reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie martw sie kochana ja mam cykle 26 dniowe dzis 23 dzien wczraj i dzis rano biel wizira nie licze na nic tez mam juz dosyc a tu w lewej piersi od paru dni czuje zgrubienie i przy dotyku boli :( jade z dzieckiem do lekarza bo kaszle a jutro do gin co to jest :(
Milego dnia dziewczynki powodzenia na prenatalnych :)
Mysle, ze to może byc jakis tluszczak, albo cos innego przez zmiany hormonalne, bo to najgorsze to podobno nie boli.
@roxie123 rozumiem Cię kochana. Moze jesli sie nie uda zacznij testować nieco później i skoro wychodza jakies cienie to zakup moze testy 25.sama nie wiem, ale wiem jak to testowanie wykańcza psychicznie. Ja w tamtym cyklu zrobilam duzo testow. Terazo obiecałam sobie rozsądek i zrobilam tylko 1 w 25 dc, ale ja mam krotsze cykle.
Czekamy na wiesci @Funia90 i @Katarina91. Jej jak zlecialo. Juz prenatalne.:-D

reklama
@Frezja_1 ja już różne testy robiłam ;/ dzisiaj 10tke i brak kreski więc wiesz ...
No nic bede czekać :) nie wyczaruje...
Zleciało zleciało już tyle tygodni ... piękna sprawa :)

@Katarina91 dziekuje za linka[emoji4]w sumie to co tam przeczytalam to juz wiedzialam wczesniej,zrobie tak jak doradzi mi lekarz[emoji4]

@...Margotka9022...ciesze sie ,ze tak Twoja lekarka mowila o piersiach bo wczoraj mnie nie bolaly i myslalam ,ze osiwieje ,niby lepiej tego nie obserwowac ale troche sie nie da[emoji4]

Zjadlam przed chwila jagodzianke,dwa kawalki babki marmurkowej i zapilam to szklanka zimnego mleka[emoji7]ja to mam smaki...
A Wy brzuchatki macie jakies zachcianki czy tylko ja mam takie dziewactwa?

@Calineczka24 jak tam po prenatalnych kobieto????[emoji4][emoji4][emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Heloł ! :) melduję się ! :)
Należy mi się ostre lanie za nieodzywanie się :D - leniwa taka jestem, że śpię :D
U Nas wszystko super ! Dzidzia rośnie, ma się dobrze :)
Na potwierdzenie płci za wcześnie, ale poczekam jeszcze te parę tygodni :)

Próbowałam Was nadrobić, ale nie ma szans :D

Widziałam, że @Zaaaneta się odezwała - dziewczyno w końcu ! :)
Cieszę się, że wszystko dobrze. :)

@Funia90 u Was też dobrze prawda?

@Calineczka24 witaj :* no dostaniesz ochrzan za nie odzywanie się ;p
Ciesze się ,że dobrze u Was wszystko :) :*
@Funia90 i @Katarina91 dziś na prenatalnych :) czekamy na wieści właśnie ...ale wierze ze jest wszystko super :)

Oczywiście, że wszystko będzie będzie dobrze, nie ma innej opcji :)

Coś mi się wydaje, że @Funia90 będzie miała córeczkę bo słodkości, owoce to podobno na córkę ;)
Ja też siedzę w słodkościach :D

Dziewczyny nie mam ostatnio w ogóle apetytu. Muszę powiedzieć, że jak na mnie to dziwne i to bardzo :D No ale jak wiemy ciąża rządzi się swoimi prawami :)

@roxie123 a jak u Ciebie? Co z tym testowaniem?
Wyczytałam, że nici tak? A kiedy masz dostać @ ?

Dziewczyny jestem po badaniu[emoji4]
Wszystko pieknie ,dzidzi skakalo jak szalone i chyba czkawka byla[emoji4]
Wszystkie narzady sa na swoim miejscu i jestem niesamowicie szczesliwa,zycze Wam takiego samego widoku[emoji5]wzielismy sobie z M plytke z badan i bedziemy sie teraz gapic codziennie[emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oczywiście, że wszystko będzie będzie dobrze, nie ma innej opcji :)

Coś mi się wydaje, że @Funia90 będzie miała córeczkę bo słodkości, owoce to podobno na córkę ;)
Ja też siedzę w słodkościach :D

Wyczytałam, że nici tak? A kiedy masz dostać @ ?

Jak byłam w ciąży z córcią to miałam chęć na ostre, pikantne jedzenie ... :) wtedy o dziwo od słodyczy mnie odrzucało, za to teraz nadrabiam a w ciąży nie jestem :D czekolada to mi się po nocach śni :D
taki czas sentymentalny miałam ostatnio, Mania we wtorek skończyła dwa latka... kiedy to zleciało ja się pytam ♥

@Funia90 cudne wieści !!! ♥ każdej życzę takich widoków :)

reklama
Do góry