Spokojnie jak nie w tym cyklu to w następnym. Nie można tracić nadziei i trzeba walczyć o swoje szczęścieDziewczyny piekne brzuszki. tez taki chce, ale chyba nic z tego nie będzie.
Wczoraj i dzisiaj zauwazylam po skorzystaniu z toalety krew na papierze. Nigdy tak nie mialam w polowie cyklu. Mam plamienia na 2, 3 dni przed @, ale takie w srodku cyklu to mam pierwszy raz. Jestem załamana. czuję, ze ja juz nie zostane mamą. Wyc mi sie chce. Najgorsze, ze moj lekarz nie za bardzo wie co robic. O tym mu jeszcze nie mowilam, ale widze ze on slabo polapany w temacie.Znacie moze jakiegos lekarza od trudnych spraw z okolic Łodzi ?
reklama
roxie123
Fanka BB :)
@Frezja_1 a czy u Ciebie jest mozliwość , że to implantacja czy nie planowałaś teraz ? nie dołuj się , dobrze będzie :*
@hajmal następna jaki brzusio słodki :* rośnijcie rośnijcie
@mamcia2014 czekamy na foteczki :*
@hajmal następna jaki brzusio słodki :* rośnijcie rośnijcie
@mamcia2014 czekamy na foteczki :*
Frezja_1
Staralam sie o dzidzie, ale dzis 16 dc wiec na implementację za wcześnie. Wujek Google mowi ze to moze byc endometrioza.eh szkoda gadac. Nie chodzi o to, ze musi sie udac teraz, ale ja juz jestem emerytka i nie mam sily i czasu by walczyc z poważnymi problemami jak endometrioza.
Ja mam endometrioze. Wcale nie trzeba z nią walczyć. Zależy jaki stopieńStaralam sie o dzidzie, ale dzis 16 dc wiec na implementację za wcześnie. Wujek Google mowi ze to moze byc endometrioza.eh szkoda gadac. Nie chodzi o to, ze musi sie udac teraz, ale ja juz jestem emerytka i nie mam sily i czasu by walczyc z poważnymi problemami jak endometrioza.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Hej dziewczyny, witam sie i tu bo juz do glowy dostaje. Mam 28 lat, 2 dzieci i 2 poronienia za soba. Ostatnie poronienie 2 lata temu, od tej pory staramy sie ale noe wychodzi, mam koepskie wyniki swiadczace o prawdopodobienstwu braku owulacji i do tego dochodza zbliznowacenia na macicy po zabiegach. Do tej pory mimo staran czas przelatywal przez palce i myslalam ze w koncu sie jakos uda ale juz stracilam prawie nadzieje ostatnio. Powoli zbieram poslady zeby sie wyleczyc i moze w koncu za jakis czas znow zostac mama. Trzymajcie kciuki
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Frezja_1
A jak ta endometrioza wplywa na ciaze. Z tego co sie orientuje to utrudnia zajscie, ale czy moze tez powodowac poronienia bądź porody przedwczesne? I czy przy endo zdarzaja sie wlasnie takie krwawienia w srodku cyklu?Ja mam endometrioze. Wcale nie trzeba z nią walczyć. Zależy jaki stopień
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
@Funia90 @roxie123 dziękuję.
@kari21 oczywiście, trzymam kciuki.
Katarina91
Funia u mnie trochę widać brzuch, wstawię jutro zdjęcie ale na wadze -0,5 kg chociaż jem normalnie.
Dzięki dziewczyny za odpowiedz apropo progesteronu. Mi wlasnie lekarka każe wybrać do końca to co mam czyli tak do 14 tc
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzięki dziewczyny za odpowiedz apropo progesteronu. Mi wlasnie lekarka każe wybrać do końca to co mam czyli tak do 14 tc
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama