reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 do testowania zleci raz ,dwa[emoji5]
Fajnie ,ze masz wizyte mam nadzieje,ze zobaczymy pecherzyk[emoji4]

@Katarina91 to wszystko jest indywidulanie,zalezy z jakiego powodu sie bierze[emoji4]

Margotka jak wiadomo schiz to moje drugie imie[emoji4]
Ja wizytyje za tydzien w czwartek.
Ktory tydzien u Ciebie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 jak Twoje drugie imię to schiz to moje schiz x2 :D
No zobaczymy jak to wyjdzie w tym cyklu czy coś załapało czy nie :) zleci zleci :) dzisiaj pewnie wezmę się za prasowanie :) jutro przespaceruje do biblioteki po nowe książki :) na wizyte i tak musiałam się umówić i tak :)
Tobie tez zleci do wizyty tym bardziej że masz podróż to też czas ucieknie :) a @...Margotka9022... pewnie coś koło 8go zaczyna ? czy się mylę :)

@roxie123 w nastena niedziele chce widziec dwie krechy[emoji4]
Zajmiesz sobie czas i szybko minie[emoji5]

Mi tez zleci do wizyty bo mam w czwartek a wracamy dopiero we wtorek rano[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 ja też chce :) ale nie ja tu rządzę xD
A ja chcę widzieć kolejną fotkę Waszego dzidzia :***
@...Margotka9022... tak obstawiałam ,że 8tydzień zaczełaś :)
I tak nie jest źle! Ostatnio było gorzej ale to wina luteiny. Miałam wtedy okropne wzdecia i problemy z wyproznianiem. Teraz jest znośnie. Z tym ze teraz mało jem a ostatnio szlo mi to całkiem dobrze. Na wagę nie wchodzę zresztą nie wiem ile ważyłam miesiąc temu.
Zwaze się jutro przed lekarzem bo będzie zakładać kartę ciąży.

Funiu a brzuszek Ci coś widać? U mnie tyci wypuklenie pod pępkiem.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Margotka ja jutro zaczynam 12 tydzien[emoji7][emoji7][emoji7]ale z usg bo z om to dopiero w poniedzialek[emoji4]
Brzuszek cos tam sie zaokraglil ale pewnie jak pokaze to mnie wysmiejecie ,tym bardziej ,ze jak wciagne to jestem plaska jak decha[emoji23]
Na wadze plus kg .

@roxie123 jak urodzisz babla to wpadam go wycalowac [emoji8][emoji8][emoji8]

@Katarina91 a u Ciebie jak z brzuszkiem?

@Funia90 dawaj brzusio :** nikt Cie tu nie wyśmieje :* ok czekam na ten moment , chociaż fiu fiuu gdzie to jeszcze :D prędzej u Ciebie :D :* ej a kiedy prenatalne ? :)
@...Margotka9022... smaki się zmieniają , częściej się zdarza brak apetytu niż objadanie się :) ja na razie przesadzam...i pewnie mam już większy bebzon bez ciąży jak Wy W ciąży :D napisz jak tam po wizycie :)
@Katarina91 właśnie :) też byś odpaliła jakąś foteczke

Kochane powiedzcie do którego tygodnia brałyscie luteinę ??

Generalnie do ok 14tc ale przy problemach z szyjka często bierze sie do samego końca
Dupka krócej zwłaszcza przy chłopcach

Jeśli chcecie kącik z brzuszkami to możemy na zamkniętym zrobić :)

reklama
Hej dziewczyny.
U nas była awaria zaworek od węża od pralki się zlasowal trzeba było kupić nowy bo woda leciała dobrze ze mąż był w domu to zrobił.

Pojutrze ortopeda nas czeka a ja już przeżywam żeby wszystko było dobrze pacnijcie mnie zebym trochę wyluzowala bo normalnie czarne wizje mam .

Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

Co tam dziś pichcicie? U nas naleśniki z serem a potem zabieram młodego na spacer bo mąż chce pospac w nocy wyjezdza w trasę.

Pozdrawiam wszystkie serdecznie :)buziaki :*

Do góry