reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki :)
Ja się zbieram w sobie, bo za chwilę muszę iść do pracy. Tak się rozleniwiłam przez te 3 miesiące, że najchętniej nigdzie bym nie szła :p tym bardziej że jestem na zmianie sama i jest mega nudno...
Ładne macie te mieszkanka fasolek niech rosną zdrowo i nie dają mamom odpocząć, żeby wiedziały że są w środku :)
Miłego dnia kochane :)

reklama
@Ewelyn Znasz to?
13668909_1746678868888226_2673999249951088668_o.jpg

Załączniki

• 13668909_1746678868888226_2673999249951088668_o.jpg
    13668909_1746678868888226_2673999249951088668_o.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 84
piękne macie domki dla maluszków :)

@Nusia123 - dziś mam wizyte więc pewnie każe powtórzyć :( musze być dobrej myśli :) a co do ogonka to jesli go jednak nie bedzie to bede w mega szoku , bo w mojej rodzinie od 23 lat rodzą się sami chłopcy :) przy problemach z tą ciążą to modle się tylko o zdrowe dziecko :)
@Katarina91 - śliczny dzidziol :) w poprzeniej ciąży brałam luteine do ok 20 tygodnia :) teraz mam dupka i dziś już 14 tydzień :)
@Olasec - super ze z synkiem wszysko już ok :)
@mallutka - ja po poronieniu z łyżeczkowaniem długo sie czyściłam :( z tego co pamietam to do miesiąca miała lekkie plamienia , potem było chwile czysto przyszła @ :) gin najpierw mówił zeby zrobić 3 miesięczna przerwe a potem po wizycie po pierwszej @ kazał sie starać od razu :)
@GosiaK91 [*] dla aniołków
@Frezja_1 na dzieci nigdy nie jest za późno ani za wczesnie :) choć cię rozumiem sama juz do tych "starszych" sie zaliczam i dla nas ten rok był ostatnim dzwonkiem :)

dziewczyny wy się cieszcie ,że nie macie wielkich mdłości i wymiotów :) ja do 7 tygodnia nic , a potem...
obecnie dzień bez przytulania porcelany traktuje jak święto , średnio się z nią witam 2x dziennie :) apetytu wogóle nie mam, wszystko mi śmierdzi taką chemią ,ze masakra :( owoce smakują jakby były zepsute :( jedynie co zjadam bez problemu to chleb (ale nie wszystkie rodzaje ) , masło , musztarda i majonez a no i żurek :)

miłego popołudnia :)

Frezja spokojnie [emoji23]
Ja właśnie wracam z biblioteki zrobiłam zapas [emoji4] no i spacerek 4km bo w dwie strony . Od wczoraj koło nowego domku stoi mi bocian w oknie wczoraj był dziś jest haha może coś przyniesie [emoji3]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Frezja spokojnie [emoji23]
Ja właśnie wracam z biblioteki zrobiłam zapas [emoji4] no i spacerek 4km bo w dwie strony . Od wczoraj koło nowego domku stoi mi bocian w oknie wczoraj był dziś jest haha może coś przyniesie [emoji3]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj bylam w Częstochowie i po drodze widzialam 2 boćki i tez sie usmiechalam do siebie.zlozylam zamówienie, tylkonie wiem czy dluga kolejka do realizacji bo malo rozmowny byl.
Kupilam sobie w Częstochowie aniolka na łańcuszek, inspiracja od Was, ale tak sie z tym dobrze czuje, że jakos mi lzej.teraz Michałek jest ze mna " fizycznie."
@roxie123 co wypożyczylas? Ja teraz mam urlop i nadrabiam zaległości w lekturze.

reklama
Do góry