reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Juz jest troszke lepiej mniej boli ale caly czas oklady ehh Fyniu jak to mozliwe ze nie masz 8 ? kurcze szkoda ze u mnie sie one pojawily ale juz jedna mam z glowy teraz bedzie tylko lepiej dobrze ze wyrwakam bo jakby ten bol mi wyskocxyl w ciazy to ja nie wiem co bym zrobila jesli chodzi o zeba @roxie123 to ja rowniez mialam zdrowego ale on nie potrafil do konca sie wybic bo nie mial miejsca i dlatego puchna mi dziasla wspolczuje Twojemu mezowi nie przyjemne uczucie jest po:( myslalam ze po scisnach bede chodzic.
Jesli chodzi o detektor to nie kupowalabym bo zmajac zycie ciagle by mnie korcilo ze sprawdzaniem.

reklama
@gie_er a co u Was slychac?
Cos mi mignelo na wrzesniowkach o pobycie w szpitalu??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak byłam bo dostałam jakieś krwawienie, ale wczoraj wypisałam się do domu i mam nadzieję, że już się to nie powtórzy, chociaż co chwilę biegam i sprawdzam czy jest czysto. Twoje dzieciątko z tego co podczytałam też ładnie rośnie [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Juz jest troszke lepiej mniej boli ale caly czas oklady ehh Fyniu jak to mozliwe ze nie masz 8 ? kurcze szkoda ze u mnie sie one pojawily ale juz jedna mam z glowy teraz bedzie tylko lepiej dobrze ze wyrwakam bo jakby ten bol mi wyskocxyl w ciazy to ja nie wiem co bym zrobila jesli chodzi o zeba @roxie123 to ja rowniez mialam zdrowego ale on nie potrafil do konca sie wybic bo nie mial miejsca i dlatego puchna mi dziasla wspolczuje Twojemu mezowi nie przyjemne uczucie jest po:( myslalam ze po scisnach bede chodzic.
Jesli chodzi o detektor to nie kupowalabym bo zmajac zycie ciagle by mnie korcilo ze sprawdzaniem.
Zosia to jest możliwe ja nawet nie mam zawiazkow 8 - wyszło podczas przeswietlenia. Dwóch 7 też nie mam ;-)

A detektor... Pewnie ze na początku korci ale później jak już czujesz ruchy rzadziej się go używa ;-)

@agatush do 3 razy dziennie po 10 minut to duzo w sumie[emoji4]
Ehh tam zastanowie sie ,moze niedlugo poczuje moja rybke i zrezygnuje ,zobaczymy[emoji16]licze na to,ze szybko poczuje ruchy[emoji4]

@zosiak no nie mam serio[emoji4]chyba miejsca nie mialy[emoji4]
W ogole to nigdy nie mialam wyrywanego zeba wiec nie wiem jak to jest a mleczaki wypadly mi same[emoji4]

@gie_er ale znalezli w ogole przyczyne tego krwawienia?ktory tydzien u Was[emoji5]ps wiem jaki to stres z kazda wizyta w toalecie:/
Taa nasza dzidzi rosnie[emoji5]w poniedzialek usg prenatlane[emoji4]

@agatush do 3 razy dziennie po 10 minut to duzo w sumie[emoji4]
Ehh tam zastanowie sie ,moze niedlugo poczuje moja rybke i zrezygnuje ,zobaczymy[emoji16]licze na to,ze szybko poczuje ruchy[emoji4]

@zosiak no nie mam serio[emoji4]chyba miejsca nie mialy[emoji4]
W ogole to nigdy nie mialam wyrywanego zeba wiec nie wiem jak to jest a mleczaki wypadly mi same[emoji4]

@gie_er ale znalezli w ogole przyczyne tego krwawienia?ktory tydzien u Was[emoji5]ps wiem jaki to stres z kazda wizyta w toalecie:/
Taa nasza dzidzi rosnie[emoji5]w poniedzialek usg prenatlane[emoji4]

Nie znaleźli, najpierw na IP mnie babka straszyła, że to łożysko się odkleja ( mimo że USG nie potwierdziło), ale później taki wspaniały lekarz zrobił jeszcze jedno i powiedział, że nic złego tam nie ma, pomierzył Polinkę przy okazji potwierdził dziewczę [emoji4] podejrzewam że może od ciśnienia coś nie wytrzymało, bo jak miałam dobre ciśnienie było czysto, a jak beczałam za domem i wzrosło do 160/90 to się lało. U nas jutro 18+0.

@gie_er to nie mozesz sie denerwowac w takim razie[emoji5]gratuluje corci[emoji5][emoji5][emoji5]
Fajnie,juz prawie polowa za Wami ,alez sie ciesze [emoji4]

@zosiak też nie mam 8 [emoji4]
@gie_er strachu się najadlas będzie dobrze :*

Moja kolacja ...wiem grzesze...ale nic mi nie wchodzi...a coś zjeść muszę [emoji23]nie wiem kiedy ja to spale xD

1499971902-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak też nie mam 8 [emoji4]
@gie_er strachu się najadlas będzie dobrze :*

Moja kolacja ...wiem grzesze...ale nic mi nie wchodzi...a coś zjeść muszę [emoji23]nie wiem kiedy ja to spale xD

1499971902-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jak jest ochota to smacznego [emoji4]

reklama
Roxie spalisz po porodzie a ja ci pomogę codziennie będę cię motywować jeśli się zgodzisz; )Edit: tak to napisałam jakbym pewna była że w ciąży jesteś hehe a jak jesteś to twoim obowiązkiem jest nakarmić fasolke tym na co masz ochotę; )

Zosiak oj wiem co to znaczy wyrwanie zęba współczuję serdecznie trzymaj się.

Słuchajcie mam wieści od kumpeli enzymy wątrobowe lekko podwyższone jutro powtórka badań i jak będzie nie chalo to będą działać i rozwiązywać ciążę a codziennie ma ktg dwa razy robione także niebawem ciocia zostanę pewnie muszę coś ładnego kupić juniorowi bo będzie chłopak.

Do góry