reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 mam nadzieje,ze bedzie cudowny prezent urodzinowy[emoji5]
A z testami jak zrobisz to zrobisz ,w sumie to i tak nieczego nie zmieni[emoji5]
Ma byc z tego dzidzi i koniec [emoji4]

@Olasec powiem Ci ,ze czuje sie jak jakas nimfomanka normalnie hehe no ale tak jak mowisz na sny nic nie poradze[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 no zobaczymy czy będzie prezent czy nie :) nimfomanka haha to normalne że masz takie sny ... brak sexu wpływa na wszystko i ja bym to traktowała jako zdrowy objaw :D a tu jeszcze tyle miesięcy ;p pomyśl tylko po takim odwyku to będziecie fruwać później ;p
Pytanko ... schodzi Ci może skóra w tych miejscach gdzie robiłaś zastrzyk ? bo mi się pogoiły kropki a za to czuje się jak wąż który zrzuca skórę ;/ a używam balsamów i wg
@zosiak :*

@roxie123 dam rade ,musze ,moze byc tak ,ze jak sie dorwiemy do siebie po porodzie to odrazu bedzie drugie hahah[emoji3]

Nie,nie schodzi mi w ogole,a dodam ,ze sie nie smaruje,nie mam weny ale musze zaczac[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Margotka2202 tak, okolice Brzeska :) trzymam kciuki za wizytę :)

@Marika92 tak bardzo mi przykro :( nawet nie chce sobie wyobrażać co czujesz bo to ból przeokropny. Mocno Cię tule Kochana:* Wiesz co to za wada?

@Funia90 ja miałam wszystkie ciąże zagrożone i zero seksu a sny miałam, że hohoohho. Skurcze macicy miałam straszne. Nie da się nad snami zapanować niestety. Ale się cieszę, że Twoja dzidzia żyje!!!!Teraz będzie tylko lepiej :*

ale Wam zazdroszczę spania. Mój Michałek wstaje codziennie o 4:40-5 a wczoraj o 3:40 i myslalam, że padne.
Zespół Turnera.. :( do tego wada serduszka, ściśnięte płucka, płyn w płucach, obrzęk całego ciałka :( w poniedziałek ostatecznie żegnam się z moją córeczką :( dziś jeszcze miałam usg i jest coraz gorzej :( serduszko bije coraz wolniej :( to wszystko tak bardzo boli :( nie chce mi się funkcjonować. Nigdy jej nie zobaczę ;( a zrobiłam wszystko co mogłam ;( ta bezsilność mnie dobija a cierpienie nie do opisania :( tak bardzo ją kocham :( a ona odchodzi
Haha ninfomanka :D najgorzej a tu trzeba sie powstrzymywac :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Zespół Turnera.. :( do tego wada serduszka, ściśnięte płucka, płyn w płucach, obrzęk całego ciałka :( w poniedziałek ostatecznie żegnam się z moją córeczką :( dziś jeszcze miałam usg i jest coraz gorzej :( serduszko bije coraz wolniej :( to wszystko tak bardzo boli :( nie chce mi się funkcjonować. Nigdy jej nie zobaczę ;( a zrobiłam wszystko co mogłam ;( ta bezsilność mnie dobija a cierpienie nie do opisania :( tak bardzo ją kocham :( a ona odchodzi

Bardzo bardzo Ci współczuję! A może chcesz zobaczyć córeczkę? Tamta dziewczyna o której wspominałam pożegnała swojego synka. Myślę że to pomaga choć każdy ma prawo do własnej decyzji. Ja ciążę mislam mniejsze choć ♡ zawsze już było. Mam przepiękny grób dla Aniołków i zawsze rycze tam jak bobr. Pomysl również ze córeczka sama odchodzi, to nie ty decydujesz. Choc nie wiem czy jesteś wierząca ale pomodle się za wami!

Bardzo bardzo Ci współczuję! A może chcesz zobaczyć córeczkę? Tamta dziewczyna o której wspominałam pożegnała swojego synka. Myślę że to pomaga choć każdy ma prawo do własnej decyzji. Ja ciążę mislam mniejsze choć ♡ zawsze już było. Mam przepiękny grób dla Aniołków i zawsze rycze tam jak bobr. Pomysl również ze córeczka sama odchodzi, to nie ty decydujesz. Choc nie wiem czy jesteś wierząca ale pomodle się za wami!
Jestem i cały czas się modliłam a jednak Bóg postanowił zabrać mi dziecko i dać w zamian cierpienie.. :( czego to ma mnie nauczyć.. Nie wiem czy psycholog mi pomoże :( najbardziej chciałabym i myślę że to pomogłoby mi zajść w ciążę i urodzić zdrowego maluszka :( nigdy nie zapomnę o córeczce, zawsze będzie tą pierwszą, najważniejszą. Moja kruszynka :( serce krwawi :( nie wiem kiedy przestanie

@Marika92 nie masz wpływu kochana ... skoro maleństwo umiera bo ma takie wady to nie Twoja wina :*
Wiem ,że nic nie jest w stanie teraz Cie pocieszyć , ale musisz być silna ...przejdziesz przez to a Twój Aniołek zawsze z Tobą będzie . Bóg wystawia nas na próbę czy nie przestaniemy wierzyć ...w takich sytuacjach trzeba wierzyć jeszcze mocniej ,mimo cierpienia i bólu , że wynagrodzi nam to wszystko . Tak... zawsze będzie Twoją pierwszą , ale pomyśl , choć teraz wydaje Ci się nie realne to za jakiś czas znowu będziesz mamą . Tak miało być ... Ty cierpisz ale Twoja córcia zazna spokoju , będzie się bawić na obłoczkach z innymi Aniołkami , a jest ich wiele ... bo każda z nas tutaj ma takiego Aniołka w niebie :* Tulę mocno :* będzie to ciężki czas...ale już nic nie zmienisz i musisz być silna , bo przyszłość przed Tobą :*

reklama
Jestem i cały czas się modliłam a jednak Bóg postanowił zabrać mi dziecko i dać w zamian cierpienie.. :( czego to ma mnie nauczyć.. Nie wiem czy psycholog mi pomoże :( najbardziej chciałabym i myślę że to pomogłoby mi zajść w ciążę i urodzić zdrowego maluszka :( nigdy nie zapomnę o córeczce, zawsze będzie tą pierwszą, najważniejszą. Moja kruszynka :( serce krwawi :( nie wiem kiedy przestanie

Jeśli pozwolisz napisze Ci coś na priv. Może będzie ci łatwiej :*

Do góry