reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 miałam na myśli te wyniki badań jeszcze :p bo ja sama się denerwuje wizytami dziewczyn :) a co do spania, to mój J wstaje do pracy o 5.30 i ma taki mega głośny budzik, że zawsze mnie stawiał na równe nogi, a ostatnio to go w ogóle nie słyszałam. Obudziłam się 2h później w stresie że Zaspal, a jego już dawno nie było :p

EDIT: mam jakieś strasznie wolne tempo pisania, bo zanim napisałam, to już się 3 posty pojawiły :p
@Calineczka24 ty masz prawo tyle spać, to jest z resztą chyba normalne w ciąży. Ale ja nigdy tak nie miałam :p a muszę się powoli odzwyczajac, bo jak od lipca wrócę w końcu do pracy, to będę musiała wstawać, żeby zdążyć na 5.30 do roboty... Nie widzę tego, zrobiłam się strasznie leniwa :p

@roxie123 miałam na myśli te wyniki badań jeszcze :p bo ja sama się denerwuje wizytami dziewczyn :) a co do spania, to mój J wstaje do pracy o 5.30 i ma taki mega głośny budzik, że zawsze mnie stawiał na równe nogi, a ostatnio to go w ogóle nie słyszałam. Obudziłam się 2h później w stresie że Zaspal, a jego już dawno nie było :p

EDIT: mam jakieś strasznie wolne tempo pisania, bo zanim napisałam, to już się 3 posty pojawiły :p
@Calineczka24 ty masz prawo tyle spać, to jest z resztą chyba normalne w ciąży. Ale ja nigdy tak nie miałam :p a muszę się powoli odzwyczajac, bo jak od lipca wrócę w końcu do pracy, to będę musiała wstawać, żeby zdążyć na 5.30 do roboty... Nie widzę tego, zrobiłam się strasznie leniwa :p

Korzystaj kochana tyle ile wlezie :D Nic się nie martw na zapas. Będziesz musiała wstawać to wstaniesz ;)
Też się budzę jak mój K wstaje rano do pracy. Dzisiaj wstał przed budzikiem i też się obudziłam.
Ja nie lubię sama spać, więc jak On wstaje rano to i ja się budzę :D

@roxie123 To cud, że jem śniadania bo dopiero w ciąży wprowadziłam to w życie. Na początku to wszystko rosło mi w buzi, ale organizm się w końcu przyzwyczaił :)
Nie mam ostatnio w ogóle apetytu w porze obiadowej. Zapewne śniadanie teraz nadrabia za obiad. :)

Siedzę teraz w słodyczach i owocach. :)
Każdy mówi, że będzie córka ;)

@...Margotka9022... za Ciebie też oczywiście trzymam kciuki i również prosimy o informacje ;)

Witajcie dziewczyny chyba najwiekszym spiochem jesrem ja bo teraz wstalam dopiero jestem taka przemeczona co dziwne im wiecej msm wysilku zajec czuje sie mniej zmeczona niz teraz. Dzisiaj dostalam @ i uwaga ostatnia tabletka antykoncepcyjna otwieram szampana:p ja na 14 mam do pracy te popoludniowki tez mnie troche mecza raz wstaje wczesnie rano a raz pozno same widzicie przydalby mi sie urlop marze o nim.
Zmykam pozniej sie odezwe musze dom ogarnac i zaraz szykuje sie do pracy.

@zosiak dobrze ze pospałaś :) o prosze to jest co oblewać :D to załatwiaj urlop kiedy mąż wróci skorzystacie :)
@Calineczka24 wiem...ja miałam to samo , jak zjadłam śniadanie to z obiadem tak już jak kura pogrzebałam tylko :D ostatnio tez w słodyczach siedzę...najwięcej to wieczorami odchodzą flipsy kukurydziane ;p

Dziewczynki siedze w poczekalni ,dwie babeczki przede mna wiec moze to potrwac z godzine zanim wejde do srodka[emoji4]
Az mnie brZuch boli z wrazenia,nie lubie wizyt u lekarza,zadnego[emoji4]

@margotka o 16 beda mocne kciuki[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry