reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 to może kłamia się wizyta u dermatologa? Czasami nie warto na własną rękę smarować się maściami

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ostatnio za dużo słodyczy podjadam [emoji14] i upał był i nowe leki takze tez mam ten grysik na czole ale zniknie myślę [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 to masz to co ja haha [emoji23]
Ja wczoraj zjadlam dwie galki lodow i odrazu kremowke i do tego pol kawalka miodownika i pol rafaello taka slodka ze mnie dziewczyna[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja taki grysik miałam w poprzedniej ciąży i sam zniknął. Może wystarczy pozadne oczyszczanie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 kochana u mnie słodycze są na porządku dziennym. Czekolada[emoji173] [emoji173] ja ja kocham.
A na twarzy raz na jakiś czas coś wyjdzie. Może faktycznie leki

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Może [emoji23] do tego tak mnie gardło piecze całe czerwone tabletka za tabletka :( jeszcze mi teraz infekcji trzeba :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja będę testować koło 23 lipca czekam na owulację póki co w czwartek lecimy do Bułgarii więc może tam będziemy działać
Dzisiaj byłam u przyjaciółki, która urodziła 4 dni temu i prosiła mnie o pomoc. I teraz tak strasznie chce kolejnego maluszka

reklama
Do góry