reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Baslan Ja lepiej reagowałam na białe pieczywo - a po razowym miałam wyższe. Musisz sprawdzić na sobie. Mi się dosłownie kilka razy zdarzyły cukry 140-150 po 1h - ale zawsze była przyczyna np. zachciało mi się pizzy albo zjadłam tort u cioci na urodzinach (oczywiście po obiedzie). Jak masz takie wyniki - to jest dobrze. Wysoki cukier z rana może oznaczać, że za mało jesz wieczorem. Spróbuj coś zjeść tuż przed pójściem spać - najlepiej białko.
Witch chyba faktycznie muszę przed snem coś konkretniejszego jeść, bo dziś po śniadaniu znowu cukier za wysoki :(
Kochane powiedzcie do którego tygodnia brałyscie luteinę ??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja brałam duphaston gdzieś do końca 13 tc.

reklama
Chyba zmarnowalam żołnierzyki dopiero teraz test jest pozytywny a my działamy od niedzieli :O ku mojemu zdziwieniu...
I teraz ow za 2 dni ??? :( A ja czułam wczoraj i dziś eh co za zaskoczenie . Ostatni test zrobiony teraz

1499262791-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mamcia2014 pacnelam Cie,poczulas?[emoji3]
Bedzie dobrze[emoji5]
Ja dzis nic nie robie,nie mam czasu,od rana prasuje ,sprzatam i pakauje walizy.
Zjemy cos po drodze[emoji4]

@roxie123 nic nie zmarnowalas ,zolnierzyki albo juz zaatakowaly jajo albo na nie czekaja,nie martw sie ,my tez bzykalismy sie po dwa razy na dzien[emoji4]
A ten test to tak nie bardzo bym uznala za pozytyw.
One musza byc identyczne lub twstowa ciemniejsza.
Nie suggeeuj sie nimi.
Byl sluz,byl.
Byl klucie,bylo i gra a testy jedynie z ciekawosci mozna robic[emoji4]

Prenatalne mamy 17-go(poniedzialaek) a wizyta za tydzien w czwartek [emoji4]

Margotka to ja wrzucam tu,jakos tak wole.
Tylko ostrzegam nie wyjsciowa jestem ,stroj domowy[emoji5]
Ps brzuch nie wciagniety [emoji4]

https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2017-07/1499263562-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1499263639-aaaaaa.jpeg

@Funia90 to z allegro te lipne z lipnych więc one nie będą takie mocne chyba , różnica jest kolosalna w sumie normalnie lepiej widac niz na zdj wyśle bliżej pod spodem , normalnie sobie pomyślałam a trzeba było czekac na te 2 kreski a nie haha xD ale dam sobie głowe urwac że wczoraj miałam wieczorem a testy dopiero ciemnieją od wczoraj od wieczora xD nigdy w życiu już w żadnym cuklu nie bede robic ... ;p
Ojeju już widać <3 w porównaniu do foty z siniakiem od zastrzyku to wystrzelił bebzonik :** śliczniusi :** rośnijcie rośnijcie :*

1499264301-aaaaaa.jpeg

ja telefonem nie umiem robic zdjec tylko aparatem haha xD Boże daj mi rozum ... ale ja nigdy nie miałam ow w 17dniu
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 jest ciemniejsza niz poprzednie ale to nie to[emoji4]mi akurat te testy wychodzily normlnie z allegro.
Ale kazda z nas jest inna.
Ja bym bardziej sugerowala sie sluzem i kluciem[emoji4]

Ja widze ,ze brzuch rosnie,nawet moj M zauwazyl [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry