reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 dobre pytanie sama się dowiem ... ja mam biolic krem i sudocremem smaruje tez i maścią cynkową bo mi przy tabletkach krostki powyskakiwały na czole ;/ a nie wiem co w ciąży mozna stosować a czego nie można
Mam maść cynkową, ale nie wiem czy wolno to stosować w ciąży. Ulotkę zaraz poczytam o ile nie będzie napisane " w przypadku ciąży skonsultować z lekarzem " :D

EDIT:
Tak jak myślałam..
Należy polecić się lekarza. :/

reklama
@Calineczka24 na większości produktów tak pisze właśnie :p
Używam mydła siarkowego.. Nie będę ryzykować i smarować buzi tą maścią.
W ogóle to mam też suchą skórę na twarzy. Problem pojawił się jak poszłam do dermatologa i przepisała mi żel na twarz " Acnatac " po użyciu żelu parę razy dosłownie miałam wrażenie, że poparzyło mi skórę.. Jak posmarowałam twarz ziajką dla dzieci od 1 dnia życia to miałam wrażenie jakby mi ktoś twarz polał jakimś kwasem, ból masakryczny. Odstawiłam żel a skóra to po prostu tak mi schodziła z twarzy, że nie dałam rady nic z tym zrobić. później się okazało, że jestem w ciąży i nie poszłam już do tej dermatolog..

Ja uzywalam masc cykowa caly czas ,mysle ,ze spokojnie mozna ,w zyciu bym nie wpadla na to ,ze nie[emoji4]
Maseczki tez nakladam i to w sumie rozne z rossmana i tez sie nie zastanawialam,moim zdaniem nie mozna robic jakis zabiegow typu kwasy czy wlasnie kremy z retinolem.
Bardzo fajny i niedorgi jest pelling enzymatyczny z dermoeve dostpeny w rossmanie za jakies 15 zl ,lubie go[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Calineczka24 wiesz różne opinie są ... ja byłam tydzień temu i kazałam się zafarbowac żebym nie musiała chodzić kilka miesięcy haha to mam ombre , od głowy kolor taki jak naturalne a później rozjaśniane :)

@Calineczka24 moim zdaniem mozna[emoji4]jestem fryzjerka,zawsze kobiety farbowaly,a te ktore sie bardzo baly zaczynaly w 2 trymestrze.
Teraz sa inne srodki.
Ja swoje tez farbuje,co prawda farbowalam ostatnio zanim dowiedzialam sie o ciazy ale teraz zamierzam w nastepnym tygodniu,normalnie farbuje co 6 tyg ale teraz przez lezenie nie bylo jak[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry