reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 do testowania zleci raz ,dwa[emoji5]
Fajnie ,ze masz wizyte mam nadzieje,ze zobaczymy pecherzyk[emoji4]

@Katarina91 to wszystko jest indywidulanie,zalezy z jakiego powodu sie bierze[emoji4]

Margotka jak wiadomo schiz to moje drugie imie[emoji4]
Ja wizytyje za tydzien w czwartek.
Ktory tydzien u Ciebie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 jak Twoje drugie imię to schiz to moje schiz x2 :D
No zobaczymy jak to wyjdzie w tym cyklu czy coś załapało czy nie :) zleci zleci :) dzisiaj pewnie wezmę się za prasowanie :) jutro przespaceruje do biblioteki po nowe książki :) na wizyte i tak musiałam się umówić i tak :)
Tobie tez zleci do wizyty tym bardziej że masz podróż to też czas ucieknie :) a @...Margotka9022... pewnie coś koło 8go zaczyna ? czy się mylę :)

@roxie123 w nastena niedziele chce widziec dwie krechy[emoji4]
Zajmiesz sobie czas i szybko minie[emoji5]

Mi tez zleci do wizyty bo mam w czwartek a wracamy dopiero we wtorek rano[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 ja też chce :) ale nie ja tu rządzę xD
A ja chcę widzieć kolejną fotkę Waszego dzidzia :***
@...Margotka9022... tak obstawiałam ,że 8tydzień zaczełaś :)
I tak nie jest źle! Ostatnio było gorzej ale to wina luteiny. Miałam wtedy okropne wzdecia i problemy z wyproznianiem. Teraz jest znośnie. Z tym ze teraz mało jem a ostatnio szlo mi to całkiem dobrze. Na wagę nie wchodzę zresztą nie wiem ile ważyłam miesiąc temu.
Zwaze się jutro przed lekarzem bo będzie zakładać kartę ciąży.

Funiu a brzuszek Ci coś widać? U mnie tyci wypuklenie pod pępkiem.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Margotka ja jutro zaczynam 12 tydzien[emoji7][emoji7][emoji7]ale z usg bo z om to dopiero w poniedzialek[emoji4]
Brzuszek cos tam sie zaokraglil ale pewnie jak pokaze to mnie wysmiejecie ,tym bardziej ,ze jak wciagne to jestem plaska jak decha[emoji23]
Na wadze plus kg .

@roxie123 jak urodzisz babla to wpadam go wycalowac [emoji8][emoji8][emoji8]

@Katarina91 a u Ciebie jak z brzuszkiem?

@Funia90 dawaj brzusio :** nikt Cie tu nie wyśmieje :* ok czekam na ten moment , chociaż fiu fiuu gdzie to jeszcze :D prędzej u Ciebie :D :* ej a kiedy prenatalne ? :)
@...Margotka9022... smaki się zmieniają , częściej się zdarza brak apetytu niż objadanie się :) ja na razie przesadzam...i pewnie mam już większy bebzon bez ciąży jak Wy W ciąży :D napisz jak tam po wizycie :)
@Katarina91 właśnie :) też byś odpaliła jakąś foteczke

Kochane powiedzcie do którego tygodnia brałyscie luteinę ??

Generalnie do ok 14tc ale przy problemach z szyjka często bierze sie do samego końca
Dupka krócej zwłaszcza przy chłopcach

Jeśli chcecie kącik z brzuszkami to możemy na zamkniętym zrobić :)

reklama
Hej dziewczyny.
U nas była awaria zaworek od węża od pralki się zlasowal trzeba było kupić nowy bo woda leciała dobrze ze mąż był w domu to zrobił.

Pojutrze ortopeda nas czeka a ja już przeżywam żeby wszystko było dobrze pacnijcie mnie zebym trochę wyluzowala bo normalnie czarne wizje mam .

Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

Co tam dziś pichcicie? U nas naleśniki z serem a potem zabieram młodego na spacer bo mąż chce pospac w nocy wyjezdza w trasę.

Pozdrawiam wszystkie serdecznie :)buziaki :*

Do góry