reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny, poronic można na każdym etapie. Niestety w internecie więcej jest smutnych historii niż pozytywnych. Przecież nikt nie będzie zakładać wątków ze ma bezproblemową ciążę, prawda? A statystycznie tych z szczęśliwym finałem jest więcej i tego się trzeba trzymać.

Wy dziewczyny robicie wszystko co w Waszej mocy, macie leki i widać ze to daje efekt. Ja jestem bez diagnozy ale moje poronienie to po prostu selekcja naturalna, nieszczęśliwe zdarzenie. Trzeba myśleć pozytywnie, to jest bardzo ważne!

Nie wolno się zmartwiac na zapas i broń Boże szukać powodów do niepokoju!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
O właśnie Margotka i dlatego ja opisałam swoją pozytywna historie ♡

@roxie123 a ja wiedziałam kim jest @Funia90 :D

Dziewczyny wiem, że może to dziwnie zabrzmi i pomyślicie że mam coś z głową, ale od rana czuje coś jakby wibracje w podbrzuszu :D ( nie wiem jak to inaczej określić ) :D

reklama
Do góry