoją betę i 3 mam kciuki .
Funia nie umiem aż tak do końca kiedy żadnych znaków nie ma .

Wstałam dzis lewa noga także pewnie zbytnio się nie poudzielam : /

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przeżywasz gorsze momenty w swoim życiu. Czasami płaczesz lub odczuwasz samotność nawet będąc otoczona innymi ludźmi. Jednak wrażliwość nie jest Twoją słabością. Najsilniejsi ludzie to Ci, którzy najwięcej przeżyli, najmocniej czuli i nie zawsze byli tacy jak świat dookoła nich.

Zaufaj mi. Ty jesteś taką osobą.

- Rafał Wicijowski

Jakie to prawdziwe :)

Olasec, no super. Nie ma to jak otwarcie nowego sezonu fasolkowego. :) Gratuluje serdecznie. A teraz, na bete predziutko i do lekarza po medykamenty wspierajace szybciutko. A później odpoczynek i spokojnego zaokrąglania się życzę.
Ale niespodzianka:tak:

@nafoczka ja miałam taką samą sytuację w ciąży z Michałkiem. Niby okres dostałam bo wtedy była krew 3 dni ale nie jakoś dużo. To byl sylwester i myślałam, że mam okres to troche wypiłam ale nie dużo bo bolał mnie brzuch bardzo i brałam przeciwbólowe i nagle skończylo sie krwawienie i mi dziwnie było i zrobiłam test. A teraz już na wakacjach miałam przeczucie i czułam się dziwinie i mowie do męża, że kurde intuicja mi podpowiada, że jestem w ciąży. Zrobilam test w niedziele i wyszedł nierawidłwy bo nie było kreski kontrolnej. We wtorek zaczelam plamic i Wam pisałam, że nici z ciąży a tu taka niespodzianka :)

@Frezja_1 ja mam właśnie dość długie cykle bo około 32-33 dni a w czerwcu nawet 36 dni był. Dziś jest 33 dzień cyklu. Nie będę robić bety. Nigdy jej nie robie jak nie musze bo mnie ona bardzo stresuje i ten stres może tylko zaszkodzić. Robiłam tylko wtedy jak było jakieś krwawienie i lekarz zalecił.

@roxie123 tak jak pisałam Frezji, nie robie bety :)Nie masz okresu to jest jeszcze nadzieja :)

Nie chce jeszcze iść do lekarza bo i tak nic nie będzie widać. Powtórzę test w niedziele bo teraz bardzo słaba kreska (choć zawsze miałam słabe a to już moja 4 ciąża). Recepte na clexane mam i wykupie chyba dziś a zapytam szwagierki czy mi wypisze duphaston. Jak nie to lece do lekarza.
Jestem mega pozytywnie nastawiona :)
Jakbym nie była w ciązy to mieliśmy we 3 jechać do Bostonu bo mąż miał jechać na 3 mce i ma możliwość zabrć rodzine. Tam byśmy mieli mieszkanie dla siebie, sprzataczkę i utrzymalibyśmy się z jego diety a wynagrodzenie bysmy odkładali ale skoro dzidzia będzie to dziś mu powiedzialam, żeby nic nie załatwiał bo to za duże ryzyko wiedząc jakie były moje poprzednie ciąże.
Teraz wiem, że będzie dobrze. Ze ta ciąża będzie prawidłowo się rozwijać itp. Wierzę w to bardzo :)

@nafoczka ja miałam taką samą sytuację w ciąży z Michałkiem. Niby okres dostałam bo wtedy była krew 3 dni ale nie jakoś dużo. To byl sylwester i myślałam, że mam okres to troche wypiłam ale nie dużo bo bolał mnie brzuch bardzo i brałam przeciwbólowe i nagle skończylo sie krwawienie i mi dziwnie było i zrobiłam test. A teraz już na wakacjach miałam przeczucie i czułam się dziwinie i mowie do męża, że kurde intuicja mi podpowiada, że jestem w ciąży. Zrobilam test w niedziele i wyszedł nierawidłwy bo nie było kreski kontrolnej. We wtorek zaczelam plamic i Wam pisałam, że nici z ciąży a tu taka niespodzianka :)

@Frezja_1 ja mam właśnie dość długie cykle bo około 32-33 dni a w czerwcu nawet 36 dni był. Dziś jest 33 dzień cyklu. Nie będę robić bety. Nigdy jej nie robie jak nie musze bo mnie ona bardzo stresuje i ten stres może tylko zaszkodzić. Robiłam tylko wtedy jak było jakieś krwawienie i lekarz zalecił.

@roxie123 tak jak pisałam Frezji, nie robie bety :)Nie masz okresu to jest jeszcze nadzieja :)

Nie chce jeszcze iść do lekarza bo i tak nic nie będzie widać. Powtórzę test w niedziele bo teraz bardzo słaba kreska (choć zawsze miałam słabe a to już moja 4 ciąża). Recepte na clexane mam i wykupie chyba dziś a zapytam szwagierki czy mi wypisze duphaston. Jak nie to lece do lekarza.
Jestem mega pozytywnie nastawiona :)
Jakbym nie była w ciązy to mieliśmy we 3 jechać do Bostonu bo mąż miał jechać na 3 mce i ma możliwość zabrć rodzine. Tam byśmy mieli mieszkanie dla siebie, sprzataczkę i utrzymalibyśmy się z jego diety a wynagrodzenie bysmy odkładali ale skoro dzidzia będzie to dziś mu powiedzialam, żeby nic nie załatwiał bo to za duże ryzyko wiedząc jakie były moje poprzednie ciąże.
Teraz wiem, że będzie dobrze. Ze ta ciąża będzie prawidłowo się rozwijać itp. Wierzę w to bardzo :)
Widzisz tez tak mialam :) i tez coś wypiłam bo był grill a tu ucichło. Co do odkładania wszystkiego przez ciążę tez przez to przechodziłam bo a nóż widelec jestem. Życzę Ci z calego ♡ aby tak ci się potoczyło jak piszesz :) ja mam już dwójkę i na trzecie juz bym się nie zdecydowała świadomie (choć różne psikusy czasem mam w glowie) jednak zdrowy rozsądek póki co jest silniejszy :) i trzymam & żeby była ta dziurka w dziurce :D

@Olasec moje gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo :) Życzę nudnej ciąży i upragnionej córeczki! :)

Dziewczyny od rana zmagam się z biegunką :( Byłam w aptece, ale Pani zaproponowała mi tylko smecte, która nigdy na mnie nie działała. Myślicie, że jak wezmę 1 węgiel to nie zaszkodze małej?

Dziewczyny jadę do lekarza ...godzina drogi upał straszny ! po drodze jeszcze wstąpimy do agata meble zobaczyć co tam mają :)
... boli mnie brzuch :< więc pewnie po drodze będzie puk puk ... a chciałam skorzystać z wizyty pewnie nie dotrwam ...

Dziewczyny jadę do lekarza ...godzina drogi upał straszny ! po drodze jeszcze wstąpimy do agata meble zobaczyć co tam mają :)
... boli mnie brzuch :< więc pewnie po drodze będzie puk puk ... a chciałam skorzystać z wizyty pewnie nie dotrwam ...
Kochana z jakiego powodu jedziesz do lekarza? Coś się dzieje?
Wybacz nie jestem w temacie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana z jakiego powodu jedziesz do lekarza? Coś się dzieje?
Wybacz nie jestem w temacie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nic sie nie dzieje chyba wszystko ok[emoji4]Miałam na dzisiaj wizyte bo leki mi się kończą...liczylam ze w innym celu pojadę ale no coz nie wyszło :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry