reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zobaczę [emoji14]
Uwielbiam Wasza motywację do końca :* buziakuje
Moja piękna cudowna lampa przyszła [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny u nas wszystko Ok, bobo ma 7,2 cm, wg om i usg 13t1d termin na 21 stycznia. Lekarz powiedział ze na płeć za wcześnie ale żadnego siusiaka nie widziałam [emoji2] wszystko jest na swoim miejscu

Tez wlasnie tak jak Ty Funia mam łożysko nisko na przedniej ścianie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny u nas wszystko Ok, bobo ma 7,2 cm, wg om i usg 13t1d termin na 21 stycznia. Lekarz powiedział ze na płeć za wcześnie ale żadnego siusiaka nie widziałam [emoji2] wszystko jest na swoim miejscu

Świetnie bardzo się cieszę [emoji7] mówię Wam będą dziewczynki [emoji4]
Dajecie tyle nadziei , że każdej z nas się uda ...

@Funia90 nie dostałam zezwolenia na choinki [emoji39] poobcinalam tylko do okoła gdzie kosiarka nie dostała .

Dziewczyny dziś nasz program [emoji23]

Świetnie bardzo się cieszę [emoji7] mówię Wam będą dziewczynki [emoji4]
Dajecie tyle nadziei , że każdej z nas się uda ...

@Funia90 nie dostałam zezwolenia na choinki [emoji39] poobcinalam tylko do okoła gdzie kosiarka nie dostała .

Dziewczyny dziś nasz program [emoji23]

Już się nie mogę doczekać programu :D Dzisiaj artystki będą się uczyły tańczyć :D

Ja już po popołudniowej drzemce :D

@Katarina91 bardzo się cieszę, że wszystko w porządku :)
Coś mi się wydaje, że same dziewczynki będą :D
Imiona już jakieś masz wybrane? ;)

@roxie123 bardzo dobrze, że Twój Ci nie pozwolił. Mówimy Ci wszystkie, że nadzieję musisz mieć do czasu aż się @ nie pojawi :)
Oszczędzaj się ! :)

Tez wlasnie tak jak Ty Funia mam łożysko nisko na przedniej ścianie

Fajnie [emoji3] łożysko ma jeszcze czas, zeby sie podnieść
Super wieści dzisiaj

@Funia90 @Katarina91 super wieści :) bardzo się cieszę że wszystko okej u was :)
@roxie123 dostaniesz po d...e zaraz za takie mówienie że już po wszystkim. Masz wierzyć do końca i tyle, a nie takie gadanie! Może i daleko mamy do siebie, ale przyjadę ci nakopać :p
Ja dzisiaj padam na twarz. Mam totalnie dość.jeszcze mi się autko popsuło i nie wiadomo kiedy będzie go można naprawić i za ile :( mieszkając na wsi bez auta ciężko...
Z tego wszystkiego zapomniałam że to dzisiaj masz program leci :D

Super dziewczyny ze Wasze maluszki zdrowe :)
@Funia90 jak Twoje piersi?
Ja mam prenatalne dopiero 7 sierpnia. To będzie 12t1d. Mam nadzieje ze dotrwamy! W czwartek wizyta, ciekawe czy będzie usg...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Super dziewczyny ze Wasze maluszki zdrowe :)
@Funia90 jak Twoje piersi?
Ja mam prenatalne dopiero 7 sierpnia. To będzie 12t1d. Mam nadzieje ze dotrwamy! W czwartek wizyta, ciekawe czy będzie usg...

Oczywiście, że dotrwacie ! :* Co to za czarne scenariusze?
@Funia90 następna się nastawia do bicia po pupie :D

@roxie123 nowe profilowe[emoji4]ladnie[emoji5]masz szczecie ,ze nie pryskalas!
Juz mam tvn wlaczony[emoji4]

@...Margotka9022... dzis bola ,ale od kilku dni mam wlansie tak ,ze nie bola calymi dniami,wiec juz nie schizuje[emoji5] ale nie sa tak nabrzmiale jak kolo 9-11 tyg ,ze na prawde sprawialy mi bol.
A twoje jak tam?
Wow znow wizyta,fajnie[emoji4]

@Calineczka24 a ja niby za co?[emoji4]

@Katarina91 suuuuper bardzo sie ciesze[emoji5][emoji5][emoji5]ja mam teraz po tych badaniach napisane ,ze na przedniej scianie ale wysoko.
A w czwartek mi mowil ,ze mam nisko pobierznie przodujace,wiec hmm chyba sie podnioslo[emoji4]

reklama
@Funia90 u mnie są cięższe, z zylkami. Nie są tak napięte jak na początku ale większe. Bolą umiarkowanie ale tylko przy dotykaniu.

Czwartkowa wizyta była planowana bo ta w piątek była spontaniczna. Pytałam czy mam przyjść w czwartek i powiedziała ze tak bo chce wyniki badań zobaczyć. Dlatego tez jestem ciekawa czy zrobi usg...

Do góry