reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@...Margotka9022... ja tez kiepsko sie zawsze czulam i tez mialam wyrzuty sumienia, ale czasem trzeba o tym nie myslec. Wazne, ze dzieci sa zdrowe [emoji3]

Ja tez mam wrazenie, ze mamy zastuj w nowych fasolkach [emoji6]
@Frezja_1 i @hona udanego urlopu
Milego dnia dla wszystkich [emoji258]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hona bezpiecznej podróży będziemy tęsknić; )

Ja wstałam kawka , i teraz siedzę na balkonie będzie ładny dzień trzeba iść na spacerek z młodym.
Dzisiaj mam żurek bo miałam zawekowany na leniwy dzień i dziś taki jest .
@ już dobiega końca myślę że jutro jakiś trening zrobię. Wczoraj oglądałam filmik z serii fajterki chodakowskiej no jakby o mnie był tylko ze bohaterka cwiczyla za namową siostry a ja za namową mamy .też dziewczyna niby dużo nie utyla w ciąży za to po ciazy bardzo dokładnie jak ja ;)bo ja po ciąży ważyłam 62 a potem się zajadalam i zrobiło się 73 nie wiadomo kiedy.

Powiem wam że się wzruszylam rok temu dokładnie się czułam jak wielorybek bo mieliśmy wakacje jakoś w lipcu i jak wyszłam na plażę to miałam stresa i czułam się nie swojo a jak popatrzylam na moją siostrę mame trójki dzieci która waży może z 55 kg jak hasala w bikini jak sarenka to pomyślałam o nie tak dalej być nie może ja ogólne podchodzę do wszystkiego bardzo emocjonalnie i tak jak wzruszają mnie wasze dobre nowiny tak samo wzruszają mnie sukcesy kobiet które poprzez zmianę trybu życia osiągnęły wiele dla samych siebie.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki.
Ciesze sie,ze u Was w porzadku,same dobre wiesci.

Ja wpadam powiedziec do zobaczenia za tydzien,pewnie bedzie mnie malo albo wcale wiec wybaczcie:-D Odezwe sie jak tylko wroce.Mam takie nerwy przed podroza,ze dzis malo nie puscilam pawia,tak zoladek sie buntuje.
Mam nadzieje,ze jak wroce to grono brzuchatek sie powiekszy,ktora testuje?
Roxie ja nadal trzymam kciuki:yes:

Buziaki dla wszystkich,do zobaczenia
Milego wypoczynku :)
Funia cudownie ze wszystko dobrze ;)
Katarina super bardzo sie ciesze;)
Ja testowalam dwa ost dni a dzis nie mam juz testu zamowilam w niedziele na allegro moze jutro przyjda plytkowe bo paskowych nie lubie pewnie przyjda z @ :(
Roxie 3 mam kciuki ;)

@Funia90 chodziło mi o @...Margotka9022... bo coś tam wymyśla :p

@...Margotka9022... nic się nie martw, uroki ciąży ;) Musicie to przetrwać :)
Ja też leniwa jestem, chociaż troszku się poprawiłam bo zaczęłam zaglądać na forum do Was i wczoraj nawet książkę w rękę wzięłam :D

Dziewczyny mnie też piersi bolą. W dzień nie ma takiej tragedii ale w nocy to jest kosmos. Jak mam wstać z łózka w nocy do toalety to płakać mi się chce. Przeżyjemy wszystko dla naszych dzidziolków :)

Co tam macie w planach gotować dziś?
Ja zrobię spaghetti mojemu K bo sobie zażyczył. Wypiję herbatkę i idę mięso zmielić ;)

Każdej z osobna życzę milusińskiego i słonecznego dnia ;-) ;)

dzień dobry :)

funia - krwiak dalej jest , ale już nie zagraża bardzo dzidkowi , teraz w związku z toxo zszedł na dalszy plan :) mam tylko dalej sie oszczedzać i nie dzwigac :)

katarina , funia , calineczka - super ,że dzidziole rosną jak na drożdzach i wszysko z nimi ok :) gratuluje :)

hona, frezja - udanych wyjazdów :)

margotka - nie miej wyrzutów sumienia :) jak już powiecie córce to zrozumie :) moje dwa szkraby na początku wiedziały ,ze żle się czuje i mam problemy z brzuszkiem , wtedy nie do końca kumali o co chodzi dopiero jak im powiedzieliśmy ze w brzuszku mamy jest dzidzius to stali się bardziej wyrozumiali :) a ja musiałam lezeć plackiem przez krwiaka - niestety to raczej było polegiwanie :)

roxie - jak tam ?

ja od wczoraj jestem na antybiotyku i mam skierowanie do poradni patologi ciązy :(
co do bólu piersi - bolały mnie tylko w pierwszej ciązy w pozostałych nic , teraz w 15 tc dopiero troche je czuje :) tak wiec bolące cycki nie są wyrocznią :)

@hona ja tu 3mam kciuki za Ciebie :D wypoczywaj :*
@Nusia123 może @ nie przyjdzie a testy tak :)
@Calineczka24 u mnie pomidorówka i naleśniki :)
@kifsi dobrze będzie , oszczędzajcie się :* a u mnie ... czekam na @ , dziś 29dc temp sie utrzymuje 37.2 ale to kwestia godzin i spadnie , testy negatywne . Już byłam kupić podpaski więc przygotowana :) pewnie ow zablokowałam dupkiem i nie załapało

@hona ja tu 3mam kciuki za Ciebie :D wypoczywaj :*
@Nusia123 może @ nie przyjdzie a testy tak :)
@Calineczka24 u mnie pomidorówka i naleśniki :)
@kifsi dobrze będzie , oszczędzajcie się :* a u mnie ... czekam na @ , dziś 29dc temp sie utrzymuje 37.2 ale to kwestia godzin i spadnie , testy negatywne . Już byłam kupić podpaski więc przygotowana :)
Co Ty mi smaka robisz hmmm ? :p
Zjadłabym, ale mój K nie lubi naleśników a samej sobie to się nie opłaca bawić z tym :(
Właśnie wmuciłam drożdżówkę z truskawkami i serem ;)
Dobre było, ale chyba mało :D
Wypiję drugą herbatkę i poczytam książkę a mięso zmieli się później :D
Mam jeszcze trochę czasu także leniuchujemy z dzidzią póki co :)

Moze ta temperatura jest tez przez dupka [emoji17] myslalam, ze lutka tylko ja podwyzsza, ale ja nie biore nic takiego to nie wiem [emoji17]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry