reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 masz rację :D chrzanić to wszystko bzykać się i tyle ma być :D później odwykówka ;p
No już już ale to 2 a prawie 3 miesiące bliżej rozwiązania :)

reklama
@roxie123 i znajdz sobie jakies zajecie na druga faze cyklu[emoji4]np bzykanie hahah [emoji23]a tak na powaznie idz na rower,koncert ,nad wode ,cokolwiek ,tak zeby pozytywnie i szybko zlecialo.
Ja mialam wesele przyjaciolki i pilam alkohol ,tanczylam,dobrze sie bawilam .
Takze zyj ,poprostu zyj[emoji4]no i leki tez bralam,zeby nie bylo ale nie myslam o nich[emoji4]

@gabrika udalo sie w pierwszym cyklu staran[emoji4]11 tydzien,ale z prZygodami bo jakby inaczej ,ciagle krwawienia i miesiac w lozku 24/h w najwieksze upaly,ale krwiak sie wchlonal w koncu[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 i znajdz sobie jakies zajecie na druga faze cyklu[emoji4]np bzykanie hahah [emoji23]a tak na powaznie idz na rower,koncert ,nad wode ,cokolwiek ,tak zeby pozytywnie i szybko zlecialo.
Ja mialam wesele przyjaciolki i pilam alkohol ,tanczylam,dobrze sie bawilam .
Takze zyj ,poprostu zyj[emoji4]no i leki tez bralam,zeby nie bylo ale nie myslam o nich[emoji4]

@gabrika udalo sie w pierwszym cyklu staran[emoji4]11 tydzien,ale z prZygodami bo jakby inaczej ,ciagle krwawienia i miesiac w lozku 24/h w najwieksze upaly,ale krwiak sie wchlonal w koncu[emoji4]

Wow, ale skuteczność :):):) Trzmam więc kciuki, aby teraz już było tylko spokojnie! :)

@Funia90 u mnie jest ten problem że w tyg to nudy ;/ jeszcze teraz pogoda beznadziejna ... z siostra oglądamy filmy wakacje to w koncu sama nie siedze ;/ czytam sobie ksiazki gotuje tak leci... jutro jade zrobic brwi bo krzaki no i fryzjera odwiedze rozjasnie włosy bo odrosty :) trzeba się ogarnąć :) dziś chodze jak zmora wysmarowałam mascia krostki na twarzy zeby poznikały chociaz troche

No walcze z hormonami... nigdy nie miałam problemu z cerą aż do teraz . Całe czoło mam w takie drobne krosteczki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A jednak hormony. Czym smarujesz twarz? Jakieś specjalne maści?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 czyli nie takie nudy,bo cos jednak sie dzieje [emoji4]
Jaka masz masc na te krostki?

Właśnie szukam czegoś dobrego :/ miałam w domu tylko jakiś acnefan bo wczoraj smarowalam benzacne to wysusza skórę strasznie i tyle

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 to nie znam akurat tych,ja od pazdziernika po pierwszej stracie mialam straszne problemy z cera i uzywalam masci cynkowej za cale 2 zeta,ale teraz tez mam taki grysik na czole i to chyba mam z upalu[emoji4]

Do góry