reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Byłam tydzień temu u ginekolog, badała, robiła usg powiedziała że w normie. Dziś byłam tylko po zwolnienie, i mówiłam że plamie, powiedziała, że niestety mogę plamić jeszcze kilka tygodni.

Myślę, że skoro w szpitalu powiedzieli że czysto, ona tydzień później potwierdziła to chyba nie ma co szukać dziury w całym? Plamie brązowo krwią. Raz mało co, dziś więcej. Nie wiem od czego to zależy.
A ja chce już rozgrzewkę robić przed staraniami!! Co tu począć:(
A chyba że tak. Więc nie denerwuj się. Starania?? Najlepiej zacząć po pierwszej @.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :)
Jestem tutaj nowa, mam na imię Gosia. Jestem w rozpaczy... Straciłam już dwie ciąże. Pierwszą w 2012 i zrobiliśmy sobie długą przerwę. Udało się ponownie za pierwszym razem w 2015 i niestety znowu poronienie. :( Od października nie mogę zajść w ciążę, a cykl się wydłużył nawet do 42 dni. Mój lekarz uważa, że wszystko jest w porządku i powinnam wyjechać, odpocząć. Ponoć wszystko jest w psychice, ale jeśli czegoś się pragnie to jak o tym nie myśleć? Jakieś rady?

Przedtem wpadłam tylko chwile z tel bo nie miałam jak :) teraz siadłam i czytam xD i nadrabiam ;p

@nafoczka foczusiu kochana ja tempke mierzyłam w tamtej ciąży i faktycznie były 2 krechy ale teraz jakoś im bardziej sie nastawiam tym bardziej nie wychodzi dlatego olałam wszystko...robie z ciekawosci tylko te testy ow ale i tak nie sugeruje sie nimi tylko ściskam M od 2dni haha jeszcze z 2 i dam mu spokój ;p chociaż on na to jak na lato ale no xD
@Funia90 kochana dziadziuś będzie czuwał nad Wami :* ja bardzo przeżyłam najpierw śmierć mojej babci < rak ją zjadł > a śmierć mojego dziadzia jeszcze bardziej bo była nagła niespodziewana , do tego można powiedzieć zmarł na moich oczach , miał kolejny zawał i nic nie mogliśmy już zrobić :< ale minęło już 8 lat ... dalej go wspominam i mi się śni a babcia zawsze przychodziła do mnie kiedy poroniłam ... wszak ta babcia i ten dziadzio to nie było małżeństwo bo to mama mojej mamy a to tato mojego taty ...ale byli mi najbliżsi :< teraz została mi już tylko babka mama mojego taty , za którą płakać na pewno nie bede ;p
Będę się bardzo martwić o Was mimo wszystko bo droga to jest droga ;/ uważajcie na piratów drogowych i bezpiecznej podróży życzę :**

@Olasec @nafoczka może musicie psychicznie się nastawić i cieszyć się sexem wtedy bardziej się będzie chciało , wiem po sobie , że w dużej mierze to mózg rządzi :) mi to się nie chce tylko wtedy jak jestem tak słaba że oczy mi się zamykają , z tym ,że ja jeszcze nie rodziłam więc powiem Wam jak urodzę czy coś się zmieniło ... ;)

@Ewelyn przy torbieli to jest ciągły ucisk i jak dotykasz to czujesz , że boli u mnie był po prawej stronie i myślałam , że wyrostek bo promieniowało na plecy i pachwine ;/ wiedziałabyś ,że to to .
Po histeroskopii czy łyżeczkowaniu jesteśmy bardziej narażone bo wiadomo

@kifsi nie miej czarnych scenariuszy , po prostu przypilnuj tego :) super że bobas zdrowy i rośnie :) wszystkiego dobrego dla Was :)

@Katarina91 jeeeej jaki śliczny bobas ... ja za każdym razem jak mi tu wstawiacie te foty to wyje ale to takie pozytywne wzruszenie , niepojęte jest dla mnie , że to takie małe życie coś pięknego <3

@zosiak ja zrobiłam włosy pofarbowałam , mówie fryzjerce niech mi pani zrobi tak żebym nie miała odrostu , tak żebym przez kilka miesięcy nie musiała farbować a wyglądała jak człowiek :D
Ja na razie daje odpocząć paznokciom sama sobie robie hybryde ale teraz chce żeby troszke doszły do siebie :) brwi woskowo byłam zrobić w końcu przejrzałam na oczy ;p U mnie podobnie jak u Ciebie z tym ,że gardło piekło okropnie...ale zakupiłam dzisiaj odpowiednie leki i już lepiej jeszcze szałwią będę płukać

@mamcia2014 3mam kciuki mocno &&& dobrze będzie :**

@mallutka u mnie po 2 tygodniach się skończyło ale wszystko zależy od organizmu :) z treningiem też bym uważała ;p
@GosiaK91 [*] światełko :*
Witaj :) ja bym zmieniła lekarza ...stanowczo ... psychika psychiką ale powinnas dostać leki na unormowanie cykli i wg ;/ badania zrób ... no i polecam brać wiesiołek

Ja coś mam na rzeczy ...i uspokoiłam się że nie torbiel , bo jajnik jeden na przeciw drugiego kłuje i krzyż boli podbrzusze czuje , więc działamy dalej ;p nie ma przerwy haha :D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)
Jestem tutaj nowa, mam na imię Gosia. Jestem w rozpaczy... Straciłam już dwie ciąże. Pierwszą w 2012 i zrobiliśmy sobie długą przerwę. Udało się ponownie za pierwszym razem w 2015 i niestety znowu poronienie. :( Od października nie mogę zajść w ciążę, a cykl się wydłużył nawet do 42 dni. Mój lekarz uważa, że wszystko jest w porządku i powinnam wyjechać, odpocząć. Ponoć wszystko jest w psychice, ale jeśli czegoś się pragnie to jak o tym nie myśleć? Jakieś rady?
Witaj. Każda z nas przechodziła przez coś mniej lub bardziej podobnego. Rady? Cóż, może rzeczywiście wyjechać po prostu odpocząć a jeśli to nie pomoże trzeba sprawdzić co się dzieje np progesteron, monitoring lub droznosc

@roxie123 głuptasie, urodzisz i jak nie pykniesz di poludnia to poten zawsze już będą ci się oczy same zamykały :D :D oczywiscie tego pierwszego życzę Ci z calego serca ♡

Biorę folik od dwóch miesięcy. Myślę nad zmianą lekarza, ale wiecie mam obawy. Poza tym już mnie zna i ciężko tak pójść do innego specjalisty, a tymbardziej mówić o przykrych doświadczeniach. Wybieramy się na urlop dopiero w październiku. :)

reklama
Do góry