reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 mam nadzieje,ze bedzie cudowny prezent urodzinowy[emoji5]
A z testami jak zrobisz to zrobisz ,w sumie to i tak nieczego nie zmieni[emoji5]
Ma byc z tego dzidzi i koniec [emoji4]

@Olasec powiem Ci ,ze czuje sie jak jakas nimfomanka normalnie hehe no ale tak jak mowisz na sny nic nie poradze[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 no zobaczymy czy będzie prezent czy nie :) nimfomanka haha to normalne że masz takie sny ... brak sexu wpływa na wszystko i ja bym to traktowała jako zdrowy objaw :D a tu jeszcze tyle miesięcy ;p pomyśl tylko po takim odwyku to będziecie fruwać później ;p
Pytanko ... schodzi Ci może skóra w tych miejscach gdzie robiłaś zastrzyk ? bo mi się pogoiły kropki a za to czuje się jak wąż który zrzuca skórę ;/ a używam balsamów i wg
@zosiak :*

@roxie123 dam rade ,musze ,moze byc tak ,ze jak sie dorwiemy do siebie po porodzie to odrazu bedzie drugie hahah[emoji3]

Nie,nie schodzi mi w ogole,a dodam ,ze sie nie smaruje,nie mam weny ale musze zaczac[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Margotka2202 tak, okolice Brzeska :) trzymam kciuki za wizytę :)

@Marika92 tak bardzo mi przykro :( nawet nie chce sobie wyobrażać co czujesz bo to ból przeokropny. Mocno Cię tule Kochana:* Wiesz co to za wada?

@Funia90 ja miałam wszystkie ciąże zagrożone i zero seksu a sny miałam, że hohoohho. Skurcze macicy miałam straszne. Nie da się nad snami zapanować niestety. Ale się cieszę, że Twoja dzidzia żyje!!!!Teraz będzie tylko lepiej :*

ale Wam zazdroszczę spania. Mój Michałek wstaje codziennie o 4:40-5 a wczoraj o 3:40 i myslalam, że padne.
Zespół Turnera.. :( do tego wada serduszka, ściśnięte płucka, płyn w płucach, obrzęk całego ciałka :( w poniedziałek ostatecznie żegnam się z moją córeczką :( dziś jeszcze miałam usg i jest coraz gorzej :( serduszko bije coraz wolniej :( to wszystko tak bardzo boli :( nie chce mi się funkcjonować. Nigdy jej nie zobaczę ;( a zrobiłam wszystko co mogłam ;( ta bezsilność mnie dobija a cierpienie nie do opisania :( tak bardzo ją kocham :( a ona odchodzi
Haha ninfomanka :D najgorzej a tu trzeba sie powstrzymywac :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Zespół Turnera.. :( do tego wada serduszka, ściśnięte płucka, płyn w płucach, obrzęk całego ciałka :( w poniedziałek ostatecznie żegnam się z moją córeczką :( dziś jeszcze miałam usg i jest coraz gorzej :( serduszko bije coraz wolniej :( to wszystko tak bardzo boli :( nie chce mi się funkcjonować. Nigdy jej nie zobaczę ;( a zrobiłam wszystko co mogłam ;( ta bezsilność mnie dobija a cierpienie nie do opisania :( tak bardzo ją kocham :( a ona odchodzi

Bardzo bardzo Ci współczuję! A może chcesz zobaczyć córeczkę? Tamta dziewczyna o której wspominałam pożegnała swojego synka. Myślę że to pomaga choć każdy ma prawo do własnej decyzji. Ja ciążę mislam mniejsze choć ♡ zawsze już było. Mam przepiękny grób dla Aniołków i zawsze rycze tam jak bobr. Pomysl również ze córeczka sama odchodzi, to nie ty decydujesz. Choc nie wiem czy jesteś wierząca ale pomodle się za wami!

Bardzo bardzo Ci współczuję! A może chcesz zobaczyć córeczkę? Tamta dziewczyna o której wspominałam pożegnała swojego synka. Myślę że to pomaga choć każdy ma prawo do własnej decyzji. Ja ciążę mislam mniejsze choć ♡ zawsze już było. Mam przepiękny grób dla Aniołków i zawsze rycze tam jak bobr. Pomysl również ze córeczka sama odchodzi, to nie ty decydujesz. Choc nie wiem czy jesteś wierząca ale pomodle się za wami!
Jestem i cały czas się modliłam a jednak Bóg postanowił zabrać mi dziecko i dać w zamian cierpienie.. :( czego to ma mnie nauczyć.. Nie wiem czy psycholog mi pomoże :( najbardziej chciałabym i myślę że to pomogłoby mi zajść w ciążę i urodzić zdrowego maluszka :( nigdy nie zapomnę o córeczce, zawsze będzie tą pierwszą, najważniejszą. Moja kruszynka :( serce krwawi :( nie wiem kiedy przestanie

@Marika92 nie masz wpływu kochana ... skoro maleństwo umiera bo ma takie wady to nie Twoja wina :*
Wiem ,że nic nie jest w stanie teraz Cie pocieszyć , ale musisz być silna ...przejdziesz przez to a Twój Aniołek zawsze z Tobą będzie . Bóg wystawia nas na próbę czy nie przestaniemy wierzyć ...w takich sytuacjach trzeba wierzyć jeszcze mocniej ,mimo cierpienia i bólu , że wynagrodzi nam to wszystko . Tak... zawsze będzie Twoją pierwszą , ale pomyśl , choć teraz wydaje Ci się nie realne to za jakiś czas znowu będziesz mamą . Tak miało być ... Ty cierpisz ale Twoja córcia zazna spokoju , będzie się bawić na obłoczkach z innymi Aniołkami , a jest ich wiele ... bo każda z nas tutaj ma takiego Aniołka w niebie :* Tulę mocno :* będzie to ciężki czas...ale już nic nie zmienisz i musisz być silna , bo przyszłość przed Tobą :*

reklama
Jestem i cały czas się modliłam a jednak Bóg postanowił zabrać mi dziecko i dać w zamian cierpienie.. :( czego to ma mnie nauczyć.. Nie wiem czy psycholog mi pomoże :( najbardziej chciałabym i myślę że to pomogłoby mi zajść w ciążę i urodzić zdrowego maluszka :( nigdy nie zapomnę o córeczce, zawsze będzie tą pierwszą, najważniejszą. Moja kruszynka :( serce krwawi :( nie wiem kiedy przestanie

Jeśli pozwolisz napisze Ci coś na priv. Może będzie ci łatwiej :*

Do góry