reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Olasec powodzenia :)
@Funia90 ja nie wiem czy mnie boli prawy jajnik na ov czy znowu mam torbiel :< zmartwiłam sie bo jak wczoraj było ok tak dzis prawie sucho :< jak znowu mi sie ten dziad wrócił ;/

reklama
@Funia90 po prostu wszystko mi sie pochrzaniło i teraz te zmiany nie wiem jak odbierać ;/ nie pójde bo już go nie ma dopiero w pon ;p z reszta jakbym wiedzała to bym sie zdołowała a tak to mam nadzieje jeszcze xD

@roxie123 na pewno nie ma zadnego torbiela[emoji4]ale rozumiem twoj strach bo mnie w udanym cyklu tez starasznie kul jajnik i tez mialam wizje torbiela[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 najgorsze w tym wszystkim jest to ,ze i tak misimy czekac i tu radze uzbroic sie w cierpliwosc bo w ciazy to dopiero bedziesz sie martwila,wiem po sobie [emoji4]

@Funia90 ja ogólnie jestem panikara...ale nie lubię mówić o sobie przy najbliższych tutaj tylko mogę sie wygadać ;/ wiem ,że czasami macie mnie dosyć ale taką mam nature :< po prostu kiedyś ledwo uszłam z życiem i teraz tak się boję troche o siebie zeby czegoś nie przeoczyć z własnej głupoty ;/ wiem ,że często niepotrzebnie ale mój mózg potrafi sobie tak nawymyślać , że dr house by się przeraził :D

Dziewczyny mysle ze @Funia90 i @roxie123 zasluzyly na medal.dzięki Wam zawsze jest co poczytac, az milo.:-D
@Ewelyn czekamy na dwie kreseczki. Takie urlopowe staranka przewaznie sa owocne.
@roxie123 po to jest forum zeby sie wygadac. Wyrzucaj tutaj wszystko z siebie. Mnie tez bolalo bardzo z boku. A w zeszlym miesiącu tombie tak bolalo ze ledwo szlam, a pecherzyk pekl bo akurat bylo widac na wizycie.mnie zawsze w połowie cyklu boli i to bardzo. Tak w ogóle to zazdroszcze Ci tej nudy. Ja ostatnio jestem strasznie przemeczona i na wszystko brakuje mi czasu, ale zaczęłam urlop to moze troche odpoczne i zwolnie.
@Funia90 1 kg na plusie to nic. Szczuple osoby moga przytyc wiecej w ciąży a ty jestes laseczka wiec mozesz sobie dogadzac.:-) :)
@Olasec zycze bys wrocila z Bułgarii zaciazona.
Przeczytalam wszystko,ale oczywiście nie pamiętam co mialam napisac.:rolleyes2:

Ostatnia edycja:
@Frezja_1 haha bo jak nie my to kto lalala :D my z @Funia90 to aktywne zawsze :D ale to wynika pewnie z tego ,że ona musi się lenić a ja się lenię :D no i lubię pogadać jak i tak sama praktycznie w domu jestem ciągle :) poza tym tutaj zawsze znajde zrozumienie nawet jak panikuje :D

reklama
Hihi @Frezja_1 medal mowisz [emoji16]my z Roxie bierzemy[emoji3]
Mnie tez owulka bolala [emoji4]
Tutaj wszystko mozna wyrzucic z siebie[emoji5]kazda obawe...

Dziewczyny zmarl moj Dziadek ,najprawdopodobniej w tym tygodniu pogrzeb,mamy prawie 600 km,dobrze ,ze krwiak zniknal to chyba moge jechac [emoji22]

Do góry