reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Prawie na zawał tu zeszłam [emoji23] masakra ja nigdy nie odczułam tego ! Mam nadzieję ze się nie uaktywni dziadostwo . Uf ale dobrze że nie mam :) dzięki za pomoc moje znawczynie [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 spoko ja tez zeszlam na zawal jak zrobilam to badanie[emoji23]
A lekarz kazal mi tylko igg zrobic to sobie wyobraz ,a dopiero za 1,5 miesiaca igm ,coz ja przezylam jak uslyszalam,ze jesli to cytomegalia to starania za pol roku,dla mnie to byla wiecznosc.
Na szczescie igm okazalo sie ujemne[emoji4]

@Frezja_1 dzieki za odpowiedz[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@nafoczka to jest Twój dar od Boga ;* a stopka to jest tylko taka kochana pamiątka która będzie przypominać o tym jaką trudna drogę przeszliście a było warto walczyć do końca ; * widzisz jaki szkrab jest zuch rośnie rozwija się daje radosc mamie kto by powiedział że tyle za Wami ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki ,wychodzi na to,ze pisze post pod postem[emoji4]
Wstalam juz po nieprzespanej nocy ,wizyta po 10,odezwe sie jak tylko wyjde z gabinetu[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 kciuki zaciśnięte!
Jak i za restę wizytujących dzisiaj :) :*

@nafoczka , dopiero jak napisałaś o tej bruździe na stopce przeczytałam, że coś takiego w ogóle jest u dzieci z ZD... człowiek uczy się całe życie.

@Frezja_1 nawet nie potrafię sobie wyobrazić co teraz czujesz.... i nie potrafię odpowiedzieć sobie na pytanie - co ja bym zrobiła w tej sytuacji? nie wiem... jedyne co mogę napisać to to, że musisz być silna! jakiejkolwiek dycyzji byś nie podjęła, to będzie to dobra decyzja. i nie zadręczaj się Broń Boże, że to jakaś Twoja wina... Trzymaj się ciepło :*

Cześć dziewczynki :)
@Funia90 mówiłysmy że będziesz spała czujnie albo wcale :p tak to jest ze nasza podświadomość wie że trzeba rano wstać i się spina w takich sytuacjach jak ta. Trzymamy kciuki za wizytę, dawaj znać od razu co i jak :)

@roxie123 nie stresuj się tak ;)

A ja za to od kilku dni mam takie spanie, że rano totalnie nie mogę się zmusić do tego żeby otworzyć oczy. Wieczorem to już najchętnie o 20 szła bym prac :p masakra, nie wiem co mi się dzieje :p

@roki_1991 Troszke trzeba byc pod napięciem jak dziewczyny mają wizyty bo to ważne , ale ogólnie stresiować sie nie mam czym na razie :) będę za 3 tyg jak będę testować znowu ;p
Ja też mam spanie ostatnio :) rano się budzę jak M wstaje do pracy ale jeszcze drzemkę sobie strzelę ;)

reklama
Cześć kochane :)
Jak się czują zafasolkowane mamy? ;)

@Funia90 czekamy na informacje jak wyjdziesz z gabinetu i trzymamy teraz wszystkie kciuki :*

Ja już po śniadanku, zaraz idę na jakieś lżejsze zakupy, żeby mężowi obiad zrobić bo ja to jakoś nie mam ochoty na obiad :D
Dziś po południu wybieramy się na cmentarz do mojego taty bo jutro mąż pracuje na drugą zmianę więc nie damy rady jutro.
W drodze powrotnej zahaczymy o teścia, jemu to się jakiegoś 4-paka kupi i będzie git :D

A Wy kochane jakie plany na dziś?

Wiadomo co z @Zaaaneta ?

@roxie123 śpij ile wlezie ;)
Ja też śpię dużo, leń ze mnie taki, że masakra :D

Do góry