reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Margotka [emoji23][emoji23] cos tam juz widać :) a u nas taki domek :) nie wiem czy widać dobrze bo trochę ciemno
1499281423-aaaaaa.jpeg

reklama
Kurcze,ale te Wasze brzuszki piekne,wszystkie bez wyjatku od najmniejszych do najwiekszych, az sie rozmarzylam :D Czy i ja jeszcze doczekam? Tak bardzo bym chciala.

A jak ta endometrioza wplywa na ciaze. Z tego co sie orientuje to utrudnia zajscie, ale czy moze tez powodowac poronienia bądź porody przedwczesne? I czy przy endo zdarzaja sie wlasnie takie krwawienia w srodku cyklu?
@Funia90 @roxie123 dziękuję.
@kari21 oczywiście, trzymam kciuki.
Wiesz co jak pisałam zależy jaki stopień. 1 i 2 to w sumie nic takiego. 3 i 4 to napewno poronienia i problemy w zagnieżdżeniu. Obfite miesiączki przede wszystkim ból.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczynki jak tam ranek mija ?

Piekne te wasze brzuszki :)
Ja na razie fotek nie cykalam bo latam od rana śmieci wyniosłam bylam po pieczywo i mi z głowy wyleciało ale postaram się Wam pochwalić jak mój brzuch się splaszczyl bo wiecie co kumpel naprawił mi laptopa i mam tam foto z przed ćwiczeń jak miałam duży brzuch ale nie umiem wstawić tego zdjęcia tylko aparat mi się wyświetla na telefonie a w laptopie nie mam internetu bo nam padł dłuższy czas temu i rozwiazalismy umowę o internet.także nie wstawię wam dla porównania .a jest spora różnica jak tak patrzę. No szkoda .

Życzę Wam miłego dnia :)

reklama
Witam sie i ja.leze sobie w lozeczku i popijam kawke, a obok moje najpiękniejsze marzenie popjaija kakao .oh jak ja bym chciała zeby córcia miała rodzeństwo. Moze za dużo oczekuje, bo mam juz jedno dziecko, ale bardzo pragne jeszcze chociaz jedno, a moga byc nawet blizniaki.:-D ja o pierwsza ciążę walczylam dwa lata i nigdy bym sie nie poddala, ale teraz jestem juz duuzo starsza i nie mam duzo czasu na starania, bo nie chce rodzic w wieku 40 lat. Oczywiście nie mam nic przeciwko 40 letnim mamom, ale teraz bym sie chyba nie zdecydowala. Wiem jednak, ze gdybym nie miala jeszcze dziecka, to walczylabym do konca, nawet po 40.

Do góry