reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 hehe to dobrze 2 lekarzy zawsze dzidzie poogladasz :) no mówiłam Ci , że słodycze działają hihi i zachcianki nie są na mare :D aha czyli tak czy siak krwiak zniknie i nie szkodzi dzidzi to dobrze :) teraz juz wszystko będzie dobrze :) To odpoczywaj dużo i już widzisz jednak służy lenistwo :)
Taa w 1 tygodniu haha ;p zobaczymy za jakies 3 tygodnie :D

reklama
@roxie123 mam nadzieje ,ze zniknie,nie chce lokatora na gape[emoji4]
Bierz sie lada dzien za starania bez ogranicZen i czekamy na rezultaty za jakies 3 tyg[emoji5]
Ale do tego lekarza za tydzien pojde chyba ostatni raz ,bo bez sensu chodzic do dwoch,za czeste te wizyty ,jak tylko bede po prenatalnych to sie uspokajam calkowiecie[emoji5]

@margotka trzymam teraz kciuki za Ciebie,wizyta o 16?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 mam nadzieje ,ze zniknie,nie chce lokatora na gape[emoji4]
Bierz sie lada dzien za starania bez ogranicZen i czekamy na rezultaty za jakies 3 tyg[emoji5]
Ale do tego lekarza za tydzien pojde chyba ostatni raz ,bo bez sensu chodzic do dwoch,za czeste te wizyty ,jak tylko bede po prenatalnych to sie uspokajam calkowiecie[emoji5]

@margotka trzymam teraz kciuki za Ciebie,wizyta o 16?[emoji4]

Funiu, zapisana jestem na 16:15 ale jako druga pacjentka na ta godzinę wiec pewnie ok 17 dopiero wejdę.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 na razie o tym nie myślę :) teraz nie wiem kiedy bedzie ov takze jak sie trafi to bedzie :) o ile bedzie ta ov... zastanawiam sie czy robic testy ov koło 13dnia dla pewnosci ...czy olać to
Na razie obolała jestem @ daje popalić , jak nie biorę przeciwbólowych to tak bez ibum express bym nie dała rady ;/ tylko to mi pomaga . Prenatalne tuż tuż :)
A mam jeszcze takie pytanie ZD to wychodzi w tych kariotypach ? czy to niezalenie , u każdego moze się przydarzyc przy podziale ? bo ja nie robiłam tych kariotypów i tak myśle ze moze trzeba było

@...Margotka9022... czekam na dobre wiadomosci :) nie trzymaj nas tutaj za długo napisz po wizycie :)

@margotka bedziemy cZekac[emoji4]

@roxie123 zespol downa chyba niestety trafia sie tez osoba z prawidlowymi kariotypami.
Czasem cos zle sie podzieli.
Lepiej chyba nie myslec na zapas o takich rzeczach[emoji4]
Nie wiem co Ci doradzic z testami ov,js przy tamtych dwoch ciazach robilam i niby bylam spokojniesza ale przez to tez bardziej wyliczlam,teraz to olalam i nie wiedzialam czy i kiedy byla.

Ja nigdy nie mialam bolesnych miesiaczek,wspolczuje Ci[emoji58]

@Funia90 pewnie ,że lepiej nie myśleć...po prostu zastanawiałam się czy to jest powiązane czy nie . Mojej szwagierce powiedzieli że mała urodzi sie z downem była załamana , do dzisiaj wspominam szwagra , który się martwił czy sobie poradzą , a później mała urodziła się zdrowiutka bo coś tam lekarze źle popatrzyli :)
No własnie i dlatego nie wiem czy sprawdzac czy nie ... zobaczę jak bede sie bardzo zastanawiac to zrobie jak bede miec zajecie to oleje to i juz :) dzisiaj malujemy jadalnie jupi w koncu dom nabiera kolorów :) Nooo ja wczesniej miałam okropne miesiączki :< teraz juz jest ok ... na zmiane miesiac bardziej miesiac mniej boli ;/

@Funia90 na razie o tym nie myślę :) teraz nie wiem kiedy bedzie ov takze jak sie trafi to bedzie :) o ile bedzie ta ov... zastanawiam sie czy robic testy ov koło 13dnia dla pewnosci ...czy olać to
Na razie obolała jestem @ daje popalić , jak nie biorę przeciwbólowych to tak bez ibum express bym nie dała rady ;/ tylko to mi pomaga . Prenatalne tuż tuż :)
A mam jeszcze takie pytanie ZD to wychodzi w tych kariotypach ? czy to niezalenie , u każdego moze się przydarzyc przy podziale ? bo ja nie robiłam tych kariotypów i tak myśle ze moze trzeba było

@...Margotka9022... czekam na dobre wiadomosci :) nie trzymaj nas tutaj za długo napisz po wizycie :)
Niestety może zdazyc się u każdego przy podziale z tym ze ryzyko wzrasta z upływem lat dlatego po 35rz lub po poronieniach robi się badania prenatalne między 12-14tc ale tobie do tego wieku hohoho :*

@...Margotka9022... kciuki zacisnięte! @Funia90

@nafoczka z wiekiem jeszcze troche :) ale za miesiac mam 25 lat i juz 2 poronienia :< a nie wiadomo co dalej eh...ale dobra , wychodze z pozytywnym nastawieniem ze za miesiac bede mieć i ja kropeczke taki prezent urodzinowy:)
Już M mówiłam , że w prezencie chce fasolke pod serduszkiem :)

reklama
@Margotka2202 tak, okolice Brzeska :) trzymam kciuki za wizytę :)

@Marika92 tak bardzo mi przykro :( nawet nie chce sobie wyobrażać co czujesz bo to ból przeokropny. Mocno Cię tule Kochana:* Wiesz co to za wada?

@Funia90 ja miałam wszystkie ciąże zagrożone i zero seksu a sny miałam, że hohoohho. Skurcze macicy miałam straszne. Nie da się nad snami zapanować niestety. Ale się cieszę, że Twoja dzidzia żyje!!!!Teraz będzie tylko lepiej :*

ale Wam zazdroszczę spania. Mój Michałek wstaje codziennie o 4:40-5 a wczoraj o 3:40 i myslalam, że padne.

Do góry