reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 ja właśnie nie umiem odróżnić kiedy jest pozytywny..ta kreska musi być tak ciemna jak ta testowa ? jak jest jasniejsza to nic nie ma ? od wczoraj jest ciemniejsza kreska ale jeszcze nie tak jak ta obok ;/
Moim zdaniem każda kobieta ma inne objawy i to , że nie odczuwasz tego , czy tamtego to wcale nie mówi o tym że jest źle :) jest dobrze ! :) kiedy masz wizytę ?

reklama
Hej dziewczyny!

Długo mnie u Was nie było, jakiś szalony czas ostatnio miałam...

Nie jestem w stanie Was nadrobić, ale widzę że mamy nowe fasolki :) Gratuluję!!! :)

Czy mogę prosić o jakiś mały update? Komu mam gratulować i jak się miewacie? :)

@Funia90 ja właśnie nie umiem odróżnić kiedy jest pozytywny..ta kreska musi być tak ciemna jak ta testowa ? jak jest jasniejsza to nic nie ma ? od wczoraj jest ciemniejsza kreska ale jeszcze nie tak jak ta obok ;/
Moim zdaniem każda kobieta ma inne objawy i to , że nie odczuwasz tego , czy tamtego to wcale nie mówi o tym że jest źle :) jest dobrze ! :) kiedy masz wizytę ?
Jak ja robiłam te testy codziennie to było wyraźnie widać jak ta kreska ciemnieje. Pozytyw jest jak obie są takie same.

Ja juz jestem po urlopie i próbuje ogarnąć rzeczywistość [emoji3]
Czuje ból w dole jak za szybko wstanę lub chce się obrócić jak leżę. Liczę ze to dobry znak ale innych objawów brak wiec się nie nastawiam [emoji6] testuje kolo piątku, o ile tyle wytrzymam [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ja robiłam te testy codziennie to było wyraźnie widać jak ta kreska ciemnieje. Pozytyw jest jak obie są takie same.

Ja juz jestem po urlopie i próbuje ogarnąć rzeczywistość [emoji3]
Czuje ból w dole jak za szybko wstanę lub chce się obrócić jak leżę. Liczę ze to dobry znak ale innych objawów brak wiec się nie nastawiam [emoji6] testuje kolo piątku, o ile tyle wytrzymam [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

To jedziemy na tym samym pourlopowym wózku :D ja wróciłam dzisiaj do pracy po 2 tygodniach urlopu... jest ciężko, mózg nie chce pracować ;)

@Ewelyn @gabrika mam nadzieje ,ze wasze urlopy beda owcne [emoji5]

@roxie123 ja raz mialam tak ,ze rano byla ta kreska mega blada a o 15 juz dwie grube krechy[emoji3]
M mi kazal wtedy zrobic,a on ma zawsze dobre przeczucia hehe i owu moze byc do 36 lub 48 h nie pamietam ale do...czyli rownie dobrze po 10 h.
Ale i tak jak dzialacie ciagle to nie ominiecie jej[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 o kurde to faktycznie ... zrobię jeszcze dzisiaj o 22 zobacze co pokaze xD wszędzie piszą że przytulanki niby najlepiej co drugi dzień ;p my zaczeliśmy wczoraj ... i tak nie ogarne co drugi dzień haha :D jak na razie to i tak musze czekać na M do samego wieczora :)

Wiedzie co ja to dopiero zaczynam się zagłebiać w to wszystko od strony teoretycznej ;p wczesniej nawet nie wiedziałam o testach ow... jakoś było tak na zywioł i było ... odkąd poroniłam pierwszy raz to chciałam wiedziec coraz więcej na temat organizmu i tych wszystkich innych rzeczy . I faktycznie do póki problem nie dotyczy ciebie nie zwracasz uwagi na nic

@Ewelyn @gabrika mam nadzieje ,ze wasze urlopy beda owcne [emoji5]

@roxie123 ja raz mialam tak ,ze rano byla ta kreska mega blada a o 15 juz dwie grube krechy[emoji3]
M mi kazal wtedy zrobic,a on ma zawsze dobre przeczucia hehe i owu moze byc do 36 lub 48 h nie pamietam ale do...czyli rownie dobrze po 10 h.
Ale i tak jak dzialacie ciagle to nie ominiecie jej[emoji4]

Czyli jesteś jedną z tych szczęśliwych, którym powinnam gratulować? :):):) WSPANIALE!!!

Pewnie o tym już pisałaś, ale jeżeli możesz to przypomnij który to tc, jak się miewasz? No i po jakim czasie udało się :) Dodaj mi pozytywnej energii :):)

reklama
@roxie123 i jeszcze jedno[emoji4]twoj M ma dobre nasienie ,tak jak moj[emoji3]wiec nie boj sie ,ze go "zuzyjesz" ,my sie staralismy dwa razy dziennie bo to byl urlop i plemniczek doplynal ,takze korzyatajcie bo jak widac u nas juz 2 miechy bez sexow[emoji4]

Do góry