reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 hehe to dobrze 2 lekarzy zawsze dzidzie poogladasz :) no mówiłam Ci , że słodycze działają hihi i zachcianki nie są na mare :D aha czyli tak czy siak krwiak zniknie i nie szkodzi dzidzi to dobrze :) teraz juz wszystko będzie dobrze :) To odpoczywaj dużo i już widzisz jednak służy lenistwo :)
Taa w 1 tygodniu haha ;p zobaczymy za jakies 3 tygodnie :D

reklama
@roxie123 mam nadzieje ,ze zniknie,nie chce lokatora na gape[emoji4]
Bierz sie lada dzien za starania bez ogranicZen i czekamy na rezultaty za jakies 3 tyg[emoji5]
Ale do tego lekarza za tydzien pojde chyba ostatni raz ,bo bez sensu chodzic do dwoch,za czeste te wizyty ,jak tylko bede po prenatalnych to sie uspokajam calkowiecie[emoji5]

@margotka trzymam teraz kciuki za Ciebie,wizyta o 16?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 mam nadzieje ,ze zniknie,nie chce lokatora na gape[emoji4]
Bierz sie lada dzien za starania bez ogranicZen i czekamy na rezultaty za jakies 3 tyg[emoji5]
Ale do tego lekarza za tydzien pojde chyba ostatni raz ,bo bez sensu chodzic do dwoch,za czeste te wizyty ,jak tylko bede po prenatalnych to sie uspokajam calkowiecie[emoji5]

@margotka trzymam teraz kciuki za Ciebie,wizyta o 16?[emoji4]

Funiu, zapisana jestem na 16:15 ale jako druga pacjentka na ta godzinę wiec pewnie ok 17 dopiero wejdę.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 na razie o tym nie myślę :) teraz nie wiem kiedy bedzie ov takze jak sie trafi to bedzie :) o ile bedzie ta ov... zastanawiam sie czy robic testy ov koło 13dnia dla pewnosci ...czy olać to
Na razie obolała jestem @ daje popalić , jak nie biorę przeciwbólowych to tak bez ibum express bym nie dała rady ;/ tylko to mi pomaga . Prenatalne tuż tuż :)
A mam jeszcze takie pytanie ZD to wychodzi w tych kariotypach ? czy to niezalenie , u każdego moze się przydarzyc przy podziale ? bo ja nie robiłam tych kariotypów i tak myśle ze moze trzeba było

@...Margotka9022... czekam na dobre wiadomosci :) nie trzymaj nas tutaj za długo napisz po wizycie :)

@margotka bedziemy cZekac[emoji4]

@roxie123 zespol downa chyba niestety trafia sie tez osoba z prawidlowymi kariotypami.
Czasem cos zle sie podzieli.
Lepiej chyba nie myslec na zapas o takich rzeczach[emoji4]
Nie wiem co Ci doradzic z testami ov,js przy tamtych dwoch ciazach robilam i niby bylam spokojniesza ale przez to tez bardziej wyliczlam,teraz to olalam i nie wiedzialam czy i kiedy byla.

Ja nigdy nie mialam bolesnych miesiaczek,wspolczuje Ci[emoji58]

@Funia90 pewnie ,że lepiej nie myśleć...po prostu zastanawiałam się czy to jest powiązane czy nie . Mojej szwagierce powiedzieli że mała urodzi sie z downem była załamana , do dzisiaj wspominam szwagra , który się martwił czy sobie poradzą , a później mała urodziła się zdrowiutka bo coś tam lekarze źle popatrzyli :)
No własnie i dlatego nie wiem czy sprawdzac czy nie ... zobaczę jak bede sie bardzo zastanawiac to zrobie jak bede miec zajecie to oleje to i juz :) dzisiaj malujemy jadalnie jupi w koncu dom nabiera kolorów :) Nooo ja wczesniej miałam okropne miesiączki :< teraz juz jest ok ... na zmiane miesiac bardziej miesiac mniej boli ;/

@Funia90 na razie o tym nie myślę :) teraz nie wiem kiedy bedzie ov takze jak sie trafi to bedzie :) o ile bedzie ta ov... zastanawiam sie czy robic testy ov koło 13dnia dla pewnosci ...czy olać to
Na razie obolała jestem @ daje popalić , jak nie biorę przeciwbólowych to tak bez ibum express bym nie dała rady ;/ tylko to mi pomaga . Prenatalne tuż tuż :)
A mam jeszcze takie pytanie ZD to wychodzi w tych kariotypach ? czy to niezalenie , u każdego moze się przydarzyc przy podziale ? bo ja nie robiłam tych kariotypów i tak myśle ze moze trzeba było

@...Margotka9022... czekam na dobre wiadomosci :) nie trzymaj nas tutaj za długo napisz po wizycie :)
Niestety może zdazyc się u każdego przy podziale z tym ze ryzyko wzrasta z upływem lat dlatego po 35rz lub po poronieniach robi się badania prenatalne między 12-14tc ale tobie do tego wieku hohoho :*

@...Margotka9022... kciuki zacisnięte! @Funia90

@nafoczka z wiekiem jeszcze troche :) ale za miesiac mam 25 lat i juz 2 poronienia :< a nie wiadomo co dalej eh...ale dobra , wychodze z pozytywnym nastawieniem ze za miesiac bede mieć i ja kropeczke taki prezent urodzinowy:)
Już M mówiłam , że w prezencie chce fasolke pod serduszkiem :)

reklama
@Margotka2202 tak, okolice Brzeska :) trzymam kciuki za wizytę :)

@Marika92 tak bardzo mi przykro :( nawet nie chce sobie wyobrażać co czujesz bo to ból przeokropny. Mocno Cię tule Kochana:* Wiesz co to za wada?

@Funia90 ja miałam wszystkie ciąże zagrożone i zero seksu a sny miałam, że hohoohho. Skurcze macicy miałam straszne. Nie da się nad snami zapanować niestety. Ale się cieszę, że Twoja dzidzia żyje!!!!Teraz będzie tylko lepiej :*

ale Wam zazdroszczę spania. Mój Michałek wstaje codziennie o 4:40-5 a wczoraj o 3:40 i myslalam, że padne.

Do góry