reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Baslan Ja lepiej reagowałam na białe pieczywo - a po razowym miałam wyższe. Musisz sprawdzić na sobie. Mi się dosłownie kilka razy zdarzyły cukry 140-150 po 1h - ale zawsze była przyczyna np. zachciało mi się pizzy albo zjadłam tort u cioci na urodzinach (oczywiście po obiedzie). Jak masz takie wyniki - to jest dobrze. Wysoki cukier z rana może oznaczać, że za mało jesz wieczorem. Spróbuj coś zjeść tuż przed pójściem spać - najlepiej białko.
Witch chyba faktycznie muszę przed snem coś konkretniejszego jeść, bo dziś po śniadaniu znowu cukier za wysoki :(
Kochane powiedzcie do którego tygodnia brałyscie luteinę ??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja brałam duphaston gdzieś do końca 13 tc.

reklama
Chyba zmarnowalam żołnierzyki dopiero teraz test jest pozytywny a my działamy od niedzieli :O ku mojemu zdziwieniu...
I teraz ow za 2 dni ??? :( A ja czułam wczoraj i dziś eh co za zaskoczenie . Ostatni test zrobiony teraz

1499262791-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mamcia2014 pacnelam Cie,poczulas?[emoji3]
Bedzie dobrze[emoji5]
Ja dzis nic nie robie,nie mam czasu,od rana prasuje ,sprzatam i pakauje walizy.
Zjemy cos po drodze[emoji4]

@roxie123 nic nie zmarnowalas ,zolnierzyki albo juz zaatakowaly jajo albo na nie czekaja,nie martw sie ,my tez bzykalismy sie po dwa razy na dzien[emoji4]
A ten test to tak nie bardzo bym uznala za pozytyw.
One musza byc identyczne lub twstowa ciemniejsza.
Nie suggeeuj sie nimi.
Byl sluz,byl.
Byl klucie,bylo i gra a testy jedynie z ciekawosci mozna robic[emoji4]

Prenatalne mamy 17-go(poniedzialaek) a wizyta za tydzien w czwartek [emoji4]

Margotka to ja wrzucam tu,jakos tak wole.
Tylko ostrzegam nie wyjsciowa jestem ,stroj domowy[emoji5]
Ps brzuch nie wciagniety [emoji4]

https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2017-07/1499263562-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1499263639-aaaaaa.jpeg

@Funia90 to z allegro te lipne z lipnych więc one nie będą takie mocne chyba , różnica jest kolosalna w sumie normalnie lepiej widac niz na zdj wyśle bliżej pod spodem , normalnie sobie pomyślałam a trzeba było czekac na te 2 kreski a nie haha xD ale dam sobie głowe urwac że wczoraj miałam wieczorem a testy dopiero ciemnieją od wczoraj od wieczora xD nigdy w życiu już w żadnym cuklu nie bede robic ... ;p
Ojeju już widać <3 w porównaniu do foty z siniakiem od zastrzyku to wystrzelił bebzonik :** śliczniusi :** rośnijcie rośnijcie :*

1499264301-aaaaaa.jpeg

ja telefonem nie umiem robic zdjec tylko aparatem haha xD Boże daj mi rozum ... ale ja nigdy nie miałam ow w 17dniu
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 jest ciemniejsza niz poprzednie ale to nie to[emoji4]mi akurat te testy wychodzily normlnie z allegro.
Ale kazda z nas jest inna.
Ja bym bardziej sugerowala sie sluzem i kluciem[emoji4]

Ja widze ,ze brzuch rosnie,nawet moj M zauwazyl [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry