reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny piekne brzuszki.:-) :) tez taki chce, ale chyba nic z tego nie będzie.
Wczoraj i dzisiaj zauwazylam po skorzystaniu z toalety krew na papierze. Nigdy tak nie mialam w polowie cyklu. Mam plamienia na 2, 3 dni przed @, ale takie w srodku cyklu to mam pierwszy raz. Jestem załamana.:hmm: czuję, ze ja juz nie zostane mamą. Wyc mi sie chce. Najgorsze, ze moj lekarz nie za bardzo wie co robic. O tym mu jeszcze nie mowilam, ale widze ze on slabo polapany w temacie.Znacie moze jakiegos lekarza od trudnych spraw z okolic Łodzi ?
Spokojnie jak nie w tym cyklu to w następnym. Nie można tracić nadziei i trzeba walczyć o swoje szczęście ;)

reklama
Staralam sie o dzidzie, ale dzis 16 dc wiec na implementację za wcześnie. Wujek Google mowi ze to moze byc endometrioza.eh szkoda gadac. Nie chodzi o to, ze musi sie udac teraz, ale ja juz jestem emerytka i nie mam sily i czasu by walczyc z poważnymi problemami jak endometrioza.

@Frezja_1 czasami się zdarza takie zaburzenie cyklu kiedyś też mi się tak trafiło , ale nie czytaj wujka google bo to najgorsze co możesz teraz robić :) skontrolujesz to ze swoim ginem

Staralam sie o dzidzie, ale dzis 16 dc wiec na implementację za wcześnie. Wujek Google mowi ze to moze byc endometrioza.eh szkoda gadac. Nie chodzi o to, ze musi sie udac teraz, ale ja juz jestem emerytka i nie mam sily i czasu by walczyc z poważnymi problemami jak endometrioza.
Ja mam endometrioze. Wcale nie trzeba z nią walczyć. Zależy jaki stopień

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, witam sie i tu bo juz do glowy dostaje. Mam 28 lat, 2 dzieci i 2 poronienia za soba. Ostatnie poronienie 2 lata temu, od tej pory staramy sie ale noe wychodzi, mam koepskie wyniki swiadczace o prawdopodobienstwu braku owulacji i do tego dochodza zbliznowacenia na macicy po zabiegach. Do tej pory mimo staran czas przelatywal przez palce i myslalam ze w koncu sie jakos uda ale juz stracilam prawie nadzieje ostatnio. Powoli zbieram poslady zeby sie wyleczyc i moze w koncu za jakis czas znow zostac mama. Trzymajcie kciuki

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam endometrioze. Wcale nie trzeba z nią walczyć. Zależy jaki stopień

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak ta endometrioza wplywa na ciaze. Z tego co sie orientuje to utrudnia zajscie, ale czy moze tez powodowac poronienia bądź porody przedwczesne? I czy przy endo zdarzaja sie wlasnie takie krwawienia w srodku cyklu?
@Funia90 @roxie123 dziękuję.
@kari21 oczywiście, trzymam kciuki.

Funia u mnie trochę widać brzuch, wstawię jutro zdjęcie :) ale na wadze -0,5 kg chociaż jem normalnie.

Dzięki dziewczyny za odpowiedz apropo progesteronu. Mi wlasnie lekarka każe wybrać do końca to co mam czyli tak do 14 tc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jest i mój dom Fasolinki. Przepraszam ze majtkami świecę [emoji23][emoji23]
20170705_205214-1.jpg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170705_205214-1.jpg
    20170705_205214-1.jpg
    69,1 KB · Wyświetleń: 277
Do góry