reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie ma @ ... ale zaczął boleć brzuch więc bd pewnie :< ;/ odezwę się jutro :] walczymy dalej głowa do góry ! też myślalam że bd ...no cóż ...
Czekam na M jeszcze zdążę się bzyknąć :p hihi
Wiem że dupek tak zadziałał a ja nie wiedziałam...nastepny cykl ma zaskoczyć ;p

reklama
@mamcia2014 odpocznij[emoji5]
@mififi04 ogromnie sie ciesze ,ze jest swiatelko[emoji5]i ,ze wyniki super,to kiedy nowy cykl?

@roki_1991 trzymam kciukinzwby teraz bylo juz tylko dobrze[emoji5]

@Olasec [emoji22][emoji22][emoji22] ale celowanie w dziewczynke moze nie byc takie szybkie i latwe[emoji4]

@Nusia123 hmm ale dalej czekamy[emoji5]
@roxie123 wyzyj sie za mnie [emoji16][emoji16][emoji16]ja tez bym sie chetnie bzyknela a tu nicccccc a nic [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, głowa do góry i działamy dalej. Smutne te oczekiwania i rozczarowania [emoji17]
Oby kolejny miesiac przyniosl kreseczki bo juz naprawde zastoj mamy [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Olasec przytulam cieplutko nie smutaj kochana będzie jeszcze dobrze uda się w końcu ;)

Cześć wyspana jestem i gotowa do działania; )
A moje dziecko właśnie wstalo i mówi że jest zmęczony; ).

A ja mam w planach dziś trochę posprzątać. Ma przyjechać siostra cioteczna i zabrać młodego na plac zabaw a ja mam w tym czasie odpoczywać tylko nie wiem czy nie przeznacze tego czasu na prace domowe albo trening; )

Olasec przytulam cieplutko nie smutaj kochana będzie jeszcze dobrze uda się w końcu ;)

Cześć wyspana jestem i gotowa do działania; )
A moje dziecko właśnie wstalo i mówi że jest zmęczony; ).

A ja mam w planach dziś trochę posprzątać. Ma przyjechać siostra cioteczna i zabrać młodego na plac zabaw a ja mam w tym czasie odpoczywać tylko nie wiem czy nie przeznacze tego czasu na prace domowe albo trening; )

Witam Was moje kochane :)
Książka w rękę i odpoczywać a nie za porządki się brać. Na sprzątanie zawsze przyjdzie pora :p

Mnie obudził dzwonek do drzwi, przyszli z administracji gaz sprawdzić bo wczoraj mi w łazience tak gazem śmierdziało, że kazałam mojemu K zgłosić to właścicielowi mieszkania. O dziwo sprawę potraktował poważnie i zajął się tym natychmiast. Mój K wczoraj zakręcił zawór gazu w łazience i zabrał mnie na spacer a mieszkanie się wietrzyło.
Myśleliśmy, że to może z junkersa gdzieś gaz ucieka a co się okazało, że to z rury gdzieś na jakimś łączeniu czy jakoś tak.
Mają do mnie dzwonić kiedy to zrobią, mam nadzieję, że w miarę szybko bo nie da się funkcjonować.

Wszystkie te którym się nie udało w tym cyklu ściskam mocno i trzymam kciuki za następny cykl. :*

Dziewczyny ja miałam mieć ginekologa 25.07 ale lekarz mi przełożył na 20.07 bo na urlop idzie, więc będziemy mieli okazję z K szybciej zobaczyć nasze maleństwo :) Och jak się cieszę :)
Muszę się przyznać, że w pewnym stopniu lenistwo mi minęło ;) wiadomo, że tak się ten leń u mnie zadomowił, że nie prędko się wyprowadzi na dobre, ale już widzę jego pierwsze spakowane walizki :D

Dziś też muszę iść po drożdżówkę z truskawkami i serem bo już wiem, że będę miała na nią ochotę :D Zaczyna to być moim codziennym rytuałem :D

reklama
@Funia90 starania od nowego miesiąca. Teraz mamy jeszcze się wstrzymać. Co tam wytrzymałam tyle czasu miesiąc nie zrobi mi różnicy

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry