reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Funia super! Znasz płeć? :-)

Calineczka No lanie sie należy za to milczenie! Ale cieszę sie ze u was dobrze. Który tydzień u Ciebie?

Ja jeszcze pare godzin i dam znać, mam stresa, serducho wali jak szalone

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Calineczka No lanie sie należy za to milczenie! Ale cieszę sie ze u was dobrze. Który tydzień u Ciebie?

Trzymamy kciuki [emoji110][emoji3]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 :* piękne wieści ... ja się oczywiście wzruszyłam , no bo jak inaczej :* to musi być takie cudowne , nie do opisania słowami ...
Ciesze się Waszym szczęściem i życze wszystkiego co najlepsze całej rodzince :* :* :*

@Calineczka24 jutro 29dc , w środę @ ...ale nic...
@Katarina91 u Ciebie tez wszystko będzie dobrze :*

Juz się dowiedziałam ,że pewnie zablokowałam wszystko dupkiem ;/ brałam progesteron od 16dc więc mogło tak być :<

A jaką temp ciała jest przy okresie ? bo ja zmierzyłam z ciekawości a tu 37 ;O

Ostatnia edycja:
@Katarina91 u Ciebie tez na pewno bedzie wszystko super[emoji5]
Prawdopobnie dziewczynka[emoji7]
Dzidzi nam przybijala piatke do ekranu.

@roxie123 musze Cie zapisac na medytacje[emoji5]bedzie dobrZe w koncu musi byc [emoji8]
Mi na okres temperatura spadala do mojej trupiej 35,9

@roxie123 apropo medytacji. Zapisz sie na joge, to cudownie odpreza i pomaga zajsc w ciążę. Podobno macica jest lepiej dotleniona i gotowa na przyjecie malenstwa. Poza tym zajmiesz czyms mysli. Ja joge uwielbiam. Za pierwszym razem chodzilam kilka miesiecy i zaciazylam. Za drugim razem 2 miesiące. I teraz zaczynam po @.
Polecam wszystkim.;):-) :)

U mnie dziś 12t1d z prenatalnych i usg :)

@Katarina91 oczywiście, że wszystko będzie dobrze ! :)

@roxie123 czas do @ jeszcze jest, więc miej nadzieję do końca :)

@Funia90 Nam lekarz powiedział, że może to być dziewczynka ale na typ etapie ciąży nie jest to pewne i że na kolejnych prenatalnych powie Nam na 100%
U Nas dzidzia salutowała jak to stwierdził lekarz :D
Myśleliście już na imieniem? ;)

Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji8]

Funia to super, ja mam przeczucie ze tez dziewczynka [emoji6]ciekawe co powie lekarz dzisiaj

reklama
Roxie, jeśli duphaston brałaś przed owulacją to zadziałało jak antykoncepcja. Ja właśnie tak miałam z luteiną (zalecenie poprzedniej lekarki). Obecny lekarz powiedział, że jeśli nie ma się stuprocentowej pewności, że owulacja była to nie można brać progesteronu, bo zostanie zahamowana. Już lepiej w ogóle odstawić i brać jak się zajdzie.

Do góry