reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Marika92 bardzo mi przykro to co napisala Roxie jest takoe prawdziwe wiele razy moja wiara sie zachwiala walczylam razem z mama z nowotworem zakedwie 3 moesiave bylomi dane sie nia nacieszyc i pozegnac teraz mysle ze moja mama sie opiekuje moimi aniolkami i kiedys naoewno zobacze i mame i aniolki zycie noe jest az tak okrutne czasami sie tak dxieje zeby zmienic swoje zycie o 360 stopni wiem ze to niesprawiedliwe pozwol sobie przejsc zalobe nie staraj sie szybko o dzidziusia wiem co mowie nogdy nie masz 100 % pewnosci ze nastepnym razem bedzie dobrze a musisz byc naprawde silna tylko z Bogiem mozesz nia byc tego Ci zycze:*
Dziewczyny a ja ide w sobote na urodzinki mojej siostrzenicy a meza chrzesnicy(2 latka) mimo iz nie jestem mama bardzo sie ciesze ze jestem ciocia i czasami poprzytulam ja njuz nauczyla sie mowic moje imie:) a mojego meza jak koszulke rozbierze placze tski mam ubaw z tego :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Marika92 musisz sie pozegnac z coreczka po swojemu.
Ona nigdy od Ciebie nie odejdzie ,zawsze bedzie przy Tobie.
Wiem,ze jest Ci strasznie ciezko,twojej kruszynce tez na pewno jest ciezko bo cierpi.
Wierze bardzo mocno,ze to wiecej sie nie powtorzy a Ty niebawem zostaniesz Mamusia[emoji4]
Jestesmy z Toba.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funia90, bejbi rośnie, krwiak nie rośnie. To całkiem przyzwoite wieści. Uważam, że jak najbardziej można być dobrej myśli. Ja obstawiam że jak tylko fasolka urośnie jeszcze więcej, a urośnie, bo ładnie sobie radzi to pokaże draniowi, kto rządzi w Królestwie Mamusiowy Brzuch.

Dzidziolek juz jest. Serduszka jeszcze nie ma. Na ta chwile jest wszystko pięknie [emoji4]

1498145921-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Margotka9022, śliczna fasolka :* cieszę się bardzo :)

Funia, nie ma innej opcji jak ta, że będzie dobrze :)

Ja tak bardzo czekam na to, żeby było wszystko dobrze i żeby móc się już starać ;) póki co odstawiłam kwas foliowy i ten inofem co piłam, bo za dużo miałam przebojów z krwawieniami, ale mam nadzieję że do normy to wróci :) jutro idę zrobić badania moczu żeby sprawdzić czy już nie ma tych bakterii, więc zrobię przy okazji badania z krwi. Chcę zrobić hormony, tylko w sumie nie do końca wiem co poza progesteronem warto zbadać. Podpowiecie??? :)

reklama
@ivvonka ksiezniczka lub ksiaze jest tylko jedna/jeden[emoji3]
Masz racje [emoji5]

@margotka ale super,czyli Ty chyba tez mialas wczesniej owu bo ciaza chyba starsza?
Moje gratulacje[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Funiu Kochana, ja jestem w 5t4d a Dzidziolek jest 5t6d wg pomiarów czyli na razie niemal równo.

Roxie, mam taką nadzieję. Nie biore innej opcji pod uwagę!
Czekamy teraz na Ciebie!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry