Olasec przytulam cieplutko nie smutaj kochana będzie jeszcze dobrze uda się w końcu
Cześć wyspana jestem i gotowa do działania; )
A moje dziecko właśnie wstalo i mówi że jest zmęczony; ).
A ja mam w planach dziś trochę posprzątać. Ma przyjechać siostra cioteczna i zabrać młodego na plac zabaw a ja mam w tym czasie odpoczywać tylko nie wiem czy nie przeznacze tego czasu na prace domowe albo trening; )
Witam Was moje kochane
Książka w rękę i odpoczywać a nie za porządki się brać. Na sprzątanie zawsze przyjdzie pora
Mnie obudził dzwonek do drzwi, przyszli z administracji gaz sprawdzić bo wczoraj mi w łazience tak gazem śmierdziało, że kazałam mojemu K zgłosić to właścicielowi mieszkania. O dziwo sprawę potraktował poważnie i zajął się tym natychmiast. Mój K wczoraj zakręcił zawór gazu w łazience i zabrał mnie na spacer a mieszkanie się wietrzyło.
Myśleliśmy, że to może z junkersa gdzieś gaz ucieka a co się okazało, że to z rury gdzieś na jakimś łączeniu czy jakoś tak.
Mają do mnie dzwonić kiedy to zrobią, mam nadzieję, że w miarę szybko bo nie da się funkcjonować.
Wszystkie te którym się nie udało w tym cyklu ściskam mocno i trzymam kciuki za następny cykl. :*
Dziewczyny ja miałam mieć ginekologa 25.07 ale lekarz mi przełożył na 20.07 bo na urlop idzie, więc będziemy mieli okazję z K szybciej zobaczyć nasze maleństwo
Och jak się cieszę
Muszę się przyznać, że w pewnym stopniu lenistwo mi minęło
wiadomo, że tak się ten leń u mnie zadomowił, że nie prędko się wyprowadzi na dobre, ale już widzę jego pierwsze spakowane walizki
Dziś też muszę iść po drożdżówkę z truskawkami i serem bo już wiem, że będę miała na nią ochotę
Zaczyna to być moim codziennym rytuałem