reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Olasec powodzenia :)
@Funia90 ja nie wiem czy mnie boli prawy jajnik na ov czy znowu mam torbiel :< zmartwiłam sie bo jak wczoraj było ok tak dzis prawie sucho :< jak znowu mi sie ten dziad wrócił ;/

reklama
@Funia90 po prostu wszystko mi sie pochrzaniło i teraz te zmiany nie wiem jak odbierać ;/ nie pójde bo już go nie ma dopiero w pon ;p z reszta jakbym wiedzała to bym sie zdołowała a tak to mam nadzieje jeszcze xD

@roxie123 na pewno nie ma zadnego torbiela[emoji4]ale rozumiem twoj strach bo mnie w udanym cyklu tez starasznie kul jajnik i tez mialam wizje torbiela[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 najgorsze w tym wszystkim jest to ,ze i tak misimy czekac i tu radze uzbroic sie w cierpliwosc bo w ciazy to dopiero bedziesz sie martwila,wiem po sobie [emoji4]

@Funia90 ja ogólnie jestem panikara...ale nie lubię mówić o sobie przy najbliższych tutaj tylko mogę sie wygadać ;/ wiem ,że czasami macie mnie dosyć ale taką mam nature :< po prostu kiedyś ledwo uszłam z życiem i teraz tak się boję troche o siebie zeby czegoś nie przeoczyć z własnej głupoty ;/ wiem ,że często niepotrzebnie ale mój mózg potrafi sobie tak nawymyślać , że dr house by się przeraził :D

Dziewczyny mysle ze @Funia90 i @roxie123 zasluzyly na medal.dzięki Wam zawsze jest co poczytac, az milo.:-D
@Ewelyn czekamy na dwie kreseczki. Takie urlopowe staranka przewaznie sa owocne.
@roxie123 po to jest forum zeby sie wygadac. Wyrzucaj tutaj wszystko z siebie. Mnie tez bolalo bardzo z boku. A w zeszlym miesiącu tombie tak bolalo ze ledwo szlam, a pecherzyk pekl bo akurat bylo widac na wizycie.mnie zawsze w połowie cyklu boli i to bardzo. Tak w ogóle to zazdroszcze Ci tej nudy. Ja ostatnio jestem strasznie przemeczona i na wszystko brakuje mi czasu, ale zaczęłam urlop to moze troche odpoczne i zwolnie.
@Funia90 1 kg na plusie to nic. Szczuple osoby moga przytyc wiecej w ciąży a ty jestes laseczka wiec mozesz sobie dogadzac.:-) :)
@Olasec zycze bys wrocila z Bułgarii zaciazona.
Przeczytalam wszystko,ale oczywiście nie pamiętam co mialam napisac.:rolleyes2:

Ostatnia edycja:
@Frezja_1 haha bo jak nie my to kto lalala :D my z @Funia90 to aktywne zawsze :D ale to wynika pewnie z tego ,że ona musi się lenić a ja się lenię :D no i lubię pogadać jak i tak sama praktycznie w domu jestem ciągle :) poza tym tutaj zawsze znajde zrozumienie nawet jak panikuje :D

reklama
Hihi @Frezja_1 medal mowisz [emoji16]my z Roxie bierzemy[emoji3]
Mnie tez owulka bolala [emoji4]
Tutaj wszystko mozna wyrzucic z siebie[emoji5]kazda obawe...

Dziewczyny zmarl moj Dziadek ,najprawdopodobniej w tym tygodniu pogrzeb,mamy prawie 600 km,dobrze ,ze krwiak zniknal to chyba moge jechac [emoji22]

Do góry