reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wczoraj zgadałam się z kuzynką < poroniła 3 razy teraz ma 2 chłopców > i mówiłam jej o tym encortonie , że biore i troche mam obawy co do niego . A ona do mnie , że ona encorton chłopakom na gardło dawała jak im nie przechodziło :O że to nie jest jakiś niebezpieczny lek i ,że im więcej sie czyta skutków ubocznych tym bardziej zapewniamy sobie stres . Ona ma toczeń tak wg...dowiedziała się niedawno i bierze leki , które musi sprowadzać i też sie naczytała skutków ubocznych leków a czuje sie po nich dobrze :) także troche mnie uspokoiła tym , że nie biore nie wiadomo czego

@Funia90 czekam niecierpliwie :*

Ostatnia edycja:
reklama
Czekanie nie jest moją mocną stroną niestety. Też strasznie nie lubię czekać u lekarza w kolejce, szczególnie jak wiem że już jest spory poślizg... Dlatego @Funia90 czekam niecierpliwie ;)

Jestem[emoji5]musialam dojechac do domku i coz zjesc[emoji4]

Z om mam dzis 8t3d a dzidzi ma 9t0d [emoji4]
Takze rosnie nam jak na drozdzach[emoji4]
Krwiak niestety dalej jest,czy sie zmniejszyl to ciezko powiedziec bo usg robione na innym sprzecie.
Ale na moje oko nie.
Wszystko generalnie wyglada ladnie i nie zostalo nic innego jak dbac o siebie i czekac[emoji4]
Dziekuje za wszystkie kciuki[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 super ! widzisz , jednak dzidzi rośnie na słodyczkach hihi :D jeju juz 9 tygodni jak to leci szok ! ;*** a ja ciągle do tyłu a tak myślałam , ze razem będziemy wizytowac :<
Kurde to co ten krwiak niech sie ulotni wreszcie ...a lekarz co o nim mówił ?
A dalej masz leżeć czy spokojny tryb zycia ?:*

reklama
@roxie123 nie martw sie ,juz moze jestes w 1 tygodniu ciazy[emoji4][emoji5]

Chyba serio rosnie tak po tych slodyczach hihi,jeszcze wyjezdzam od lekarza i pierwsza reklama jaka rzucila mi sie w oczy to ptysie z bita smietana [emoji7]hehe

Ten dziad ciagle sie ulatnia i szczerze mowiac myslam ,ze moze juz bedzie mniejszy ale nie wydaje mi sie.
Coz ,najwazniejsze aby nie zaszkodzil.
Powiedzial,ze albo sie w koncu ulotni ale nagle wchlonie,ze ciezko to przewidziec.
Mam prowadzic spokojny tryb zycia nigdzie sie nie spieszyc,nie dzwigac ale moge wyksc na jakis lekki nie meczacy spacerek [emoji4]
Za tydzien znow jestem umowiona na wiyzte u tego drugiego lekarza i chyba pojde zobaczyc znow co tam slychac,bo u tego co dzis to mam wizyte za 3 tyg dopiero.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry