reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 ja Ci niestety nie pomogę bo nie chcę Cię wprowadzać w błąd, gdyż nie mam wystarczającej wiedzy na ten temat. Nigdy nie miałam z tym problemu,więc w temat się nie zagłębiałam..

@gabrika kolejny cykl będzie Twój :)
Razem z @Ewelyn będziecie testować w kolejnym cyklu :)
Główka do góry, trzymam kciuki :)

Dziewczyny jak myślicie od którego tygodnia na badaniach prenatalnych lekarz jest w stanie określić płeć dziecka?

Oby tak było jak piszesz :) [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@gabrika @Ewelyn zaraz bedzie po @ i znowu przyjemności :) wiem , że smutno ale trzeba walczyć ... jeszcze nic nie wiadomo czy nie dołącze do Was ...
@roki_1991 czemu myślisz ,że torbiel ? jak tak bardzo się denerwujesz idź do lekarza i już uspokoi Cię . Torbiel ...mi lekarz mówił że spłynie z okresem ale brałam na nia dupka żeby sie rozpuściła.
@Calineczka24 Ty masz zachcianki...a ja ??? ja też teraz jakoś mam ochote na niezdrowe jedzonko koszzmar xD właśnie usmażyłam chleb w jajku i popcorn na później...;/

@roxie123 nie wiem właśnie już sama... Byłam u gin w poprzedni czwartek, niby mówiła że jest okej. Ale czuję momentami taki mocne klucie w lewym jajniku i nie wiem co to jest. A czekam i czekam i nie wiem kiedy @ przyjdzie. Wiem że miałam ambitny plan spokojnie poczekać do końca tyg na nią, ale takie rozkminy głupie mnie nachodza od wczoraj

No ja niestety właśnie kończę już 5 dc :( w tym miesiącu cykl był krótszy o 6 dni, co przy tak obstawionym cyklu jak to zrobiliśmy w czasie urlopu (apetyt był, że cho cho... :D) może oznaczać tylko tyle, że cykl był bezowulacyjny... :( strasznie mi było szkoda, bo liczyłam że jak wyluzujemy i będziemy bez kalkulacji i nerwów rozrabiać, to uda się... a tutaj jednak kicha... Jestem na etapie zastanawiania się, czy nie powinnam jednak znów mierzyć tempki, bo chyba tak łatwo teraz nie będzie :(
Ja jesli nie zajde w tym cykly poprosze gin o monitoring czy wogole mam owulacje :/ moze ty tez zapytaj??

Funiu ja mam wizytę na 15:)

Calineczko mi sie wydaje ze przy dobrym ułożeniu juz na prenatalnych moze lekarz stwierdzić płeć. Moja przyszła bratowa na prenatalnych dowiedziała sie ze raczej będzie chłopak i jest chłopak:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.
Siedzę sobie w domku i tak się zastanawiam czy ta @ w końcu do mnie przyjdzie czy nie :( powiedzcie mi, jak to jest w przypadku torbieli?? Czy jak ona się w jakimś cyklu robi to @ wtedy nie przychodzi, przychodzi później czy jak? Bo znowu nachodzi mnie ta myśl a co jeśli to jednak może być jakaś wstrętna torbiel.... :(
Z tego co pamiętam nie masz torbiela?? Jeśli tak jest nawet o tym nie myśl.
U mnie wszystko jest normalnie. Ani się nie spóźnia ani za wcześnie. Lecą takie skrzepy tylko.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika @Ewelyn zaraz bedzie po @ i znowu przyjemności :) wiem , że smutno ale trzeba walczyć ... jeszcze nic nie wiadomo czy nie dołącze do Was ...
@roki_1991 czemu myślisz ,że torbiel ? jak tak bardzo się denerwujesz idź do lekarza i już uspokoi Cię . Torbiel ...mi lekarz mówił że spłynie z okresem ale brałam na nia dupka żeby sie rozpuściła.
@Calineczka24 Ty masz zachcianki...a ja ??? ja też teraz jakoś mam ochote na niezdrowe jedzonko koszzmar xD właśnie usmażyłam chleb w jajku i popcorn na później...;/

Na pewno do nas nie dołączysz! Ty lepiej "grzej" dla nas miejsce i dobre porady [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry