reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Funia o to tego samego dnia mamy [emoji4] na która masz godzine?

Nie, nie wracam do pracy, planuje pod koniec sierpnia wziąć L4, ale powiem wczesniej w pracy, bo teraz jeszcze nikt nic nie wie :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 ja nie uzywam fluidu tylko taki krem ala bb z filtrem z la roshe,jest super[emoji4]ale oko lubie miec pomalowane[emoji4]
Bliziutko i szybko zleci[emoji5]

@Katarina91 ja mam na 9.50 a Ty?
Nooo musisz powiedziec,zeby zastepstwo znalezli[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@...Margotka9022... widzę , że i Ciebie spokój opuścił :) ale to już tak jest , najgorsze jest czekanie od wizyty do wizyty dłuży się bardzo :) cierpliwość oj tak... u mnie ciężko bardzo też o to :)
Roxie, jestem teraz na tym etapie w którym zakończyła się poprzednia ciąża. Ciężko o tym nie myśleć. Chociaż wszystko wydaje się być dobrze to trudno żeby nie ogarnial jakiś wewnętrzny strach. Półtorej tygodnia to duzo, zwłaszcza jak się siedzi w domu, czas się dluzy.

@Funia90 a jak Twoje plamienia?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@...Margotka9022... świetnie to rozumiem ;* nie martw się
@Funia90 krwiak dał popalić , ale pozbyłaś się go na dobre :)

Ostatnio mówiłam że 3 kobity w rodzinie z męża strony w ciąży ... dowiedziałam się , że jedna , która ma 2 zdrowych dzieci < taka rok młodsza ode mnie > poroniła w 13tygodniu ... masakra nie ma reguły ;/ czemu tak się dzieje ...;/ ale kiedyś lekarz mi powiedział , że u każdej kobiety na 10 ciąży jedna jest zaburzeniem źle się dzielą chromosomy i organizm nie pozwala dalej się rozwijać ;/

Do góry