reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Katarina91 ja mam tez 17[emoji4]
Wracasz do pracy jeszcze we wrzesniu?

@hona zdrowka dla malego[emoji4]
U mnie wszystko smakuje inaczej niz przed ciaza[emoji4]

@Frezja_1 trzymam kciuki i za twoj tescik[emoji5]

@kruszynka22 witaj ,swiatelko dla Aniolkow[*]
Lekarz zapewne mial na mysli heparyne,tak jak roxie123 pisze[emoji4]
Ja tez biore.
@...Margotka9022...
Doczekasz i Ty[emoji5] ja nie mam prawie w ogole objawow[emoji4]ciezko nie myslec w tym okresie,cos o tym wiem:/

@roxie123 kochanie niedziela coraz blizej[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@kruszynka22 przykro mi, że i Ty do nas dołączyłas. Głowa do góry i na pewno się uda następnym razem :) te zastrzyki to pewnie clexane na rozrzedzenie krwi. Ja od pozytywnego testu też będę brać bo brałam też w poprzednich ciążach. Dodatkowo biorę już jakiś czas acard.

Dziewczyny u mnie dziś 23 dc i testuje za około 10 dni najwcześniej bo ja mam długie cykle. Owulację miałam w 19 dc.

Pozdrawiam że słonecznej Bułgarii :)

Kruszynka witaj w naszym gronie światełko dla Aniolka (*).
Przykro mi że i Ciebie to spotkało, ale jeszcze się uda zobaczysz że słoneczko i dla Was zaswieci a tu na wątku są super dziewczyny.

Hej ja się ogarnelam włosy wyprostowalam, lekki make up zrobiłam. Na necie wczoraj znalazłam patent jak się szybko odswiezyc np po ciężkiej nocy. Bierzemy korektory są takie w różnych kolorach i tak zielony na nos i brodę fioletowy na środek czoła i policzki i beżowy ponad brwiami punktowo i na środku policzków i to rozcieramy wyglądałam jak indianka heheh potem na to podkład i bombowy efekt wychodzi. Skóra wygląda świeżo bardziej .

A dziś to mój make up to podkreślone oczy i to wszystko bo mi się cera po kremie poprawia po woli i już tak dużo podkładu nie używam wczoraj niedziela była to się odchamilam tym trikiem z korektorem.

A dziś idziemy na miasto się przejść i muszę kupić dezodorant bo mi się skończył. Zaraz zbieram młodego i męża i się przejdziemy.

Dziewczyny a ja dzisiaj jestwm tak wsciekla noe wiem co sie ze mna dzieje ten moj organizm szaleje ostatnio mialam depresje teraz wscieklosc a wcziraj ostoja spokoju wyobrazacie sobie dobrze ze meza nie ma bo chyba ze mna rozwod by wzial :/ nie da sie ze mna wytrzymac jeszcze tydz do @ chce juz byc po bo normalnie wybuchne od srodka z nerwow teraz zrobilam sobie zielonej herbaty bo melisa mi sie skonczyla staram sie wyciszyc.

@mamcia2014 haha Ty tu o make up a ja jak zmora chodze :D bo wysmarowana cała maściami stwierdziłam że po encortonie mnie tak pryszczy na czole ;/ miłego dnia w rodzinką :)
@zosiak ja też miałam nerwowe dni jak wiesz , ale modlę się dużo i rosnę w siłę ...nawet powiedziałam ,ze wybaczam babce to wszystko , nie musze z nią gadać ale chce mieć czyste serce ...to jest jej sumienie co robi . A Ty też musisz odnaleźć spokój bo teraz dobrze by było żebyś regenerowała organizm do starań . Wszystko będzie dobrze :*

Tak jak z nerwami przepadła moje wiara ,że się udało ... tak dzisiaj nabrałam nadziei dziewczyny ... zalewa mnie mnóstwo czysto białego śluzu dosłownie , @Funia90 teraz dopiero przydaje się zapas wkładek haha oby wczorajsze złe samopoczucie i dzisiejsze zaskoczenie to był dobry znak :) 3majcie kciuki ... chciałabym żeby się udało , ale no wszystko zależy od tego z góry

Polozylam sie i pije herbatke bo nie dlugo do pracy Roxie wiem ze musze byc spokojna ale taki dzien wisi jakas w ogole chmura przed burza ale nie chce cos przyjsc. Dzisiaj sie wyladowalam na piesku nakrzyczalam na niego i na siostrzenca biedny ale ciotke paskudna:/ modlilam sie Roxie dzisiaj i jeszcze nowenne bede odmawiac. czytam ta ksiazke ale dzisiaj to mialam takie nerwy trzy pary butow wywalilam za duzo mam rzeczy i zaczynaja mnie przytlaczac
apropo zaczelqm ogladac od 1 odc wspaniale stulecie musze miec jakies zajecie nie ogladalam ani jednego odc wczesniej.
Roxie to dobry znak.

Zosiu zycze spokoju[emoji4]musisz sobie jakos wszystko poukladac[emoji4]

@roxie123 jestem pelna nadzieji w takim razie[emoji5]

@mamcia2014 ja to ostatnio sie rozleniwilam i chodze bez makeupu ciagle ,a wczesniej codziennie sie malowalam[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Zosiu staraj się szukać pozytywów tam gdzie wydaje się że ich nie ma . U mnie tez pochmurno duszno też pewnie jakaś burza będzie . Ja senna pewnie pójdę spać xD

@Funia90 ciąża dodaje uroku nie musisz się malować [emoji4] ja teraz odpuściłam kosmetyki z drogerii kupiłam fluidy w aptece fajnie kryją a twarz jest nawilzona [emoji4] no i biolic krem na dzień a na noc mam inny także ratuje sie hehe [emoji23] dobrze potrzebuje wsparcia...tak mi zależy eh...ale brzuch boli jakby więc może może . Czekam do końca tyg [emoji4] dzisiaj malujemy salon po poludniu taka happy jestem ze coraz bliżej
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry