reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Juz jest troszke lepiej mniej boli ale caly czas oklady ehh Fyniu jak to mozliwe ze nie masz 8 ? kurcze szkoda ze u mnie sie one pojawily ale juz jedna mam z glowy teraz bedzie tylko lepiej dobrze ze wyrwakam bo jakby ten bol mi wyskocxyl w ciazy to ja nie wiem co bym zrobila jesli chodzi o zeba @roxie123 to ja rowniez mialam zdrowego ale on nie potrafil do konca sie wybic bo nie mial miejsca i dlatego puchna mi dziasla wspolczuje Twojemu mezowi nie przyjemne uczucie jest po:( myslalam ze po scisnach bede chodzic.
Jesli chodzi o detektor to nie kupowalabym bo zmajac zycie ciagle by mnie korcilo ze sprawdzaniem.

reklama
@gie_er a co u Was slychac?
Cos mi mignelo na wrzesniowkach o pobycie w szpitalu??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak byłam bo dostałam jakieś krwawienie, ale wczoraj wypisałam się do domu i mam nadzieję, że już się to nie powtórzy, chociaż co chwilę biegam i sprawdzam czy jest czysto. Twoje dzieciątko z tego co podczytałam też ładnie rośnie [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Juz jest troszke lepiej mniej boli ale caly czas oklady ehh Fyniu jak to mozliwe ze nie masz 8 ? kurcze szkoda ze u mnie sie one pojawily ale juz jedna mam z glowy teraz bedzie tylko lepiej dobrze ze wyrwakam bo jakby ten bol mi wyskocxyl w ciazy to ja nie wiem co bym zrobila jesli chodzi o zeba @roxie123 to ja rowniez mialam zdrowego ale on nie potrafil do konca sie wybic bo nie mial miejsca i dlatego puchna mi dziasla wspolczuje Twojemu mezowi nie przyjemne uczucie jest po:( myslalam ze po scisnach bede chodzic.
Jesli chodzi o detektor to nie kupowalabym bo zmajac zycie ciagle by mnie korcilo ze sprawdzaniem.
Zosia to jest możliwe ja nawet nie mam zawiazkow 8 - wyszło podczas przeswietlenia. Dwóch 7 też nie mam ;-)

A detektor... Pewnie ze na początku korci ale później jak już czujesz ruchy rzadziej się go używa ;-)

@agatush do 3 razy dziennie po 10 minut to duzo w sumie[emoji4]
Ehh tam zastanowie sie ,moze niedlugo poczuje moja rybke i zrezygnuje ,zobaczymy[emoji16]licze na to,ze szybko poczuje ruchy[emoji4]

@zosiak no nie mam serio[emoji4]chyba miejsca nie mialy[emoji4]
W ogole to nigdy nie mialam wyrywanego zeba wiec nie wiem jak to jest a mleczaki wypadly mi same[emoji4]

@gie_er ale znalezli w ogole przyczyne tego krwawienia?ktory tydzien u Was[emoji5]ps wiem jaki to stres z kazda wizyta w toalecie:/
Taa nasza dzidzi rosnie[emoji5]w poniedzialek usg prenatlane[emoji4]

@agatush do 3 razy dziennie po 10 minut to duzo w sumie[emoji4]
Ehh tam zastanowie sie ,moze niedlugo poczuje moja rybke i zrezygnuje ,zobaczymy[emoji16]licze na to,ze szybko poczuje ruchy[emoji4]

@zosiak no nie mam serio[emoji4]chyba miejsca nie mialy[emoji4]
W ogole to nigdy nie mialam wyrywanego zeba wiec nie wiem jak to jest a mleczaki wypadly mi same[emoji4]

@gie_er ale znalezli w ogole przyczyne tego krwawienia?ktory tydzien u Was[emoji5]ps wiem jaki to stres z kazda wizyta w toalecie:/
Taa nasza dzidzi rosnie[emoji5]w poniedzialek usg prenatlane[emoji4]

Nie znaleźli, najpierw na IP mnie babka straszyła, że to łożysko się odkleja ( mimo że USG nie potwierdziło), ale później taki wspaniały lekarz zrobił jeszcze jedno i powiedział, że nic złego tam nie ma, pomierzył Polinkę przy okazji potwierdził dziewczę [emoji4] podejrzewam że może od ciśnienia coś nie wytrzymało, bo jak miałam dobre ciśnienie było czysto, a jak beczałam za domem i wzrosło do 160/90 to się lało. U nas jutro 18+0.

@gie_er to nie mozesz sie denerwowac w takim razie[emoji5]gratuluje corci[emoji5][emoji5][emoji5]
Fajnie,juz prawie polowa za Wami ,alez sie ciesze [emoji4]

@zosiak też nie mam 8 [emoji4]
@gie_er strachu się najadlas będzie dobrze :*

Moja kolacja ...wiem grzesze...ale nic mi nie wchodzi...a coś zjeść muszę [emoji23]nie wiem kiedy ja to spale xD

1499971902-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak też nie mam 8 [emoji4]
@gie_er strachu się najadlas będzie dobrze :*

Moja kolacja ...wiem grzesze...ale nic mi nie wchodzi...a coś zjeść muszę [emoji23]nie wiem kiedy ja to spale xD

1499971902-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jak jest ochota to smacznego [emoji4]

reklama
Roxie spalisz po porodzie a ja ci pomogę codziennie będę cię motywować jeśli się zgodzisz; )Edit: tak to napisałam jakbym pewna była że w ciąży jesteś hehe a jak jesteś to twoim obowiązkiem jest nakarmić fasolke tym na co masz ochotę; )

Zosiak oj wiem co to znaczy wyrwanie zęba współczuję serdecznie trzymaj się.

Słuchajcie mam wieści od kumpeli enzymy wątrobowe lekko podwyższone jutro powtórka badań i jak będzie nie chalo to będą działać i rozwiązywać ciążę a codziennie ma ktg dwa razy robione także niebawem ciocia zostanę pewnie muszę coś ładnego kupić juniorowi bo będzie chłopak.

Do góry