reklama
Funia90
Fanka BB :)
@Calineczka24 wiadomo,ze to nic pewnego,mysle ,ze na 100 % dowiemy sie za jakies 2 miesiace ,dla mnie najwazniejsze bylo to ,ze wszystko bylo na miejscu[emoji5]
Imiona dawno wybrane Asia lub Adaś,moj M ciagle chodZil i mowil mi ,ze wyczuwa coreczke no i ,ze on wie bo to on ja zrobil[emoji23][emoji23][emoji23]
@roxie123 zawsze marzylam o coreczce ale najbardziej o zdrowym dzidzi[emoji5]
Wszystkim Wam zycze takiego widoku i wiem ,ze kazda to czeka[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imiona dawno wybrane Asia lub Adaś,moj M ciagle chodZil i mowil mi ,ze wyczuwa coreczke no i ,ze on wie bo to on ja zrobil[emoji23][emoji23][emoji23]
Calineczka24
U Nas jak będzie dziewczynka to będzie Julia a jak chłopczyk to Kacper@Calineczka24 wiadomo,ze to nic pewnego,mysle ,ze na 100 % dowiemy sie za jakies 2 miesiace ,dla mnie najwazniejsze bylo to ,ze wszystko bylo na miejscu[emoji5]
Myśmy tez tylko czekali, aż lekarz powie, że wszystko jest dobrze
Funia90
@roxie123 bedzie Julcia lub Ksawery i dadza Ci popalic[emoji5]juz w sumie daja[emoji4]
@Calineczka24 tez Julcia no prosze ,Kacprek tez bardzo ladnie[emoji5]
Najwazniejsze ,ze zdrowe
Najwazniejsze ,ze zdrowe
roxie123
@Calineczka24 o proszę tylko Twoja Julcia już niedługo przyjdzie na świat no nie wykluczamy oczywiście Kacperka hehe ale czuje że będzie dziewczynka
@Funia90 jakby jakimś cudem się udało < w co oczywiście wątpię > to wszystko im opowiem co matka musiała przechodzić no ale prędzej czy później się doczekam ... mam nadzieję
@Funia90 jakby jakimś cudem się udało < w co oczywiście wątpię > to wszystko im opowiem co matka musiała przechodzić no ale prędzej czy później się doczekam ... mam nadzieję
Calineczka24
Oczywiście, że tak@roxie123 bedzie Julcia lub Ksawery i dadza Ci popalic[emoji5]juz w sumie daja[emoji4]
Najwazniejsze ,ze zdrowe
@roxie123 moja siostra ma Ksawerego
Dziewczyny co myślicie o tych 3 badaniach prenatalnych? Pytaliśmy lekarza kiedy się je wykonuje itd ale lekarz Nam powiedział, że jeżeli będzie wszystko w porządku też na tych drugich to On nie widzi konieczności robienia trzecich. Wydaje mi się jednak, że lepiej je wykonać, będę pewna na 100% że wszystko z maleństwem jest dobrze
Funia90
@roxie123 na pewno sie docZekasz,zaraz wsiade w auto i natluke ci do glowy[emoji4]i dupki[emoji5]
@Calineczka24 ja bede robic,gdyby cos bylo tfu,tfu z serduszkiem to tam moga zauwazyc.
Lepiej chyba zrobic[emoji4]
@Calineczka24 ja bede robic,gdyby cos bylo tfu,tfu z serduszkiem to tam moga zauwazyc.
Lepiej chyba zrobic[emoji4]
reklama
Funia super wiesci,gratulacje.
Roxie powtorze za kolezankami,skoro nie ma @ to jest nadzieja
Przepraszam,wpadlam tylko na chwile,aby sprawdzic wiesci i lece sie pakowac,a jestem zupelnie w proszku.Musialam jeszcze do pracy podjechac,tam mexicana Ale to juz nie moj problem,na dwa tygodnie mam spokoj.
Pewnie jeszcze wpadne na chwile pozniej.
Trzymam kciuki za testujace,
Roxie powtorze za kolezankami,skoro nie ma @ to jest nadzieja
Przepraszam,wpadlam tylko na chwile,aby sprawdzic wiesci i lece sie pakowac,a jestem zupelnie w proszku.Musialam jeszcze do pracy podjechac,tam mexicana Ale to juz nie moj problem,na dwa tygodnie mam spokoj.
Pewnie jeszcze wpadne na chwile pozniej.
Trzymam kciuki za testujace,