reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki :)
Ja się zbieram w sobie, bo za chwilę muszę iść do pracy. Tak się rozleniwiłam przez te 3 miesiące, że najchętniej nigdzie bym nie szła :p tym bardziej że jestem na zmianie sama i jest mega nudno...
Ładne macie te mieszkanka fasolek niech rosną zdrowo i nie dają mamom odpocząć, żeby wiedziały że są w środku :)
Miłego dnia kochane :)

reklama
@Ewelyn Znasz to?
13668909_1746678868888226_2673999249951088668_o.jpg

Załączniki

• 13668909_1746678868888226_2673999249951088668_o.jpg
    13668909_1746678868888226_2673999249951088668_o.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 90
piękne macie domki dla maluszków :)

@Nusia123 - dziś mam wizyte więc pewnie każe powtórzyć :( musze być dobrej myśli :) a co do ogonka to jesli go jednak nie bedzie to bede w mega szoku , bo w mojej rodzinie od 23 lat rodzą się sami chłopcy :) przy problemach z tą ciążą to modle się tylko o zdrowe dziecko :)
@Katarina91 - śliczny dzidziol :) w poprzeniej ciąży brałam luteine do ok 20 tygodnia :) teraz mam dupka i dziś już 14 tydzień :)
@Olasec - super ze z synkiem wszysko już ok :)
@mallutka - ja po poronieniu z łyżeczkowaniem długo sie czyściłam :( z tego co pamietam to do miesiąca miała lekkie plamienia , potem było chwile czysto przyszła @ :) gin najpierw mówił zeby zrobić 3 miesięczna przerwe a potem po wizycie po pierwszej @ kazał sie starać od razu :)
@GosiaK91 [*] dla aniołków
@Frezja_1 na dzieci nigdy nie jest za późno ani za wczesnie :) choć cię rozumiem sama juz do tych "starszych" sie zaliczam i dla nas ten rok był ostatnim dzwonkiem :)

dziewczyny wy się cieszcie ,że nie macie wielkich mdłości i wymiotów :) ja do 7 tygodnia nic , a potem...
obecnie dzień bez przytulania porcelany traktuje jak święto , średnio się z nią witam 2x dziennie :) apetytu wogóle nie mam, wszystko mi śmierdzi taką chemią ,ze masakra :( owoce smakują jakby były zepsute :( jedynie co zjadam bez problemu to chleb (ale nie wszystkie rodzaje ) , masło , musztarda i majonez a no i żurek :)

miłego popołudnia :)

Frezja spokojnie [emoji23]
Ja właśnie wracam z biblioteki zrobiłam zapas [emoji4] no i spacerek 4km bo w dwie strony . Od wczoraj koło nowego domku stoi mi bocian w oknie wczoraj był dziś jest haha może coś przyniesie [emoji3]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Frezja spokojnie [emoji23]
Ja właśnie wracam z biblioteki zrobiłam zapas [emoji4] no i spacerek 4km bo w dwie strony . Od wczoraj koło nowego domku stoi mi bocian w oknie wczoraj był dziś jest haha może coś przyniesie [emoji3]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj bylam w Częstochowie i po drodze widzialam 2 boćki i tez sie usmiechalam do siebie.zlozylam zamówienie, tylkonie wiem czy dluga kolejka do realizacji bo malo rozmowny byl.
Kupilam sobie w Częstochowie aniolka na łańcuszek, inspiracja od Was, ale tak sie z tym dobrze czuje, że jakos mi lzej.teraz Michałek jest ze mna " fizycznie."
@roxie123 co wypożyczylas? Ja teraz mam urlop i nadrabiam zaległości w lekturze.

reklama
Do góry