reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie ma @ ... ale zaczął boleć brzuch więc bd pewnie :< ;/ odezwę się jutro :] walczymy dalej głowa do góry ! też myślalam że bd ...no cóż ...
Czekam na M jeszcze zdążę się bzyknąć :p hihi
Wiem że dupek tak zadziałał a ja nie wiedziałam...nastepny cykl ma zaskoczyć ;p

reklama
@mamcia2014 odpocznij[emoji5]
@mififi04 ogromnie sie ciesze ,ze jest swiatelko[emoji5]i ,ze wyniki super,to kiedy nowy cykl?

@roki_1991 trzymam kciukinzwby teraz bylo juz tylko dobrze[emoji5]

@Olasec [emoji22][emoji22][emoji22] ale celowanie w dziewczynke moze nie byc takie szybkie i latwe[emoji4]

@Nusia123 hmm ale dalej czekamy[emoji5]
@roxie123 wyzyj sie za mnie [emoji16][emoji16][emoji16]ja tez bym sie chetnie bzyknela a tu nicccccc a nic [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, głowa do góry i działamy dalej. Smutne te oczekiwania i rozczarowania [emoji17]
Oby kolejny miesiac przyniosl kreseczki bo juz naprawde zastoj mamy [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Olasec przytulam cieplutko nie smutaj kochana będzie jeszcze dobrze uda się w końcu ;)

Cześć wyspana jestem i gotowa do działania; )
A moje dziecko właśnie wstalo i mówi że jest zmęczony; ).

A ja mam w planach dziś trochę posprzątać. Ma przyjechać siostra cioteczna i zabrać młodego na plac zabaw a ja mam w tym czasie odpoczywać tylko nie wiem czy nie przeznacze tego czasu na prace domowe albo trening; )

Olasec przytulam cieplutko nie smutaj kochana będzie jeszcze dobrze uda się w końcu ;)

Cześć wyspana jestem i gotowa do działania; )
A moje dziecko właśnie wstalo i mówi że jest zmęczony; ).

A ja mam w planach dziś trochę posprzątać. Ma przyjechać siostra cioteczna i zabrać młodego na plac zabaw a ja mam w tym czasie odpoczywać tylko nie wiem czy nie przeznacze tego czasu na prace domowe albo trening; )

Witam Was moje kochane :)
Książka w rękę i odpoczywać a nie za porządki się brać. Na sprzątanie zawsze przyjdzie pora :p

Mnie obudził dzwonek do drzwi, przyszli z administracji gaz sprawdzić bo wczoraj mi w łazience tak gazem śmierdziało, że kazałam mojemu K zgłosić to właścicielowi mieszkania. O dziwo sprawę potraktował poważnie i zajął się tym natychmiast. Mój K wczoraj zakręcił zawór gazu w łazience i zabrał mnie na spacer a mieszkanie się wietrzyło.
Myśleliśmy, że to może z junkersa gdzieś gaz ucieka a co się okazało, że to z rury gdzieś na jakimś łączeniu czy jakoś tak.
Mają do mnie dzwonić kiedy to zrobią, mam nadzieję, że w miarę szybko bo nie da się funkcjonować.

Wszystkie te którym się nie udało w tym cyklu ściskam mocno i trzymam kciuki za następny cykl. :*

Dziewczyny ja miałam mieć ginekologa 25.07 ale lekarz mi przełożył na 20.07 bo na urlop idzie, więc będziemy mieli okazję z K szybciej zobaczyć nasze maleństwo :) Och jak się cieszę :)
Muszę się przyznać, że w pewnym stopniu lenistwo mi minęło ;) wiadomo, że tak się ten leń u mnie zadomowił, że nie prędko się wyprowadzi na dobre, ale już widzę jego pierwsze spakowane walizki :D

Dziś też muszę iść po drożdżówkę z truskawkami i serem bo już wiem, że będę miała na nią ochotę :D Zaczyna to być moim codziennym rytuałem :D

reklama
@Funia90 starania od nowego miesiąca. Teraz mamy jeszcze się wstrzymać. Co tam wytrzymałam tyle czasu miesiąc nie zrobi mi różnicy

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry