reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 ja właśnie nie umiem odróżnić kiedy jest pozytywny..ta kreska musi być tak ciemna jak ta testowa ? jak jest jasniejsza to nic nie ma ? od wczoraj jest ciemniejsza kreska ale jeszcze nie tak jak ta obok ;/
Moim zdaniem każda kobieta ma inne objawy i to , że nie odczuwasz tego , czy tamtego to wcale nie mówi o tym że jest źle :) jest dobrze ! :) kiedy masz wizytę ?

reklama
Hej dziewczyny!

Długo mnie u Was nie było, jakiś szalony czas ostatnio miałam...

Nie jestem w stanie Was nadrobić, ale widzę że mamy nowe fasolki :) Gratuluję!!! :)

Czy mogę prosić o jakiś mały update? Komu mam gratulować i jak się miewacie? :)

@Funia90 ja właśnie nie umiem odróżnić kiedy jest pozytywny..ta kreska musi być tak ciemna jak ta testowa ? jak jest jasniejsza to nic nie ma ? od wczoraj jest ciemniejsza kreska ale jeszcze nie tak jak ta obok ;/
Moim zdaniem każda kobieta ma inne objawy i to , że nie odczuwasz tego , czy tamtego to wcale nie mówi o tym że jest źle :) jest dobrze ! :) kiedy masz wizytę ?
Jak ja robiłam te testy codziennie to było wyraźnie widać jak ta kreska ciemnieje. Pozytyw jest jak obie są takie same.

Ja juz jestem po urlopie i próbuje ogarnąć rzeczywistość [emoji3]
Czuje ból w dole jak za szybko wstanę lub chce się obrócić jak leżę. Liczę ze to dobry znak ale innych objawów brak wiec się nie nastawiam [emoji6] testuje kolo piątku, o ile tyle wytrzymam [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ja robiłam te testy codziennie to było wyraźnie widać jak ta kreska ciemnieje. Pozytyw jest jak obie są takie same.

Ja juz jestem po urlopie i próbuje ogarnąć rzeczywistość [emoji3]
Czuje ból w dole jak za szybko wstanę lub chce się obrócić jak leżę. Liczę ze to dobry znak ale innych objawów brak wiec się nie nastawiam [emoji6] testuje kolo piątku, o ile tyle wytrzymam [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

To jedziemy na tym samym pourlopowym wózku :D ja wróciłam dzisiaj do pracy po 2 tygodniach urlopu... jest ciężko, mózg nie chce pracować ;)

@Ewelyn @gabrika mam nadzieje ,ze wasze urlopy beda owcne [emoji5]

@roxie123 ja raz mialam tak ,ze rano byla ta kreska mega blada a o 15 juz dwie grube krechy[emoji3]
M mi kazal wtedy zrobic,a on ma zawsze dobre przeczucia hehe i owu moze byc do 36 lub 48 h nie pamietam ale do...czyli rownie dobrze po 10 h.
Ale i tak jak dzialacie ciagle to nie ominiecie jej[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 o kurde to faktycznie ... zrobię jeszcze dzisiaj o 22 zobacze co pokaze xD wszędzie piszą że przytulanki niby najlepiej co drugi dzień ;p my zaczeliśmy wczoraj ... i tak nie ogarne co drugi dzień haha :D jak na razie to i tak musze czekać na M do samego wieczora :)

Wiedzie co ja to dopiero zaczynam się zagłebiać w to wszystko od strony teoretycznej ;p wczesniej nawet nie wiedziałam o testach ow... jakoś było tak na zywioł i było ... odkąd poroniłam pierwszy raz to chciałam wiedziec coraz więcej na temat organizmu i tych wszystkich innych rzeczy . I faktycznie do póki problem nie dotyczy ciebie nie zwracasz uwagi na nic

@Ewelyn @gabrika mam nadzieje ,ze wasze urlopy beda owcne [emoji5]

@roxie123 ja raz mialam tak ,ze rano byla ta kreska mega blada a o 15 juz dwie grube krechy[emoji3]
M mi kazal wtedy zrobic,a on ma zawsze dobre przeczucia hehe i owu moze byc do 36 lub 48 h nie pamietam ale do...czyli rownie dobrze po 10 h.
Ale i tak jak dzialacie ciagle to nie ominiecie jej[emoji4]

Czyli jesteś jedną z tych szczęśliwych, którym powinnam gratulować? :):):) WSPANIALE!!!

Pewnie o tym już pisałaś, ale jeżeli możesz to przypomnij który to tc, jak się miewasz? No i po jakim czasie udało się :) Dodaj mi pozytywnej energii :):)

reklama
@roxie123 i jeszcze jedno[emoji4]twoj M ma dobre nasienie ,tak jak moj[emoji3]wiec nie boj sie ,ze go "zuzyjesz" ,my sie staralismy dwa razy dziennie bo to byl urlop i plemniczek doplynal ,takze korzyatajcie bo jak widac u nas juz 2 miechy bez sexow[emoji4]

Do góry