reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale po amniopunkcji byłaś? Bo ja tak i po tym wykryta została wada :(

3jgx3e3kcy0oikf6.png
Nie zdecydowałam sie do końca ciąży .

reklama
@Calineczka24 te dwa wyniki to morfologia i pewnie nic groZengo,ja w ostatniej ciazy tez mialam cos zawyzone a cos zanizone i gin mowil ,ze na morfologie kobiety w ciazy patrzy sie inaczej i ,ze jest oki.
Toxo igm twoj wynik wydaje mi sie ,ze moze beda kazali Ci powtorzyc dla pewnosci,ze jest ujemny.
Ja musze bardzo uwazac na toxo bo jej nie przechodzilam.

A czuje sie wynudzona na cale zycie[emoji16]nigdy chyba nie bede narzekac ,ze mam duzo na glowie[emoji4]
Ale ogolnie tez mi sie nic nie chce od tego lenienia,takie bledne kolo.

@roxie123 moze pierwszy raz w zyciu zobacze jak sie dzidzia rusza,bo zawsze bylam na wizycie serduszkowej a pozniej widzialam tylko duze dzidzi ale nigdy sie nie ruszalo bo za kazdym razem nie zylo[emoji22]to straszny widok.

@roki_1991 bedzie dobrze ,ja Ci mowie[emoji5]

Mi tez brakuje przytulanek,ostatnio mialam sen z tych takich i skurcze macicy no i plamienie oczywiscie.
Kuzwa ale jak opanowac sny[emoji849]

@Frezja_1 [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Calineczka24 te dwa wyniki to morfologia i pewnie nic groZengo,ja w ostatniej ciazy tez mialam cos zawyzone a cos zanizone i gin mowil ,ze na morfologie kobiety w ciazy patrzy sie inaczej i ,ze jest oki.
Toxo igm twoj wynik wydaje mi sie ,ze moze beda kazali Ci powtorzyc dla pewnosci,ze jest ujemny.
Ja musze bardzo uwazac na toxo bo jej nie przechodzilam.

A czuje sie wynudzona na cale zycie[emoji16]nigdy chyba nie bede narzekac ,ze mam duzo na glowie[emoji4]
Ale ogolnie tez mi sie nic nie chce od tego lenienia,takie bledne kolo.

@roxie123 moze pierwszy raz w zyciu zobacze jak sie dzidzia rusza,bo zawsze bylam na wizycie serduszkowej a pozniej widzialam tylko duze dzidzi ale nigdy sie nie ruszalo bo za kazdym razem nie zylo[emoji22]to straszny widok.

@roki_1991 bedzie dobrze ,ja Ci mowie[emoji5]

Mi tez brakuje przytulanek,ostatnio mialam sen z tych takich i skurcze macicy no i plamienie oczywiscie.
Kuzwa ale jak opanowac sny[emoji849]

@Frezja_1 [emoji8]

Ja nie mam pojęcia czy to przechodziłam czy nie.
Mam nadzieję, że kolejny wynik wyjdzie ujemny bo ja juz się zaczynam tym wszystkim stresować :(
A gina mam dopiero 4 lipca :(
Dzisiaj dzwoniłam zapisać się na prenatalne i wizytę mam 14.07 :)

@nafoczka też zamyśliłam się na chwilę nad tym co bym zrobiła ...i nikogo nie oceniając , bo to indywidualna sprawa oczywiście i decyzja po takim traumatycznym wyroku , ale tez bym mimo wszystko wynosiła do końca nawet gdyby dziecko żyło kilka minut ...dlaczego , już mowię ...według mnie medycyna jest tylko medycyną , Bóg jest dawca życia i ja jako osoba wierząca odegrałabym rolę jako matka , jest tyle pomyłek , tyle cudów , nigdy nie wiemy co czeka nas na końcu drogi . To jest bardzo trudna sytuacja ale miałabym wiarę do samego końca i modliłabym się żeby wszystko się dobrze skończyło...a jakby się nie udało to przytuliłabym maleństwo porzegnała się i pochowała . Chyba tak bym postąpiła zgodnie ze swoim sumieniem . Ale tak jak mówię to jest bardzo trudny temat i każdy ma prawo do podejmowania własnych decyzji .
@roki_1991 rozumiem :) zobaczysz @ przyjdzie szybciej niż Ci się wydaje :)
@Funia90 ja cały czas wierze w Twoją dzidzię :* z resztą sama zawsze zarażasz mnie pozytywnym myśleniem więc Ty też idź z dobrym nastawieniem :) będę czekać :**
@Calineczka24 nie stresuj na zapas :) to są tylko znikome różnice

@Calineczka24 czyli nie mialas toxo,takze tez musisz uwazac[emoji4]
Ciagle mysllam ,ze mialas miesiaczke pozniej niz ja [emoji4]

@roxie123 ide tam nastawiona pozytywnie i bojowo[emoji8][emoji8][emoji8]
Musi byc dobrze[emoji5][emoji5][emoji5]

@Calineczka24 czyli nie mialas toxo,takze tez musisz uwazac[emoji4]
Ciagle mysllam ,ze mialas miesiaczke pozniej niz ja [emoji4]

@roxie123 ide tam nastawiona pozytywnie i bojowo[emoji8][emoji8][emoji8]
Musi byc dobrze[emoji5][emoji5][emoji5]

Na kiedy masz termin porodu? :)

niepokoi mnie ten wynik wątpliwy :(

@Funia90 będzie będzie :** a co do tych wirusów to jak je można złapać wiem że toxo to chyba od zwierzat tak ? a jak się ma to co antybiotyki trzeba brac ? nigdy nad tym nie myślałam ;)

reklama
Do góry