reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 hm frytki może zjem :D Ty przynajmniej smaki masz :p
@zosiak Mój M też ma 2 ósemki do wyrwania ;/ a nie ma kiedy . Niby mu się nie psują ale coś nie wyrosły tak jak trzeba . On ma takie śliczne zęby , że mu zazdroszczę ...ale te musi zlikwidować ;/

reklama
@agatush eee to jeszcze musze czekac,a w 14 tyg udalo Ci sie znalezc?[emoji173]️

@zosiak ojej wspolczuje bolu[emoji58]odpoczywaj ,zeby jak bola to jest maskara.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia udało mi się znaleźć jak tylko kupiłam. Wymaga to cierpliwości na początku. Trzeba szukać bardzo nisko. Myślę że mogłabyś spróbować bo jesteś szczupłą. Ja to mam oponę tłuszczu to jeszcze to amortyzowalo dodatkowo ;-)

Ja mysle ,ze kupie ten detektor ale narazie jestem pol na pol bo troche sie boje ,ze bede sie stresowac tym o czym Roxie mowi.
No nic mam czas ,teraz i tak nic nie wylapie[emoji4]

Zjadlam zapiekanke ale nie byla tak dobra jak sobie ja wyobrazalam:/
Ale poszlismy jeszcze na gorace paczki,wzielam sobie z rafaello [emoji7]pyyyycha ,ja to teraz ewidentnie jestem slodka babka i nic nie poradze na to[emoji4]

@zosiak ja w ogole nie mam 8,choc kilka razy probowaly wyrosnac[emoji4]

Ja mysle ,ze kupie ten detektor ale narazie jestem pol na pol bo troche sie boje ,ze bede sie stresowac tym o czym Roxie mowi.

Ale poszlismy jeszcze na gorace paczki,wzielam sobie z rafaello [emoji7]pyyyycha ,ja to teraz ewidentnie jestem slodka babka i nic nie poradze na to[emoji4]

Funia ja mam i życie mi ratuje pierwsze kilka razy nie znalazłam przed 12 tc to grzecznie chowałam do pudełka, ale jak już raz znalazłam to teraz za każdym razem, jak się już wie na jakiej wysokości szukać to idzie. [emoji4] Mi ratuje zdrowie psychiczne.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam takie same obawy na początku, ale dałam się przekonać i nie żałuję ;-) nie namawiam, ale uważam że to dobra inwestycja :-)

@agatush na styczniowkach mi napisala teraz dziewczyna ,ze to nie zabawka i nie mozna badac codziennie bo szkodzi dziecki[emoji15]
A zaproponowalam jej bo tez sie ciagle martwi:/

reklama
@agatush na styczniowkach mi napisala teraz dziewczyna ,ze to nie zabawka i nie mozna badac codziennie bo szkodzi dziecki[emoji15]
A zaproponowalam jej bo tez sie ciagle martwi:/

Funia90 Kochanie to nie zabawka oczywiście ale jeśli włączysz sobie detektor na kilka minut co kilka dni, nawet co drugi to nic się nie wydarzy złego. Ja dużo czytałam na ten temat zanim go kupiłam. Nawet na stronie producenta masz napisane ze jest to bezpieczne jeśli słuchasz serduszka UWAGA do 3 razy DZIENNIE PO 10 MINUT :-*

Mnie identycznym detektorem położna bada w medicover więc nie wierzę że to niebezpieczne ;-)

Do góry