reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Marika ja po pierwszym poronieniu dostalam miesiaczke praktycznie w terminie,po drugim tez.Z tym,ze pierwszy raz krwawilam/brudziam cos kolo dwoch tygodni,ale drugim razem mialam zwykla miesiaczke.W obu przypadkach mialam lyzeczkowanie,za pierwszym razem nie moglam sie oczyscic po tabletkach a drugim razem dostalam krwotoku,po ktorym musieli mnie doczyscic,inaczej chyba bym sie wykrwawila.Zycze Ci sily,ja po pierwszym poronieniu tez jak najszybciej chcialam byc znowu w ciazy,niestety porobilam badania,okazalo sie,ze moja prolaktyna byla 20 razy wyzsza od normy,pobralam tabletki i po 5 miesiacach dostalam zielone swiatlo,udalo sie w pierwszym cyklu.Dzis moj mlody ma 4 i pol roku.

Funia niby sie nie staramy,bo ciagle zbijam ta homocysteine,czeka mnie jeszcze wizyta u gina,ale nie ukrywam,ze baraszkujemy ,to takie przedbiegi,rozumiecie;):-) :)

reklama
Dziewczyny... Powiedzcie mi te które były po terminacji i łyżeczkowaniu - kiedy dostałyście pierwszą miesiączkę? Jak długo trwało u was krwawienie po zabiegu?

wn68kwk4dft0h74m.png
Ja mialam obumarcie i lyzeczkiwanie tak ze 5 tygodni :)

Wpadlam zeby sie przywitac. Ostatnio jestem strasznie zajęta i nie mialam kiedy sie udzielac, ale czytam Was na bieżąco by nie miec zaleglosci. U mnie srodek cyklu wiec etap staranek. Zobaczymy co z tego będzie. Nie nastawiam sie na nic. Wierze, ze co ma byc to bedzie. Za dwa tygodnie sie okaże. Mam tylko 1 test o czulosci 10 i 3 albo 4- 25, więc musze podejsc z rozsądkiem:-D bo w tym cyklu nie dokupuje.
Ja tez odmawiam nowenne pompejanska i dobrze sie z tym czuję , choc czasem mi sie nie chce i padam ze zmęczenia. Teraz mam urlop wiec bedzie łatwiej.

Hona u mnie z libido był problem jak wyniki były nie fajne a jak się wszystko uregulowalo to potem już było lepiej starałam się wysypiac starać się dbać o siebie i schudłam zaczęłam ćwiczyć i o dziwo po ćwiczeniach mam więcej energii i więcej chęci do igraszek nasza samo ocena też sporo daje.

@roxie123 no i Ty wiadomo[emoji5]
Aaa i zaznaczam maja byc same dodatnie[emoji16]
Nusia123 tez na pewno,hona tak niby sie stara niby nie ale pewnie tez bedzie testowac no i nie wiem kto jeszcze [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 uhuhu to będzie wysyp :) no ja pewnie będę też testować tak by pewnie pasowało hehe
Jak na razie robię sobie testy ow , o 10 i 20 widziałam na necie ,że dziewczyny tak robiły i zaklejam sobie na białej kartce ..chce widzieć w którym dniu będzie najciemniejsza kreska :) nigdy tego nie robiłam taki eksperyment :) ogólnie staranka zupełnie na luzie :D
Kochana jak Twoje samopoczucie ? :) wg to już prawie 12 tydzień :O chyba brzusio sie zaczyna pokazywac co ?:)

reklama
@roxie123 taak widzialam to nie raz i obok pisza dokladnie dc[emoji4]
Pewnie sprawdz sobie ale jestem pewna ,ze jak zobaczysz pozytyw to bedziesz wiedziala ,ze on to on[emoji5]
Fajnie ,ze staranka na luzie ,lekkie napiecie pewnie przyjdzie przed testowaniem[emoji4]
U mnie jest tak ,ze oczywiscie co chwile schizuje a to piersi nie bola a to w ogole nie czuje rozciagania macicy i nie wiem czy tak ma byc[emoji58]ps moze dziewczyny sie wypowiedza???
Czulyscie rozciagnaie macicy na pozniejszych etapach ciazy?
Bo ja w kazdej tak do 8 tyg czulam a potem nic ...

A brzusio hmm troche bardziej jest wystajacy ale nie ma narazie co pokazywac[emoji4]na wadze plus 1 kg przez to lezenie no ale trudno zrzuci sie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry