reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Ewelyn to udanych wczasów :) u mnie @ też jakoś za kilka dni trudno powiedzieć kiedy . Chyba ze jednak nie przyjdzie .

Dobra duszyczka mi doradziła iść na bete jutro i nie sugerować się testami ...bo nie każdemu wychodzą testy przed @ więc pójdę . W zasadzie to będzie 11dpo albo 12dpo w zależności czy ov była w 14dc czy 15dc . Więc jak wyjdzie to wyjdzie nie to nie
@...Margotka9022... cieszę się że Tobie wyszło tak szybko i nie musiałaś się stresowac :) ale tak szczerze to chyba nie jesteś optymistką co hehe ... moze według Ciebie nie ma sensu iść i zakładasz z góry ze nic z tego bo test negatywny ale chyba mnie to nie zabije a uspokoi bo będę wiedziec czy faktycznie nic z tego.

Miłego swiętowania dziewyczyny [emoji4]

Ostatnia edycja:
1497515272-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 ja mysle,ze skoro jest cien to idz na bete a nie bedziesz sie zastanawiac co i jak.
W koncu Ty bierzesz leki a jak nie ma ciazy to masz je odstawic wiec lepiej miec pewnosc[emoji5]
Trzymam kciuki za dodatni wynik[emoji4]
@Ewelyn przykeo mi,ze przyszla@ ale plus jest taki ,ze mozesz spokojnie jechac na urlop i sie nim cieszyc [emoji5]
Tylko odzywaj sie do nas[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ewelyn to udanych wczasów :) u mnie @ też jakoś za kilka dni trudno powiedzieć kiedy . Chyba ze jednak nie przyjdzie .

Dobra duszyczka mi doradziła iść na bete jutro i nie sugerować się testami ...bo nie każdemu wychodzą testy przed @ więc pójdę . W zasadzie to będzie 11dpo albo 12dpo w zależności czy ov była w 14dc czy 15dc . Więc jak wyjdzie to wyjdzie nie to nie
@...Margotka9022... cieszę się że Tobie wyszło tak szybko i nie musiałaś się stresowac :) ale tak szczerze to chyba nie jesteś optymistką co hehe ... moze według Ciebie nie ma sensu iść i zakładasz z góry ze nic z tego bo test negatywny ale chyba mnie to nie zabije a uspokoi bo będę wiedziec czy faktycznie nic z tego.

Miłego swiętowania dziewyczyny [emoji4]
Roxie przed Aniolkiem było około 27 cykli starań. Dużo prawda? Więc bardzo cieszę się że teraz czekałam 2. Nie jestem pesymistka, po prostu nabrałam dystansu. Ja po prostu bety nie robiłam jak testy przed okresem wychodziły negatywne. Po prostu czekałam. Jakbym była w ciąży to ona by mi nie uciekła. Raz zrobiłam betę 25 dc bo miałam cod ważnego i co? Beta prawie 3. I pytajniki, wczesna cisza czy nie? Stres jeszcze większy. Oczywiście okres dostałam normalnie. Żal ogromny.
Mnie tam bez znaczenia czy zrobisz ta betę czy nie. Spokojna głowa najważniejsza. Niemniej jeśli okres ma być w niedziele to beta może w piątek wyjąć. Czego Ci życzę z całego serca.
Po prostu ja osobiście nie robiłabym bety gdyby test nie wyszedł choć minimalnie pozytywny.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry