Nie zdecydowałam sie do końca ciąży .Ale po amniopunkcji byłaś? Bo ja tak i po tym wykryta została wada
reklama
Funia90
Fanka BB :)
@Calineczka24 te dwa wyniki to morfologia i pewnie nic groZengo,ja w ostatniej ciazy tez mialam cos zawyzone a cos zanizone i gin mowil ,ze na morfologie kobiety w ciazy patrzy sie inaczej i ,ze jest oki.
Toxo igm twoj wynik wydaje mi sie ,ze moze beda kazali Ci powtorzyc dla pewnosci,ze jest ujemny.
Ja musze bardzo uwazac na toxo bo jej nie przechodzilam.
A czuje sie wynudzona na cale zycie[emoji16]nigdy chyba nie bede narzekac ,ze mam duzo na glowie[emoji4]
Ale ogolnie tez mi sie nic nie chce od tego lenienia,takie bledne kolo.
@roxie123 moze pierwszy raz w zyciu zobacze jak sie dzidzia rusza,bo zawsze bylam na wizycie serduszkowej a pozniej widzialam tylko duze dzidzi ale nigdy sie nie ruszalo bo za kazdym razem nie zylo[emoji22]to straszny widok.
@roki_1991 bedzie dobrze ,ja Ci mowie[emoji5]
Mi tez brakuje przytulanek,ostatnio mialam sen z tych takich i skurcze macicy no i plamienie oczywiscie.
Kuzwa ale jak opanowac sny[emoji849]
@Frezja_1 [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Toxo igm twoj wynik wydaje mi sie ,ze moze beda kazali Ci powtorzyc dla pewnosci,ze jest ujemny.
A czuje sie wynudzona na cale zycie[emoji16]nigdy chyba nie bede narzekac ,ze mam duzo na glowie[emoji4]
@roxie123 moze pierwszy raz w zyciu zobacze jak sie dzidzia rusza,bo zawsze bylam na wizycie serduszkowej a pozniej widzialam tylko duze dzidzi ale nigdy sie nie ruszalo bo za kazdym razem nie zylo[emoji22]to straszny widok.
Mi tez brakuje przytulanek,ostatnio mialam sen z tych takich i skurcze macicy no i plamienie oczywiscie.
@Frezja_1 [emoji8]
Calineczka24
Ja nie mam pojęcia czy to przechodziłam czy nie.@Calineczka24 te dwa wyniki to morfologia i pewnie nic groZengo,ja w ostatniej ciazy tez mialam cos zawyzone a cos zanizone i gin mowil ,ze na morfologie kobiety w ciazy patrzy sie inaczej i ,ze jest oki.
@Frezja_1 [emoji8]
Mam nadzieję, że kolejny wynik wyjdzie ujemny bo ja juz się zaczynam tym wszystkim stresować
A gina mam dopiero 4 lipca
Dzisiaj dzwoniłam zapisać się na prenatalne i wizytę mam 14.07
Funia90
@Calineczka24 a toxo igg jaki wynik?
Ooo to szybciej niz ja masz prenatlne.
A ktory masz tc?
A ktory masz tc?
roxie123
@nafoczka też zamyśliłam się na chwilę nad tym co bym zrobiła ...i nikogo nie oceniając , bo to indywidualna sprawa oczywiście i decyzja po takim traumatycznym wyroku , ale tez bym mimo wszystko wynosiła do końca nawet gdyby dziecko żyło kilka minut ...dlaczego , już mowię ...według mnie medycyna jest tylko medycyną , Bóg jest dawca życia i ja jako osoba wierząca odegrałabym rolę jako matka , jest tyle pomyłek , tyle cudów , nigdy nie wiemy co czeka nas na końcu drogi . To jest bardzo trudna sytuacja ale miałabym wiarę do samego końca i modliłabym się żeby wszystko się dobrze skończyło...a jakby się nie udało to przytuliłabym maleństwo porzegnała się i pochowała . Chyba tak bym postąpiła zgodnie ze swoim sumieniem . Ale tak jak mówię to jest bardzo trudny temat i każdy ma prawo do podejmowania własnych decyzji .
@roki_1991 rozumiem zobaczysz @ przyjdzie szybciej niż Ci się wydaje
@Funia90 ja cały czas wierze w Twoją dzidzię :* z resztą sama zawsze zarażasz mnie pozytywnym myśleniem więc Ty też idź z dobrym nastawieniem będę czekać :**
@Calineczka24 nie stresuj na zapas to są tylko znikome różnice
@roki_1991 rozumiem zobaczysz @ przyjdzie szybciej niż Ci się wydaje
@Funia90 ja cały czas wierze w Twoją dzidzię :* z resztą sama zawsze zarażasz mnie pozytywnym myśleniem więc Ty też idź z dobrym nastawieniem będę czekać :**
@Calineczka24 nie stresuj na zapas to są tylko znikome różnice
Calineczka24
Wynik toxo IgG <0.5@Calineczka24 a toxo igg jaki wynik?
A ktory masz tc?
według usg to dziś jest 8t a według miesiączki 8t4d
Funia90
@Calineczka24 czyli nie mialas toxo,takze tez musisz uwazac[emoji4]
Ciagle mysllam ,ze mialas miesiaczke pozniej niz ja [emoji4]
@roxie123 ide tam nastawiona pozytywnie i bojowo[emoji8][emoji8][emoji8]
Musi byc dobrze[emoji5][emoji5][emoji5]
Calineczka24
Na kiedy masz termin porodu?@Calineczka24 czyli nie mialas toxo,takze tez musisz uwazac[emoji4]
niepokoi mnie ten wynik wątpliwy
reklama
Calineczka24
Podobno też od nieumytych warzyw i owoców, kocich odchodów.@Funia90 będzie będzie :** a co do tych wirusów to jak je można złapać wiem że toxo to chyba od zwierzat tak ? a jak się ma to co antybiotyki trzeba brac ? nigdy nad tym nie myślałam