reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 miałam na myśli te wyniki badań jeszcze :p bo ja sama się denerwuje wizytami dziewczyn :) a co do spania, to mój J wstaje do pracy o 5.30 i ma taki mega głośny budzik, że zawsze mnie stawiał na równe nogi, a ostatnio to go w ogóle nie słyszałam. Obudziłam się 2h później w stresie że Zaspal, a jego już dawno nie było :p

EDIT: mam jakieś strasznie wolne tempo pisania, bo zanim napisałam, to już się 3 posty pojawiły :p
@Calineczka24 ty masz prawo tyle spać, to jest z resztą chyba normalne w ciąży. Ale ja nigdy tak nie miałam :p a muszę się powoli odzwyczajac, bo jak od lipca wrócę w końcu do pracy, to będę musiała wstawać, żeby zdążyć na 5.30 do roboty... Nie widzę tego, zrobiłam się strasznie leniwa :p

@roxie123 miałam na myśli te wyniki badań jeszcze :p bo ja sama się denerwuje wizytami dziewczyn :) a co do spania, to mój J wstaje do pracy o 5.30 i ma taki mega głośny budzik, że zawsze mnie stawiał na równe nogi, a ostatnio to go w ogóle nie słyszałam. Obudziłam się 2h później w stresie że Zaspal, a jego już dawno nie było :p

EDIT: mam jakieś strasznie wolne tempo pisania, bo zanim napisałam, to już się 3 posty pojawiły :p
@Calineczka24 ty masz prawo tyle spać, to jest z resztą chyba normalne w ciąży. Ale ja nigdy tak nie miałam :p a muszę się powoli odzwyczajac, bo jak od lipca wrócę w końcu do pracy, to będę musiała wstawać, żeby zdążyć na 5.30 do roboty... Nie widzę tego, zrobiłam się strasznie leniwa :p

Korzystaj kochana tyle ile wlezie :D Nic się nie martw na zapas. Będziesz musiała wstawać to wstaniesz ;)
Też się budzę jak mój K wstaje rano do pracy. Dzisiaj wstał przed budzikiem i też się obudziłam.
Ja nie lubię sama spać, więc jak On wstaje rano to i ja się budzę :D

@roxie123 To cud, że jem śniadania bo dopiero w ciąży wprowadziłam to w życie. Na początku to wszystko rosło mi w buzi, ale organizm się w końcu przyzwyczaił :)
Nie mam ostatnio w ogóle apetytu w porze obiadowej. Zapewne śniadanie teraz nadrabia za obiad. :)

Siedzę teraz w słodyczach i owocach. :)
Każdy mówi, że będzie córka ;)

@...Margotka9022... za Ciebie też oczywiście trzymam kciuki i również prosimy o informacje ;)

Witajcie dziewczyny chyba najwiekszym spiochem jesrem ja bo teraz wstalam dopiero jestem taka przemeczona co dziwne im wiecej msm wysilku zajec czuje sie mniej zmeczona niz teraz. Dzisiaj dostalam @ i uwaga ostatnia tabletka antykoncepcyjna otwieram szampana:p ja na 14 mam do pracy te popoludniowki tez mnie troche mecza raz wstaje wczesnie rano a raz pozno same widzicie przydalby mi sie urlop marze o nim.
Zmykam pozniej sie odezwe musze dom ogarnac i zaraz szykuje sie do pracy.

@zosiak dobrze ze pospałaś :) o prosze to jest co oblewać :D to załatwiaj urlop kiedy mąż wróci skorzystacie :)
@Calineczka24 wiem...ja miałam to samo , jak zjadłam śniadanie to z obiadem tak już jak kura pogrzebałam tylko :D ostatnio tez w słodyczach siedzę...najwięcej to wieczorami odchodzą flipsy kukurydziane ;p

Dziewczynki siedze w poczekalni ,dwie babeczki przede mna wiec moze to potrwac z godzine zanim wejde do srodka[emoji4]
Az mnie brZuch boli z wrazenia,nie lubie wizyt u lekarza,zadnego[emoji4]

@margotka o 16 beda mocne kciuki[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry