reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zamówiłam 3 testy ciążowe w Rossmann bo akurat jest promocja [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś kupiłam jeden ten facelle

Ja dziś zaszalalam fryzjer kosmetyczka . W aptece nakupilam kremów zeli i czego się da wszystko na twarz [emoji4] a teraz idę pod prysznic i chyba kimne chwilę bo oczy mi lecą

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Roxie no i prawidlowo ja dzis hybrydy robilam sobie trochw skrocilam paznokcie pomalowalam kolorem my love semilac choc kiedys on mi sie bardziej podobal wydaje mi sie na lato troszke zaciemny. ja jutro maska na twarz a dzisiaj po peacy piwko kypilam na rozrzedzenie krwi oczywiscie babskie. Goraca kapiel i 2 polopiryny postawily mnie na nogi alw wczoraj ziol i tabletek na alergie nie bralam dzialaja na mnie otepiajaco ziola tez na mnie jakos dziwnie dzialaja teraz mialam tyle sluzu plodnego jak nigdy.

Katarina super wieści gratulacje; )

Hej dziewczyny ja już po wycisku z Ewą teraz wracam do codziennego ruchu bo waga się waha i trzeba nad nią zapanować takto cwiczylam co drugi dzień albo co trzeci jak czas pozwolił a od pn mam mamę w domu ma urlop to i poćwiczyć jest kiedy.

W piątek kontrol młodego u ortopedy usg bioder kontrolne i badanie nozek trzymajcie kciuki za Wikusia; )

Dzięki dziewczyny [emoji8]

Funia dziękuje kochana [emoji8] powiem ci ze czuje sie bardzo dobrze, rzadko mam mdłości, trochę większy apetyt i bolą cyce [emoji12] No i trochę takie rozciąganie w brzuchu a poza tym to wczesniej byłam senna a teraz mam powera [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Katarina91 ja wlasnie nie mam zadnego rozciagania :/ czasem mnie to martwi ale moze kazda z nas jest inna.
Piersi tez mnie pobolewaja ,choc sa momenty ,ze w ogole ich nie czuje.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny pytanie...
21 czerwca miałam wywołane poronienie. Lekarz w szpitalu powiedział, że przez tydzień będzie intensywne krwawienie a nawet do miesiąca plamienie...
W tym tyg mija dopiero dwa tygodnie. Owszem już nie krwawienie ale to plamienie doprowadza mnie do szału. Myślałam że przez zeszły weekend mi przeszło ale byłoby za pięknie.
W przyszły pon mąż porywa mnie na mazury... Mam nadzieję że wtedy z nim poszaleje ale to plamienie to koszmar....
Ile u was trwało całkowita "czystka"?

Dziewczyny pytanie...
21 czerwca miałam wywołane poronienie. Lekarz w szpitalu powiedział, że przez tydzień będzie intensywne krwawienie a nawet do miesiąca plamienie...
W tym tyg mija dopiero dwa tygodnie. Owszem już nie krwawienie ale to plamienie doprowadza mnie do szału. Myślałam że przez zeszły weekend mi przeszło ale byłoby za pięknie.
W przyszły pon mąż porywa mnie na mazury... Mam nadzieję że wtedy z nim poszaleje ale to plamienie to koszmar....
Ile u was trwało całkowita "czystka"?
U mnie trwało jakiś tydzień. Potem plamienia nie było. Może warto o to zapytać lekarza??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie trwało jakiś tydzień. Potem plamienia nie było. Może warto o to zapytać lekarza??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam tydzień temu u ginekolog, badała, robiła usg powiedziała że w normie. Dziś byłam tylko po zwolnienie, i mówiłam że plamie, powiedziała, że niestety mogę plamić jeszcze kilka tygodni.

Myślę, że skoro w szpitalu powiedzieli że czysto, ona tydzień później potwierdziła to chyba nie ma co szukać dziury w całym? Plamie brązowo krwią. Raz mało co, dziś więcej. Nie wiem od czego to zależy.
A ja chce już rozgrzewkę robić przed staraniami!! Co tu począć:(

Do góry