reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 przykro mi z powodu dziadka. Strasznie daleko macie.
Ja już niestety dziadków nie mam ;/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może [emoji23] do tego tak mnie gardło piecze całe czerwone tabletka za tabletka :( jeszcze mi teraz infekcji trzeba :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
To przestań spać na golasa :D :p

A co do kremów to mi pomagał zwykły sudocrem dla dzieci. Przeczytajcie ulotkę. Tylkoto na noc bo by się maż wystraszyl ze umarłas bo on jest biały jak śmierć :D

@Olasec kciuki !&

@Funia90 strasznie mi przykro z powodu smierci dziadziusia noech spoczywa w pokoju.
@roxie123 musisz byc cierpliwa jeszcze przed Toba duzo stresow.
Mnie cos chorobsko rozlozylo bardzo zle sie czuje jest mi mega nie dobrze i boli glowa:( chyba dzisiaj wezme jakas polopiryne:/

Chyba nie bede pytala tylko wygodnie sie rozloze w aucie i pojade [emoji4]

Jakos tak nie mogalbym nie byc...

Ja tez uzywam sudocrem ale miejscowo na wyprysk[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 pierwsze smyranie poczułam w 17-18 tygodniu, a takie wyraźne gdzieś w 20-21. Co do objawów, to się nie stresuj u mnie też w większości nie było nic oprócz senności i wrażliwości na zapachy i mdłości. Piersi tylko chwilę bolały, a macica to też tak różnie, zobaczysz jak później w pachwinach będzie ciągnęło :p Przykro mi z powodu dziadka.
@roxie123 przy testach owu musi być tak jak pisały dziewczyny, czyli dwie takie same ciemne kreski, a owu może przyjść do 36 lub 48 h od pozytywnego testu.
@Olasec trzymam kciuki :) Będziesz testować w moje 30 urodziny :)

reklama
Do góry