reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 dobre pytanie sama się dowiem ... ja mam biolic krem i sudocremem smaruje tez i maścią cynkową bo mi przy tabletkach krostki powyskakiwały na czole ;/ a nie wiem co w ciąży mozna stosować a czego nie można
Mam maść cynkową, ale nie wiem czy wolno to stosować w ciąży. Ulotkę zaraz poczytam o ile nie będzie napisane " w przypadku ciąży skonsultować z lekarzem " :D

EDIT:
Tak jak myślałam..
Należy polecić się lekarza. :/

reklama
@Calineczka24 na większości produktów tak pisze właśnie :p
Używam mydła siarkowego.. Nie będę ryzykować i smarować buzi tą maścią.
W ogóle to mam też suchą skórę na twarzy. Problem pojawił się jak poszłam do dermatologa i przepisała mi żel na twarz " Acnatac " po użyciu żelu parę razy dosłownie miałam wrażenie, że poparzyło mi skórę.. Jak posmarowałam twarz ziajką dla dzieci od 1 dnia życia to miałam wrażenie jakby mi ktoś twarz polał jakimś kwasem, ból masakryczny. Odstawiłam żel a skóra to po prostu tak mi schodziła z twarzy, że nie dałam rady nic z tym zrobić. później się okazało, że jestem w ciąży i nie poszłam już do tej dermatolog..

Ja uzywalam masc cykowa caly czas ,mysle ,ze spokojnie mozna ,w zyciu bym nie wpadla na to ,ze nie[emoji4]
Maseczki tez nakladam i to w sumie rozne z rossmana i tez sie nie zastanawialam,moim zdaniem nie mozna robic jakis zabiegow typu kwasy czy wlasnie kremy z retinolem.
Bardzo fajny i niedorgi jest pelling enzymatyczny z dermoeve dostpeny w rossmanie za jakies 15 zl ,lubie go[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Calineczka24 wiesz różne opinie są ... ja byłam tydzień temu i kazałam się zafarbowac żebym nie musiała chodzić kilka miesięcy haha to mam ombre , od głowy kolor taki jak naturalne a później rozjaśniane :)

@Calineczka24 moim zdaniem mozna[emoji4]jestem fryzjerka,zawsze kobiety farbowaly,a te ktore sie bardzo baly zaczynaly w 2 trymestrze.
Teraz sa inne srodki.
Ja swoje tez farbuje,co prawda farbowalam ostatnio zanim dowiedzialam sie o ciazy ale teraz zamierzam w nastepnym tygodniu,normalnie farbuje co 6 tyg ale teraz przez lezenie nie bylo jak[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry