reklama
O właśnie Margotka i dlatego ja opisałam swoją pozytywna historie ♡Dziewczyny, poronic można na każdym etapie. Niestety w internecie więcej jest smutnych historii niż pozytywnych. Przecież nikt nie będzie zakładać wątków ze ma bezproblemową ciążę, prawda? A statystycznie tych z szczęśliwym finałem jest więcej i tego się trzeba trzymać.
Wy dziewczyny robicie wszystko co w Waszej mocy, macie leki i widać ze to daje efekt. Ja jestem bez diagnozy ale moje poronienie to po prostu selekcja naturalna, nieszczęśliwe zdarzenie. Trzeba myśleć pozytywnie, to jest bardzo ważne!
Nie wolno się zmartwiac na zapas i broń Boże szukać powodów do niepokoju!
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
@roxie123 a ja wiedziałam kim jest @Funia90
Calineczka24
Fanka BB :)
No to mnie uspokoiłaś@roxie123 nooo co Ty nie mowilam???wspominalam kilka razy[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja się sprzeczałam z teściową, że nie wolno farbować włosów w ciąży
Calineczka24
Dziewczyny wiem, że może to dziwnie zabrzmi i pomyślicie że mam coś z głową, ale od rana czuje coś jakby wibracje w podbrzuszu ( nie wiem jak to inaczej określić )
roxie123
@Calineczka24 haha ja nie wiem jakie Ty tam masz wibracje
@Funia90 haha tak szybko ?? matko to jak faktycznie by była ta ciąża to musze orzechy jeść bo nie będę wiedzieć co robiłam 5 minut wstecz xD
@Funia90 haha tak szybko ?? matko to jak faktycznie by była ta ciąża to musze orzechy jeść bo nie będę wiedzieć co robiłam 5 minut wstecz xD
Calineczka24
Haha ja jestem niemożliwa@Calineczka24 haha ja nie wiem jakie Ty tam masz wibracje
Jaką książke teraz czytasz?
reklama