Przedtem wpadłam tylko chwile z tel bo nie miałam jak
teraz siadłam i czytam xD i nadrabiam ;p
@nafoczka foczusiu kochana ja tempke mierzyłam w tamtej ciąży i faktycznie były 2 krechy ale teraz jakoś im bardziej sie nastawiam tym bardziej nie wychodzi dlatego olałam wszystko...robie z ciekawosci tylko te testy ow ale i tak nie sugeruje sie nimi tylko ściskam M od 2dni haha jeszcze z 2 i dam mu spokój ;p chociaż on na to jak na lato ale no xD
@Funia90 kochana dziadziuś będzie czuwał nad Wami :* ja bardzo przeżyłam najpierw śmierć mojej babci < rak ją zjadł > a śmierć mojego dziadzia jeszcze bardziej bo była nagła niespodziewana , do tego można powiedzieć zmarł na moich oczach , miał kolejny zawał i nic nie mogliśmy już zrobić :< ale minęło już 8 lat ... dalej go wspominam i mi się śni a babcia zawsze przychodziła do mnie kiedy poroniłam ... wszak ta babcia i ten dziadzio to nie było małżeństwo bo to mama mojej mamy a to tato mojego taty ...ale byli mi najbliżsi :< teraz została mi już tylko babka mama mojego taty , za którą płakać na pewno nie bede ;p
Będę się bardzo martwić o Was mimo wszystko bo droga to jest droga ;/ uważajcie na piratów drogowych i bezpiecznej podróży życzę :**
@Olasec @nafoczka może musicie psychicznie się nastawić i cieszyć się sexem wtedy bardziej się będzie chciało , wiem po sobie , że w dużej mierze to mózg rządzi
mi to się nie chce tylko wtedy jak jestem tak słaba że oczy mi się zamykają , z tym ,że ja jeszcze nie rodziłam więc powiem Wam jak urodzę czy coś się zmieniło ...
@Ewelyn przy torbieli to jest ciągły ucisk i jak dotykasz to czujesz , że boli u mnie był po prawej stronie i myślałam , że wyrostek bo promieniowało na plecy i pachwine ;/ wiedziałabyś ,że to to .
Po histeroskopii czy łyżeczkowaniu jesteśmy bardziej narażone bo wiadomo
@kifsi nie miej czarnych scenariuszy , po prostu przypilnuj tego
super że bobas zdrowy i rośnie
wszystkiego dobrego dla Was
@Katarina91 jeeeej jaki śliczny bobas ... ja za każdym razem jak mi tu wstawiacie te foty to wyje ale to takie pozytywne wzruszenie , niepojęte jest dla mnie , że to takie małe życie coś pięknego <3
@zosiak ja zrobiłam włosy pofarbowałam , mówie fryzjerce niech mi pani zrobi tak żebym nie miała odrostu , tak żebym przez kilka miesięcy nie musiała farbować a wyglądała jak człowiek
Ja na razie daje odpocząć paznokciom sama sobie robie hybryde ale teraz chce żeby troszke doszły do siebie
brwi woskowo byłam zrobić w końcu przejrzałam na oczy ;p U mnie podobnie jak u Ciebie z tym ,że gardło piekło okropnie...ale zakupiłam dzisiaj odpowiednie leki i już lepiej jeszcze szałwią będę płukać
@mamcia2014 3mam kciuki mocno &&& dobrze będzie :**
@mallutka u mnie po 2 tygodniach się skończyło ale wszystko zależy od organizmu
z treningiem też bym uważała ;p
@GosiaK91 [*] światełko :*
Witaj
ja bym zmieniła lekarza ...stanowczo ... psychika psychiką ale powinnas dostać leki na unormowanie cykli i wg ;/ badania zrób ... no i polecam brać wiesiołek
Ja coś mam na rzeczy ...i uspokoiłam się że nie torbiel , bo jajnik jeden na przeciw drugiego kłuje i krzyż boli podbrzusze czuje , więc działamy dalej ;p nie ma przerwy haha