reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale po amniopunkcji byłaś? Bo ja tak i po tym wykryta została wada :(

3jgx3e3kcy0oikf6.png
Nie zdecydowałam sie do końca ciąży .

reklama
@Calineczka24 te dwa wyniki to morfologia i pewnie nic groZengo,ja w ostatniej ciazy tez mialam cos zawyzone a cos zanizone i gin mowil ,ze na morfologie kobiety w ciazy patrzy sie inaczej i ,ze jest oki.
Toxo igm twoj wynik wydaje mi sie ,ze moze beda kazali Ci powtorzyc dla pewnosci,ze jest ujemny.
Ja musze bardzo uwazac na toxo bo jej nie przechodzilam.

A czuje sie wynudzona na cale zycie[emoji16]nigdy chyba nie bede narzekac ,ze mam duzo na glowie[emoji4]
Ale ogolnie tez mi sie nic nie chce od tego lenienia,takie bledne kolo.

@roxie123 moze pierwszy raz w zyciu zobacze jak sie dzidzia rusza,bo zawsze bylam na wizycie serduszkowej a pozniej widzialam tylko duze dzidzi ale nigdy sie nie ruszalo bo za kazdym razem nie zylo[emoji22]to straszny widok.

@roki_1991 bedzie dobrze ,ja Ci mowie[emoji5]

Mi tez brakuje przytulanek,ostatnio mialam sen z tych takich i skurcze macicy no i plamienie oczywiscie.
Kuzwa ale jak opanowac sny[emoji849]

@Frezja_1 [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Calineczka24 te dwa wyniki to morfologia i pewnie nic groZengo,ja w ostatniej ciazy tez mialam cos zawyzone a cos zanizone i gin mowil ,ze na morfologie kobiety w ciazy patrzy sie inaczej i ,ze jest oki.
Toxo igm twoj wynik wydaje mi sie ,ze moze beda kazali Ci powtorzyc dla pewnosci,ze jest ujemny.
Ja musze bardzo uwazac na toxo bo jej nie przechodzilam.

A czuje sie wynudzona na cale zycie[emoji16]nigdy chyba nie bede narzekac ,ze mam duzo na glowie[emoji4]
Ale ogolnie tez mi sie nic nie chce od tego lenienia,takie bledne kolo.

@roxie123 moze pierwszy raz w zyciu zobacze jak sie dzidzia rusza,bo zawsze bylam na wizycie serduszkowej a pozniej widzialam tylko duze dzidzi ale nigdy sie nie ruszalo bo za kazdym razem nie zylo[emoji22]to straszny widok.

@roki_1991 bedzie dobrze ,ja Ci mowie[emoji5]

Mi tez brakuje przytulanek,ostatnio mialam sen z tych takich i skurcze macicy no i plamienie oczywiscie.
Kuzwa ale jak opanowac sny[emoji849]

@Frezja_1 [emoji8]

Ja nie mam pojęcia czy to przechodziłam czy nie.
Mam nadzieję, że kolejny wynik wyjdzie ujemny bo ja juz się zaczynam tym wszystkim stresować :(
A gina mam dopiero 4 lipca :(
Dzisiaj dzwoniłam zapisać się na prenatalne i wizytę mam 14.07 :)

@nafoczka też zamyśliłam się na chwilę nad tym co bym zrobiła ...i nikogo nie oceniając , bo to indywidualna sprawa oczywiście i decyzja po takim traumatycznym wyroku , ale tez bym mimo wszystko wynosiła do końca nawet gdyby dziecko żyło kilka minut ...dlaczego , już mowię ...według mnie medycyna jest tylko medycyną , Bóg jest dawca życia i ja jako osoba wierząca odegrałabym rolę jako matka , jest tyle pomyłek , tyle cudów , nigdy nie wiemy co czeka nas na końcu drogi . To jest bardzo trudna sytuacja ale miałabym wiarę do samego końca i modliłabym się żeby wszystko się dobrze skończyło...a jakby się nie udało to przytuliłabym maleństwo porzegnała się i pochowała . Chyba tak bym postąpiła zgodnie ze swoim sumieniem . Ale tak jak mówię to jest bardzo trudny temat i każdy ma prawo do podejmowania własnych decyzji .
@roki_1991 rozumiem :) zobaczysz @ przyjdzie szybciej niż Ci się wydaje :)
@Funia90 ja cały czas wierze w Twoją dzidzię :* z resztą sama zawsze zarażasz mnie pozytywnym myśleniem więc Ty też idź z dobrym nastawieniem :) będę czekać :**
@Calineczka24 nie stresuj na zapas :) to są tylko znikome różnice

@Calineczka24 czyli nie mialas toxo,takze tez musisz uwazac[emoji4]
Ciagle mysllam ,ze mialas miesiaczke pozniej niz ja [emoji4]

@roxie123 ide tam nastawiona pozytywnie i bojowo[emoji8][emoji8][emoji8]
Musi byc dobrze[emoji5][emoji5][emoji5]

@Calineczka24 czyli nie mialas toxo,takze tez musisz uwazac[emoji4]
Ciagle mysllam ,ze mialas miesiaczke pozniej niz ja [emoji4]

@roxie123 ide tam nastawiona pozytywnie i bojowo[emoji8][emoji8][emoji8]
Musi byc dobrze[emoji5][emoji5][emoji5]

Na kiedy masz termin porodu? :)

niepokoi mnie ten wynik wątpliwy :(

@Funia90 będzie będzie :** a co do tych wirusów to jak je można złapać wiem że toxo to chyba od zwierzat tak ? a jak się ma to co antybiotyki trzeba brac ? nigdy nad tym nie myślałam ;)

reklama
Do góry