@mamcia2014 pokaż brzucha, może nasza @witch84 zmotywujemy :*
reklama
roxie123
Fanka BB :)
@Funia90 masakra...to dobrze ,że na mnie nie działają testy bo jakbym miała na nie patrzeć to koszmar xD jak tu nie być panikarą już nigdy więcej żadnych testów ... ja tutaj bzyk bzyk na luzie a teraz takie niespodziewanki xD
Po takim sucharku szybko widać różnicę :* ciesze się bardzo :* ja w pierwszej ciąży w 7 tygodniu już miałam taki pączek fajny tak mi wyskoczył szybko ...mama mówiła ale będzie bobas duży no ale cóż .
@nafoczka motywuj dziewczynki
Brzuchatki dawać focie <3
Po takim sucharku szybko widać różnicę :* ciesze się bardzo :* ja w pierwszej ciąży w 7 tygodniu już miałam taki pączek fajny tak mi wyskoczył szybko ...mama mówiła ale będzie bobas duży no ale cóż .
@nafoczka motywuj dziewczynki
Brzuchatki dawać focie <3
Funia90
@roxie123 wlasnie Ty tak bzyku ,bzyku a nie jakies testy[emoji23][emoji23][emoji23]
Testy beda w nastepna niedziele[emoji16]
Ja ostatnio w 10 tyg dwa razy w ogole brzucha nie mialam ani nic na plus kg ale teraz miesiac lezalam wiec to przynioslo efekt[emoji4]no i przed ciazami cwicZylam a pozniej to tak nie bardzo bo ciagle nie moglam ,jedynie przed Grecja udalo mi sie 2-3 tyg pocwiczyc a to jest nic wiec miesnie oslably i juz tak nie trzymaja[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Testy beda w nastepna niedziele[emoji16]
Ja ostatnio w 10 tyg dwa razy w ogole brzucha nie mialam ani nic na plus kg ale teraz miesiac lezalam wiec to przynioslo efekt[emoji4]no i przed ciazami cwicZylam a pozniej to tak nie bardzo bo ciagle nie moglam ,jedynie przed Grecja udalo mi sie 2-3 tyg pocwiczyc a to jest nic wiec miesnie oslably i juz tak nie trzymaja[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Funia90 chudzinka z Ciebie
@roxie123 to jeszcze nie jest pozytyw. Ja korzystałam z takich różowych testów owu z allegro, jak chcesz to mogę poszukać i podesłać Ci link
@mamcia2014 kciuki za wizytę
Foteczka dla Was
O taki miałam około 13 tc
@roxie123 to jeszcze nie jest pozytyw. Ja korzystałam z takich różowych testów owu z allegro, jak chcesz to mogę poszukać i podesłać Ci link
@mamcia2014 kciuki za wizytę
Foteczka dla Was
O taki miałam około 13 tc
Ostatnia edycja:
roxie123
@Balsan mozesz ale ja nie wiem czy chce :/ teraz to miał byc eksperyment i widzisz bzykam się od niedzieli dziś 16dc a kreski takie jak widać zrobię jeszcze o 22 xD mam nadzieję ze i tak wygra najlepszy hehe
@Funia90 w niedzielę pewnie zacznę o ile wytrzymam muszę ćwiczyć moja cierpliwość xD ciężko z tym [emoji23]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@Funia90 w niedzielę pewnie zacznę o ile wytrzymam muszę ćwiczyć moja cierpliwość xD ciężko z tym [emoji23]
Funia90
roxie123
@Baslan o jaki brzusio [emoji7] ślicznie [emoji9]
@Funia90 bzykać to ja sie mogę tylko oby sexy nie były za szybko :/ no ale najwyżej będzie dziewczynka [emoji23][emoji23][emoji23]
U Ciebie już może bd widać na wizycie jaką płeć zmajstrowaliscie [emoji4]
@Funia90 bzykać to ja sie mogę tylko oby sexy nie były za szybko :/ no ale najwyżej będzie dziewczynka [emoji23][emoji23][emoji23]
U Ciebie już może bd widać na wizycie jaką płeć zmajstrowaliscie [emoji4]
Frezja_1
Dziewczyny piekne brzuszki. tez taki chce, ale chyba nic z tego nie będzie.
Wczoraj i dzisiaj zauwazylam po skorzystaniu z toalety krew na papierze. Nigdy tak nie mialam w polowie cyklu. Mam plamienia na 2, 3 dni przed @, ale takie w srodku cyklu to mam pierwszy raz. Jestem załamana. czuję, ze ja juz nie zostane mamą. Wyc mi sie chce. Najgorsze, ze moj lekarz nie za bardzo wie co robic. O tym mu jeszcze nie mowilam, ale widze ze on slabo polapany w temacie.Znacie moze jakiegos lekarza od trudnych spraw z okolic Łodzi ?
Wczoraj i dzisiaj zauwazylam po skorzystaniu z toalety krew na papierze. Nigdy tak nie mialam w polowie cyklu. Mam plamienia na 2, 3 dni przed @, ale takie w srodku cyklu to mam pierwszy raz. Jestem załamana. czuję, ze ja juz nie zostane mamą. Wyc mi sie chce. Najgorsze, ze moj lekarz nie za bardzo wie co robic. O tym mu jeszcze nie mowilam, ale widze ze on slabo polapany w temacie.Znacie moze jakiegos lekarza od trudnych spraw z okolic Łodzi ?
hajmal
Odnosnie szyjkowego tematu po poronieniu w 16 tc gin mowil ze w następnej ciazy pod narkoza mnie zszyja. Biore lutke dwa razy dziennie dzis koncze 27 tc i moja szyjka ma 4,5 cm. Ginka dzis powiedziala ze jak by mi przyszlo samej rodzic to omeczyla bym sie strasznie. Tak ze glowa do gory bedzie dobrze.
Mala wazy 1180 gr wiec jest ok
No i moj brzucholek
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mala wazy 1180 gr wiec jest ok
No i moj brzucholek
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
mamcia2014
Dzięki dziewczyny jesteście kochane pykne fotkę brzucha dla Was ale po wizycie jak nerwy opadna chyba że mnie wena jutro złapie jakas to z rana pykne Macieja mojego rano najlepiej wygląda hehe