reklama
roxie123
Fanka BB :)
roxie123
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Dziewczyny, poronic można na każdym etapie. Niestety w internecie więcej jest smutnych historii niż pozytywnych. Przecież nikt nie będzie zakładać wątków ze ma bezproblemową ciążę, prawda? A statystycznie tych z szczęśliwym finałem jest więcej i tego się trzeba trzymać.
Wy dziewczyny robicie wszystko co w Waszej mocy, macie leki i widać ze to daje efekt. Ja jestem bez diagnozy ale moje poronienie to po prostu selekcja naturalna, nieszczęśliwe zdarzenie. Trzeba myśleć pozytywnie, to jest bardzo ważne!
Nie wolno się zmartwiac na zapas i broń Boże szukać powodów do niepokoju!
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wy dziewczyny robicie wszystko co w Waszej mocy, macie leki i widać ze to daje efekt. Ja jestem bez diagnozy ale moje poronienie to po prostu selekcja naturalna, nieszczęśliwe zdarzenie. Trzeba myśleć pozytywnie, to jest bardzo ważne!
Nie wolno się zmartwiac na zapas i broń Boże szukać powodów do niepokoju!
roxie123
@...Margotka9022... oczywiście trzeba myśleć pozytywnie i mieć nadzieję tak jak ja teraz peeełna optymizmu wierze ,że teraz będzie dobrze mimo strachu , czekam na 2 kreski jak na zbawienie , a później będę się martwić dalej Margociu u Ciebie tak było i teraz już tylko będziecie rosnąć :* a @Funia90 też już swoje przeszła i teraz może być tylko dobrze
Calineczka24
Cześć dziewczynki
Ja dzisiaj leniuchuję, mąż pojechał do pracy to mam teraz chwilę żeby Wam tu coś nagryzmolić
Wczoraj wstałam o 13 mąż mi towarzyszył w spaniu budzi mnie przed 13 a ja do Niego z tekstem " Jak Ty śpisz to ja Cię nie budzę "
Zabrał ,mnie do kina i nawet " obiad " był na mieście
Ze mną teraz gdzieś pójść zjeść to gorzej jak z dzieckiem. Byliśmy na pizzy, zjadłam z trudem dwa kawałki i miałam dość
@Funia90 wszystko będzie dobrze. Tyle już za Wami, że teraz nic tylko odliczać dni kiedy dzidziolek będzie z Wami
@...Margotka9022... Uszy do góry wszystko będzie dobrze
Już limit niepowodzeń się wyczerpał.
Uśmiech na twarz i włącz pozytywne myślenie
Dziewczyny co myślicie o nakładaniu maseczek w ciąży na twarz?
Mam problemy z buźką, więc nawet się nie maluję.
Już przed ciążą miałam mega problem z cerą. Teraz mam tego o wiele mniej nie używając żadnych maści. Zapewne hormony pomagają, ale mimo wszystko nadal jeszcze mnie ten problem trapi.
Ja dzisiaj leniuchuję, mąż pojechał do pracy to mam teraz chwilę żeby Wam tu coś nagryzmolić
Wczoraj wstałam o 13 mąż mi towarzyszył w spaniu budzi mnie przed 13 a ja do Niego z tekstem " Jak Ty śpisz to ja Cię nie budzę "
Zabrał ,mnie do kina i nawet " obiad " był na mieście
Ze mną teraz gdzieś pójść zjeść to gorzej jak z dzieckiem. Byliśmy na pizzy, zjadłam z trudem dwa kawałki i miałam dość
@Funia90 wszystko będzie dobrze. Tyle już za Wami, że teraz nic tylko odliczać dni kiedy dzidziolek będzie z Wami
@...Margotka9022... Uszy do góry wszystko będzie dobrze
Już limit niepowodzeń się wyczerpał.
Uśmiech na twarz i włącz pozytywne myślenie
Dziewczyny co myślicie o nakładaniu maseczek w ciąży na twarz?
Mam problemy z buźką, więc nawet się nie maluję.
Już przed ciążą miałam mega problem z cerą. Teraz mam tego o wiele mniej nie używając żadnych maści. Zapewne hormony pomagają, ale mimo wszystko nadal jeszcze mnie ten problem trapi.
roxie123
@Calineczka24 dobre pytanie sama się dowiem ... ja mam biolic krem i sudocremem smaruje tez i maścią cynkową bo mi przy tabletkach krostki powyskakiwały na czole ;/ a nie wiem co w ciąży mozna stosować a czego nie można
reklama
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Dziewczyny, myślę że maseczki można tylko te bardziej naturalne. Wiem ze cera może się uwrazlliwic dlatego dobrze jest zrobić próbę uczuleniowa. Wiem ze kosmetyków z wit A czyli retinolem nie wolno.