reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 namowilam Cie [emoji39][emoji39][emoji39]jak nie wiesz co zjesc to pytaj mnie haha ja Ci doradze [emoji16]
Juz zachcianki sie zaczely[emoji3]co bedzie potem[emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@mamcia2014 dobrze ,że mają ją pod kontrolą :) szykuj prezenciki :)
@Funia90 przestań ! Ty łobuzie Ty :D później bede wyć jak nie zaciążyłam :p chociaż od jakiegoś czasu uczę się sprawdzać szyjkę , no i po ow powinno być tak że się obniża itd nie ? a u mnie jest ciągle wysoko ledwo ledwo ją wyczuwam więc hm albo już się nakręciłam już na maxa albo mooooże

@roxie123 ja kiedys tez probowalam sie w to bawic ale zrezygnowalam bo ciagle mi sie wydawalo inaczej[emoji4]a teraz to ciagle mam inna ,zmienia mi sie ,na poczatku sie wystraszylam,ale dziewczyny mnie uspokoily ,ze to norma[emoji4]
Ale generalnie jest chyba tak jak mowisz[emoji4]
Jutro namawiam Cie na lody dobre[emoji5]
Nie wiem cZy juz pisalam bo mam skleroze ale po zapiekance zjadlam jeszcze paczka na goraco z nadzieniem rafaello mniam[emoji7]

@Funia90 ja szczerze też ...jakoś ciężko rozróżniam , ale jak nie czuje , albo tak ledwo to wiem że jest wysoko :D mówiłaś mówiłaś ale TOBIE MOŻNA ! a ja kurde nie wiem co czynie hahaha
Hm lody to bym zjadła gdzieś na miescie dobre , bo ja z wioski to tylko w sklepie w zamrażalce :) kurde bede testowac jutro ale mam pewniaka że będzie wizir i to z wybielaczem :D

Od czego zacząć?
@...Margotka9022... do usg juz nie długo. Rozumiem Twoj stres bo sama sie niepokoje, udzieliło mi sie choć wierze ze jest wszystko dobrze. Jak masz zaparcia to duphaston jeszcze je wzmozy wiec staraj sie nie jesc slodyczy i duzo pic. Sciskam cieplutko.
@Funia90 cudownie czyta sie takie posty. Pamiętam jak bylam na pierwszych prenatalnych i to byla najpiękniejsza chwila mojego zycia do tamtej pory, pozniej dzieki dziecku bylo dużo cudownych chwil, ale tamtego momentu jak dzidzia pedałowala nóżkami nigdy nie zapomnę.
Ja jutro nie bede testować.dostalam juz plamienie a po @ ide do gina.:(dupa
I zapomnialam co mialam jeszcze napisać.:(:(

@zosiak Współczuję bólu... A nie możesz niczym tego przepłukać,np. jakimś tantum verde? A wogóle to Wam powiem, że ja mam ósemki tylko na dole - pierwsza mi wylazła jak miałam 27lat, a kolejna jak miałam 30 - także jeszcze u Was nic nie wiadomo. Może się gdzieś tam czają i czekają na odpowiedni moment by zaatakować.
@...Margotka9022... Trzymam kciuki za wizytę i byś się na nią wyspała :* Ja nie miałam objawów ciążowych praktycznie wcale (oprócz senności w początkowym etapie) - a jakoś dwie ciąże donosiłam. Koniecznie się odezwij po wizycie
@roxie123 Nigdy nic nie wiadomo. Może będzie kinder surprise!

@roxie123 ja Ci dam wizira z wybielaczem pipko[emoji39]ma byc cieb i g mnie to interesuje i pisz do mnie od razu co bym zaraz wstala i wiedziala[emoji4]najlepiej na messenger bo mam dzwiek[emoji16][emoji16][emoji16]
Jak bedziesz na Slasku to pojdziemy na lody rzemieslnicze ,ja ostatnio jem minimum raz dziennie (dzidzi mi kaze)[emoji39]
Sa przepyszne [emoji4]

@Frezja_1 ja mimo plamienia mialam kreseczke[emoji5]
Nie zawsze oznacza ,ze @ sie rozkreci[emoji4]

reklama
@witch84 nawet mi nie mow ,ze te dziady moga mi jeszcze wyjsc [emoji15][emoji15][emoji15]oby nieee,szkoda ,ze jedynki lub dwojki nie pojawiaja sie nowe w tym wieku[emoji23]

Do góry