D
Deleted member 170039
Gość
Roxie zycze Ci takiego prezenciku a jesli chodzi o wadych mysle ze lepiej o tym nie myslec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zespół Turnera.. do tego wada serduszka, ściśnięte płucka, płyn w płucach, obrzęk całego ciałka w poniedziałek ostatecznie żegnam się z moją córeczką dziś jeszcze miałam usg i jest coraz gorzej serduszko bije coraz wolniej to wszystko tak bardzo boli nie chce mi się funkcjonować. Nigdy jej nie zobaczę ;( a zrobiłam wszystko co mogłam ;( ta bezsilność mnie dobija a cierpienie nie do opisania tak bardzo ją kocham a ona odchodzi@Margotka2202 tak, okolice Brzeska trzymam kciuki za wizytę
@Marika92 tak bardzo mi przykro nawet nie chce sobie wyobrażać co czujesz bo to ból przeokropny. Mocno Cię tule Kochana:* Wiesz co to za wada?
@Funia90 ja miałam wszystkie ciąże zagrożone i zero seksu a sny miałam, że hohoohho. Skurcze macicy miałam straszne. Nie da się nad snami zapanować niestety. Ale się cieszę, że Twoja dzidzia żyje!!!!Teraz będzie tylko lepiej :*
ale Wam zazdroszczę spania. Mój Michałek wstaje codziennie o 4:40-5 a wczoraj o 3:40 i myslalam, że padne.
Haha ninfomanka najgorzej a tu trzeba sie powstrzymywac :/
Bardzo bardzo Ci współczuję! A może chcesz zobaczyć córeczkę? Tamta dziewczyna o której wspominałam pożegnała swojego synka. Myślę że to pomaga choć każdy ma prawo do własnej decyzji. Ja ciążę mislam mniejsze choć ♡ zawsze już było. Mam przepiękny grób dla Aniołków i zawsze rycze tam jak bobr. Pomysl również ze córeczka sama odchodzi, to nie ty decydujesz. Choc nie wiem czy jesteś wierząca ale pomodle się za wami!Zespół Turnera.. do tego wada serduszka, ściśnięte płucka, płyn w płucach, obrzęk całego ciałka w poniedziałek ostatecznie żegnam się z moją córeczką dziś jeszcze miałam usg i jest coraz gorzej serduszko bije coraz wolniej to wszystko tak bardzo boli nie chce mi się funkcjonować. Nigdy jej nie zobaczę ;( a zrobiłam wszystko co mogłam ;( ta bezsilność mnie dobija a cierpienie nie do opisania tak bardzo ją kocham a ona odchodzi
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem i cały czas się modliłam a jednak Bóg postanowił zabrać mi dziecko i dać w zamian cierpienie.. czego to ma mnie nauczyć.. Nie wiem czy psycholog mi pomoże najbardziej chciałabym i myślę że to pomogłoby mi zajść w ciążę i urodzić zdrowego maluszka nigdy nie zapomnę o córeczce, zawsze będzie tą pierwszą, najważniejszą. Moja kruszynka serce krwawi nie wiem kiedy przestanieBardzo bardzo Ci współczuję! A może chcesz zobaczyć córeczkę? Tamta dziewczyna o której wspominałam pożegnała swojego synka. Myślę że to pomaga choć każdy ma prawo do własnej decyzji. Ja ciążę mislam mniejsze choć ♡ zawsze już było. Mam przepiękny grób dla Aniołków i zawsze rycze tam jak bobr. Pomysl również ze córeczka sama odchodzi, to nie ty decydujesz. Choc nie wiem czy jesteś wierząca ale pomodle się za wami!
Jeśli pozwolisz napisze Ci coś na priv. Może będzie ci łatwiej :*Jestem i cały czas się modliłam a jednak Bóg postanowił zabrać mi dziecko i dać w zamian cierpienie.. czego to ma mnie nauczyć.. Nie wiem czy psycholog mi pomoże najbardziej chciałabym i myślę że to pomogłoby mi zajść w ciążę i urodzić zdrowego maluszka nigdy nie zapomnę o córeczce, zawsze będzie tą pierwszą, najważniejszą. Moja kruszynka serce krwawi nie wiem kiedy przestanie
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom