reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 poszłam do rozum do głowy stwierdziłam ,że już poczekam na tą @ :)
@roki_1991 nie bij :) :p ja teraz bez auta bo M jeździ do pracy więc jak bez ręki...jedynie busem a nie cierpię ;p
@...Margotka9022... a jak się czujesz ? :) przestań opowiadac głupoty , bobas rośnie nie wymyślaj mi tu :*
@Funia90 u mnie też leci :D
No nie pryskałam nie :p byście mnie tutaj pobiły chyba hahaha
Ja tam swoje wiem , no ale dla Was wszystko :) a avatar to tak przypadkiem bo mi się spodobał taki miły mi się wydaje :)

reklama
@roxie123 no do bani się czuje. Rano jest jeszcze spoko. Ale po śniadaniu mdłości, slinotok, brzuch pobolewa. Dużo leze w ciagu dnia. Julka o ciąży nie wie. Powiedziałam ze mam chory brzuszek dlatego odpoczywam. Wyobraźcie sobie jaki mam sajgon w domu. Jak ja leżę w sypialni to salon jest wywracany do góry nogami. Przez moje samopoczucie trochę zaniedbuje córkę wiec tym bardziej jest mi z tym źle. Nie mam sił gotować a przecież coś dla Julki musze... ogólnie jestem kapeć po całym dniu a mąż się tylko cieszy bo wg niego im bardziej mnie muli tym mocniejsza ciąża.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... bidulka ;/ ...hm może warto posłuchać męża , w sumie coś w tym jest :) ...dobrze , że masz wsparcie :) bałaganem się nie przejmuj wypoczywaj .
Rozumiem , że chciałabyś poświęcać więcej czasu córeczce , ale nic nie poradzisz i jakoś musicie dać temu radę . Może to tylko te pierwsze tygodnie takie a później będzie lepiej :*

Funia mam nadzieje ze mi tez sie podniesie to łożysko [emoji57] 2 sierpnia mam wizytę u mojej gin to zapytam co z tym lozyskiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczynki.
Ciesze sie,ze u Was w porzadku,same dobre wiesci.

Ja wpadam powiedziec do zobaczenia za tydzien,pewnie bedzie mnie malo albo wcale wiec wybaczcie:-D Odezwe sie jak tylko wroce.Mam takie nerwy przed podroza,ze dzis malo nie puscilam pawia,tak zoladek sie buntuje.
Mam nadzieje,ze jak wroce to grono brzuchatek sie powiekszy,ktora testuje?
Roxie ja nadal trzymam kciuki:yes:

Buziaki dla wszystkich,do zobaczenia

reklama
Witajcie dziewczyny u mnie @ przyszla wczesniej a nialam dopiero w czwartek dostac:/ no ale skonczylam brac tabletki wiec moze nast razem przyjdzie jak w zegarku bo wczesniej wlasnie tak mialam.

Do góry