reklama
roxie123
Fanka BB :)
@Funia90 ja ogólnie jestem panikara...ale nie lubię mówić o sobie przy najbliższych tutaj tylko mogę sie wygadać ;/ wiem ,że czasami macie mnie dosyć ale taką mam nature :< po prostu kiedyś ledwo uszłam z życiem i teraz tak się boję troche o siebie zeby czegoś nie przeoczyć z własnej głupoty ;/ wiem ,że często niepotrzebnie ale mój mózg potrafi sobie tak nawymyślać , że dr house by się przeraził
Frezja_1
Dziewczyny mysle ze @Funia90 i @roxie123 zasluzyly na medal.dzięki Wam zawsze jest co poczytac, az milo.
@Ewelyn czekamy na dwie kreseczki. Takie urlopowe staranka przewaznie sa owocne.
@roxie123 po to jest forum zeby sie wygadac. Wyrzucaj tutaj wszystko z siebie. Mnie tez bolalo bardzo z boku. A w zeszlym miesiącu tombie tak bolalo ze ledwo szlam, a pecherzyk pekl bo akurat bylo widac na wizycie.mnie zawsze w połowie cyklu boli i to bardzo. Tak w ogóle to zazdroszcze Ci tej nudy. Ja ostatnio jestem strasznie przemeczona i na wszystko brakuje mi czasu, ale zaczęłam urlop to moze troche odpoczne i zwolnie.
@Funia90 1 kg na plusie to nic. Szczuple osoby moga przytyc wiecej w ciąży a ty jestes laseczka wiec mozesz sobie dogadzac.
@Olasec zycze bys wrocila z Bułgarii zaciazona.
Przeczytalam wszystko,ale oczywiście nie pamiętam co mialam napisac.
@Ewelyn czekamy na dwie kreseczki. Takie urlopowe staranka przewaznie sa owocne.
@roxie123 po to jest forum zeby sie wygadac. Wyrzucaj tutaj wszystko z siebie. Mnie tez bolalo bardzo z boku. A w zeszlym miesiącu tombie tak bolalo ze ledwo szlam, a pecherzyk pekl bo akurat bylo widac na wizycie.mnie zawsze w połowie cyklu boli i to bardzo. Tak w ogóle to zazdroszcze Ci tej nudy. Ja ostatnio jestem strasznie przemeczona i na wszystko brakuje mi czasu, ale zaczęłam urlop to moze troche odpoczne i zwolnie.
@Funia90 1 kg na plusie to nic. Szczuple osoby moga przytyc wiecej w ciąży a ty jestes laseczka wiec mozesz sobie dogadzac.
@Olasec zycze bys wrocila z Bułgarii zaciazona.
Przeczytalam wszystko,ale oczywiście nie pamiętam co mialam napisac.
Ostatnia edycja:
roxie123
reklama
Funia90
Hihi @Frezja_1 medal mowisz [emoji16]my z Roxie bierzemy[emoji3]
Mnie tez owulka bolala [emoji4]
Tutaj wszystko mozna wyrzucic z siebie[emoji5]kazda obawe...
Dziewczyny zmarl moj Dziadek ,najprawdopodobniej w tym tygodniu pogrzeb,mamy prawie 600 km,dobrze ,ze krwiak zniknal to chyba moge jechac [emoji22]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie tez owulka bolala [emoji4]
Tutaj wszystko mozna wyrzucic z siebie[emoji5]kazda obawe...
Dziewczyny zmarl moj Dziadek ,najprawdopodobniej w tym tygodniu pogrzeb,mamy prawie 600 km,dobrze ,ze krwiak zniknal to chyba moge jechac [emoji22]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom