reklama
roxie123
Fanka BB :)
@Ewelyn to udanych wczasów u mnie @ też jakoś za kilka dni trudno powiedzieć kiedy . Chyba ze jednak nie przyjdzie .
Dobra duszyczka mi doradziła iść na bete jutro i nie sugerować się testami ...bo nie każdemu wychodzą testy przed @ więc pójdę . W zasadzie to będzie 11dpo albo 12dpo w zależności czy ov była w 14dc czy 15dc . Więc jak wyjdzie to wyjdzie nie to nie
@...Margotka9022... cieszę się że Tobie wyszło tak szybko i nie musiałaś się stresowac ale tak szczerze to chyba nie jesteś optymistką co hehe ... moze według Ciebie nie ma sensu iść i zakładasz z góry ze nic z tego bo test negatywny ale chyba mnie to nie zabije a uspokoi bo będę wiedziec czy faktycznie nic z tego.
Miłego swiętowania dziewyczyny [emoji4]
Dobra duszyczka mi doradziła iść na bete jutro i nie sugerować się testami ...bo nie każdemu wychodzą testy przed @ więc pójdę . W zasadzie to będzie 11dpo albo 12dpo w zależności czy ov była w 14dc czy 15dc . Więc jak wyjdzie to wyjdzie nie to nie
@...Margotka9022... cieszę się że Tobie wyszło tak szybko i nie musiałaś się stresowac ale tak szczerze to chyba nie jesteś optymistką co hehe ... moze według Ciebie nie ma sensu iść i zakładasz z góry ze nic z tego bo test negatywny ale chyba mnie to nie zabije a uspokoi bo będę wiedziec czy faktycznie nic z tego.
Ostatnia edycja:
Olasec
Funia90
@roxie123 ja mysle,ze skoro jest cien to idz na bete a nie bedziesz sie zastanawiac co i jak.
W koncu Ty bierzesz leki a jak nie ma ciazy to masz je odstawic wiec lepiej miec pewnosc[emoji5]
Trzymam kciuki za dodatni wynik[emoji4]
@Ewelyn przykeo mi,ze przyszla@ ale plus jest taki ,ze mozesz spokojnie jechac na urlop i sie nim cieszyc [emoji5]
Tylko odzywaj sie do nas[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W koncu Ty bierzesz leki a jak nie ma ciazy to masz je odstawic wiec lepiej miec pewnosc[emoji5]
Trzymam kciuki za dodatni wynik[emoji4]
@Ewelyn przykeo mi,ze przyszla@ ale plus jest taki ,ze mozesz spokojnie jechac na urlop i sie nim cieszyc [emoji5]
Tylko odzywaj sie do nas[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Roxie przed Aniolkiem było około 27 cykli starań. Dużo prawda? Więc bardzo cieszę się że teraz czekałam 2. Nie jestem pesymistka, po prostu nabrałam dystansu. Ja po prostu bety nie robiłam jak testy przed okresem wychodziły negatywne. Po prostu czekałam. Jakbym była w ciąży to ona by mi nie uciekła. Raz zrobiłam betę 25 dc bo miałam cod ważnego i co? Beta prawie 3. I pytajniki, wczesna cisza czy nie? Stres jeszcze większy. Oczywiście okres dostałam normalnie. Żal ogromny.@Ewelyn to udanych wczasów u mnie @ też jakoś za kilka dni trudno powiedzieć kiedy . Chyba ze jednak nie przyjdzie .
Mnie tam bez znaczenia czy zrobisz ta betę czy nie. Spokojna głowa najważniejsza. Niemniej jeśli okres ma być w niedziele to beta może w piątek wyjąć. Czego Ci życzę z całego serca.
Po prostu ja osobiście nie robiłabym bety gdyby test nie wyszedł choć minimalnie pozytywny.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Co się dzieje? Nie smutaj. Jest taki piękny dzieńDziewczyny @Zaaaneta sie odezwała? Bo nie kojarzę, chyba że przegapilam.
Ja dziś jakaś poddenerwowana i smutna.mam nadzieje że szybko przejdzie.brzuch mnie pobolewa jak na okres,eh...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Frezja_1
Dzieki.w sumie to nie wiem,moze jestem przemeczona.Co się dzieje? Nie smutaj. Jest taki piękny dzień
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom