reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
U mnie to raczej lipa.beta z dzisiaj -. Ale nadzieja umiera ostatnia. Test zrobię choć u mnie żadnych objawow nie ma. Z dobrych wieści to wszystkie wyniki w normie.progesteron 27 w 22 dc to chyba dobrze? A przed każdą @ plamienia, w sumie od zawsze, może taka moja uroda.
@Roxie u Ciebie chociaż cos sie dzieje więc nadzieja jest. U mnie cisza.jak ci się uda to chyba jadę w Bieszczady.:-) :)

<1,2 w 22 dc wiem że to bardzo wcześnie i jeszcze może wyjść, ale troszkę mi sie smutno zrobiło. Zrobiłam sobie drinka i liczyłam na dobry film, ale mimo pelnego pakietu polsatu nie ma co oglądać.
@roxie123 Bieszczady to nasze takie magiczne miejsce z dawnych lat.ja uwielbiam jeździć nad Solinę.

@Funia90 wiem wiem i chętnie bym poleciała ale 2 miesiące temu wprowadziliśmy się do nowego domu i od tamtej pory budżet nam sie ciągle nie domyka:frown:.Grecja odpada niestety, ale mam nadzieję że kiedyś polecimy z 2 dzieci

reklama
Do góry