reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 ja Ci niestety nie pomogę bo nie chcę Cię wprowadzać w błąd, gdyż nie mam wystarczającej wiedzy na ten temat. Nigdy nie miałam z tym problemu,więc w temat się nie zagłębiałam..

@gabrika kolejny cykl będzie Twój :)
Razem z @Ewelyn będziecie testować w kolejnym cyklu :)
Główka do góry, trzymam kciuki :)

Dziewczyny jak myślicie od którego tygodnia na badaniach prenatalnych lekarz jest w stanie określić płeć dziecka?

Oby tak było jak piszesz :) [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@gabrika @Ewelyn zaraz bedzie po @ i znowu przyjemności :) wiem , że smutno ale trzeba walczyć ... jeszcze nic nie wiadomo czy nie dołącze do Was ...
@roki_1991 czemu myślisz ,że torbiel ? jak tak bardzo się denerwujesz idź do lekarza i już uspokoi Cię . Torbiel ...mi lekarz mówił że spłynie z okresem ale brałam na nia dupka żeby sie rozpuściła.
@Calineczka24 Ty masz zachcianki...a ja ??? ja też teraz jakoś mam ochote na niezdrowe jedzonko koszzmar xD właśnie usmażyłam chleb w jajku i popcorn na później...;/

@roxie123 nie wiem właśnie już sama... Byłam u gin w poprzedni czwartek, niby mówiła że jest okej. Ale czuję momentami taki mocne klucie w lewym jajniku i nie wiem co to jest. A czekam i czekam i nie wiem kiedy @ przyjdzie. Wiem że miałam ambitny plan spokojnie poczekać do końca tyg na nią, ale takie rozkminy głupie mnie nachodza od wczoraj

No ja niestety właśnie kończę już 5 dc :( w tym miesiącu cykl był krótszy o 6 dni, co przy tak obstawionym cyklu jak to zrobiliśmy w czasie urlopu (apetyt był, że cho cho... :D) może oznaczać tylko tyle, że cykl był bezowulacyjny... :( strasznie mi było szkoda, bo liczyłam że jak wyluzujemy i będziemy bez kalkulacji i nerwów rozrabiać, to uda się... a tutaj jednak kicha... Jestem na etapie zastanawiania się, czy nie powinnam jednak znów mierzyć tempki, bo chyba tak łatwo teraz nie będzie :(
Ja jesli nie zajde w tym cykly poprosze gin o monitoring czy wogole mam owulacje :/ moze ty tez zapytaj??

Funiu ja mam wizytę na 15:)

Calineczko mi sie wydaje ze przy dobrym ułożeniu juz na prenatalnych moze lekarz stwierdzić płeć. Moja przyszła bratowa na prenatalnych dowiedziała sie ze raczej będzie chłopak i jest chłopak:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.
Siedzę sobie w domku i tak się zastanawiam czy ta @ w końcu do mnie przyjdzie czy nie :( powiedzcie mi, jak to jest w przypadku torbieli?? Czy jak ona się w jakimś cyklu robi to @ wtedy nie przychodzi, przychodzi później czy jak? Bo znowu nachodzi mnie ta myśl a co jeśli to jednak może być jakaś wstrętna torbiel.... :(
Z tego co pamiętam nie masz torbiela?? Jeśli tak jest nawet o tym nie myśl.
U mnie wszystko jest normalnie. Ani się nie spóźnia ani za wcześnie. Lecą takie skrzepy tylko.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika @Ewelyn zaraz bedzie po @ i znowu przyjemności :) wiem , że smutno ale trzeba walczyć ... jeszcze nic nie wiadomo czy nie dołącze do Was ...
@roki_1991 czemu myślisz ,że torbiel ? jak tak bardzo się denerwujesz idź do lekarza i już uspokoi Cię . Torbiel ...mi lekarz mówił że spłynie z okresem ale brałam na nia dupka żeby sie rozpuściła.
@Calineczka24 Ty masz zachcianki...a ja ??? ja też teraz jakoś mam ochote na niezdrowe jedzonko koszzmar xD właśnie usmażyłam chleb w jajku i popcorn na później...;/

Na pewno do nas nie dołączysz! Ty lepiej "grzej" dla nas miejsce i dobre porady [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry