reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Calineczka24 jak masz smaka zrób sobie troszke ciasta i zjesz :)
@Ewelyn ja już nie biorę leków od 4 dni

Idę myć okna szybciej mi zleci :)
Kiedy mi się nie chce :D

@nafoczka 55 okien czy 55 kilo u Ciebie :D
@mamcia2014 również życzę milusińskiego dnia :)

Poczytałam książkę to idę się brać za obiad :)
Odezwę się później. :) Mam nadzieję, że dam rade nadrobić to co tu zmalujecie :D

Kiedy mi się nie chce :D

@nafoczka 55 okien czy 55 kilo u Ciebie :D
@mamcia2014 również życzę milusińskiego dnia :)

Poczytałam książkę to idę się brać za obiad :)
Odezwę się później. :) Mam nadzieję, że dam rade nadrobić to co tu zmalujecie :D
W sumie jakby okien było 55 to kilo 45 :D
A to moje chłopczyska ♡
2017-07-18 11.40.13.jpg

Załączniki

• 2017-07-18 11.40.13.jpg
    2017-07-18 11.40.13.jpg
    172,5 KB · Wyświetleń: 343
Hej Dziewczyny - zapytam Was bo może znacie jakieś ciekawe zajęcia / ćwiczenia / cokolwiek, co stymuluje integrację sensoryczną u dziecka?
Marysia ma zaburzoną modulację, chodzimy na zajęcia z integracji sensorycznej ale chciałabym też w domu jej jakoś pomóc... a Wy jesteście skarbnicą wiedzy ♥

@hona ja tu 3mam kciuki za Ciebie :D wypoczywaj :*
@Nusia123 może @ nie przyjdzie a testy tak :)
@Calineczka24 u mnie pomidorówka i naleśniki :)
@kifsi dobrze będzie , oszczędzajcie się :* a u mnie ... czekam na @ , dziś 29dc temp sie utrzymuje 37.2 ale to kwestia godzin i spadnie , testy negatywne . Już byłam kupić podpaski więc przygotowana :) pewnie ow zablokowałam dupkiem i nie załapało
Testy przyszly negatyw jutro ma byc @ mysle czy przyspieszyc jakos bo w sobote wesele boje sie ze dlugo nie zajde kolezanka jak ja zachodzila szybko a po poronieniu 1,5 roku im zeszlo :(
nafoczka slodziaki ;);)

Ostatnia edycja:
@nafoczka przystojniaki :) ale podobni do mamy fiu fiu <3
@MashaFre niestety nie pomogę ;/
@Nusia123 u mnie też ma być @ jutro , ale na razie nic mnie nie boli jak na @ ...spać mi sie tylko chce cały czas . Nie nastawiaj sie ze długo zejdzie ja po pierwszym poronieniu zaszłam w pierwszym cyklu , teraz podejrzewam że 2 razy zablokowałam ow dupkiem . W nastepnym cyklu bede go brac od 19dnia

@MashaFre Dopytaj na zajęciach o SI, bo to jest dopasowywane indywidualnie do dziecka (w zależności od tego w czym jest problem). Mojego młodego ominęła terapia, ale kilka razy byliśmy na zajęciach by się zdiagnozować (a raczej określić czy terapia jest potrzebna). Przede wszystkim dawaj córeczce wszystkiego próbować dotykać (lub np. zabawy w przesypywanie ryżu, piasku, kamyczków). Pozwól jej próbować różnych pokarmów (twardych, miękkich, zimnych, ciepłych, kruchych, gumiastych itp.). Jak idziecie na spacer - niech przejdzie się po krawężniku próbując utrzymać równowagę. Niech się pobawi na placu zabaw - karuzela, huśtawki, zjeżdżalnia.

reklama
@roxie123 a po co bierzesz dupka po owulacji? Masz problem z progesteronem? Ja przez pół roku stosowania luteiny nie zaszlam. Zaszlam jak mi się luteina skończyła i bym cykl bez wspomagania. Teraz to samo. Tylko witaminy.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry